_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έχω XP στα οποία υπάρχει λογαριασμός guest, χωρίς κωδικό (ctrl+alt+del στο boot, και enter) και θέλω να αποκτήσω δικαιώματα admin. Προσπάθησα με την εντολή localgroup και σε safe mode, και το batch αρχείο, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Υπάρχει λύση; (εκτός format!)
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ο λογαριασμός του administrator έχει password; Δοκίμασες; Από default δεν έχει πάντως. Alt+ctrl+del 2 φορές στην οθόνη επιλογής χρήστη, administrator.
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν έχεις δικαιώματα admin ή έστω τον κωδικό του admin δεν μπορείς να δημιουργήσεις ανώτερο λογαριασμό ούτε να αλλάξεις τον τύπου του λογαριασμού που έχεις. Μου μυρίζει πάντως μπαγαποντιά...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ε τι μπαγαποντιά. Απλά θέλω να κάνω προτεκτοράτο μου το pc Κατεβάζω "Angela Merkel's boot cd" και προγράμματα χρεωκοπίας, και το βράδυ θα έχω νέα. edit:Βρήκα το σωστό admin λογαριασμό ο οποίος δεν είχε κωδικό, και λύθηκε το πρόβλημα. Αλλά αν είχε pass, μάλλον ακόμα θα παιδευόμουν Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2011 από _BASSstarlet_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα