gitz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρά, έχω ένα θέμα που δεν μπορω να το λύσω και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.. Λοιπόν θέλω να σηκώσω server στο pc μου.. στο σπίτι έχω ένα router το οποίο μου δίνει μία public IP.. Στο συγκεκριμένο router, έχω συνδέσει 4-5 pc με αποτέλεσμα να έχω διαφορετικές local IPs για το καθένα.. Προκειμένου λοιπόν κάποιος να σθνδεθεί στο pc μου πρέπει να του δώσω μια IP για να συνδεθεί... αν του δώσω την public μου βγάζει unable to connect και με το δίκιο του γιατί δεν ξέρει σε ποιο από όλα τα pc να συνδεθεί.. Μπορώ λοιπόν με κάποιο τρόπο να συνδυάσω την public IP του router με την local IP του pc μου για να μπορεί κάποιος να συνδέεται στο site μου?? Ευχαριστώ!!!
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Βάζεις καρφωτές Local ip σε κάθε υπολογιστή και απενεργοποιείς το DHCP από τον router Στο router κάνεις port forward την πύλη 80 στον υπολογιστή που τρέχει ο server. Αν εχεις otenet/connx πρεπει να απενεργοποησεις και την extra προστασια του connx/otenet Αν εχεις firewall επιτρεπεις την πυλη 80
gitz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 1. οταν λες καρφωτες?? Οταν λες να απενεργοποιησω τον DHCP να παω απο το router εκει που λεει DHCP Client List, εχει μονο το pc που ειναι ο server. κ να πατησω τερμα δεξια που λεει release?? 2. εχω hol.. δν νομιζω να εχει καποια προστασια 3. αυτό ξέρω να το κανω
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 1. οταν λες καρφωτες?? Οταν λες να απενεργοποιησω τον DHCP να παω απο το router εκει που λεει DHCP Client List, εχει μονο το pc που ειναι ο server. κ να πατησω τερμα δεξια που λεει release?? 2. εχω hol.. δν νομιζω να εχει καποια προστασια 3. αυτό ξέρω να το κανω πας στην καρτα δικτυου στο tcp ip Και δινεις Ip px 192.168.1.5 subnet mask 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 αν το ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1 αν ειναι πχ το ρουτερ 192.168.2.1 θα δωσεις στο pc 192.168.2.2 πχ στο αλλο Pc 2.3 στο αλλο 2.4 και παει λεγοντας.dns ειτε θα δωσεις του isp σου η θα δωσεις την ip του ρουτερ. τον dhcp εφοσον θα δωσεις καρφωτες Ip δεν υπαρχει λογος να τον κλεισεις.αστον ανοιχτο οποτε αν φερεις κανα pc φιλου η κανα κινητο η κανα Ps3 η δεν ξερω τι να μην χρειαζεται να βαζεις καρφωτα ip για να παιξει.kai o dhcp συνηθως ειναι στο Lan οχι στο dhcp client list Που σου λεει ποιοι εχουν παρει Ip απο τον dhcp. το release ειναι απλα για να γινει release η lan ip απο τον dhcp δεν εχει σημασια. 2.δεν εχει 3.www.portforward.com και βρισκεις το ρουτερ σου.λογικα θα εχει καρτελλα port forward η virtaul server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα