alexg3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Καλημερα σε ολους! Οσες ταινιες εχω συμπιεσει με το gordian knot δεν μπορω μετα να τις ανοιξω για να τις επεξεργαστω! π.χ εχω μια συναυλια και θελω να την χωρισω σε καποια κομματια! Ωστοσο οταν κανω open μου βγαζει το εξης μηνυμα: couldnt locate decompressor for format DX50 ( unknown) virtual requires a video for windows (VFW) compatible codec to decompress the video.directshow codecs such as those used by windows media player sre not suitable H εκδοση του virtual 1.4.10, χρησιμοποιω αυτο που ειναι ενσωματομενο στο gordian knot Oσες ταινιες συμπιεσα με το flask mpeq δεν εμφανισαν το ιδιο προβλημα Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Ποιά έκδοση του GKnot χρησιμοποίησες; Δοκίμασε να τις ανοίξεις με το VirtualDubMod ή τσέκαρε αν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση του DivX codec. Θα σου πρότεινα την έκδοση 5.0.5 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexg3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 TheWEF's Gordian Knot v0.26 beta. εχω εγκαταστησει την 5.02 PRO BUNDLE Δοκίμασε να τις ανοίξεις με το VirtualDubMod ή τσέκαρε αν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση του DivX codec?????? πως το κανω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Μήπως όταν έκανες εγκατάσταση τον DivX codec 5.02 τον έκανες πάνω από τον 4.12 ή τον έβαλες σαν fresh install; Αυτό που θα σου πρότεινα είναι ν'απεγκαταστήσεις από το pc σου και το GKnot αλλά και τον codec και να τους επανεγκαταστήσεις! Πριν τα εγκαταστήσεις, βεβαιώσου ότι έχει καθαριστεί και το registry! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexg3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 τελικα απεγκατεστησα τον 5.02 μετα τον ξανα εγκατεστησα και ολα καλα! απλα ειχα κανει την ιδια διαδικασια για καποιο αλλο προβλημα σχετικα προσφατα και δεν φανταστηκα οτι μπορει να φταιει ο codec ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.