Tobe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδιά!!! έχω ένα πρόβλημα με το pc μου όταν το ανοίγω μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και λέει (Please "ινστερ" BOOT ντισκετ)..ξέρω ότι το μπουτ.ινι είναι κατεστραμμένο και θέλω να του κάνω ένα φορματ ώστε να βάλω πάλι τα Windows από την αρχή...στην συνεχεια όταν βάζω το cd μου βγάζει την μπλε οθόνη που πάει να κάνει το format μετά όμως όταν πατάω enter για να κάνει το format μου λέει ότι δεν έχει βρεθεί ο σκληρός δίσκος τι πρεπει να κάνω για αυτό????
GoLdMaNn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μαλλον χαλασε ο δισκος...Στα bios μπορεις να μπεις?
mchls Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Τον ''βλεπει'' το BIOS; ; ; Στο boot priority ή στους εγκατεστημενους δισκους ; ; ;
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν περνάς XP σε μηχάνημα με sata σκληρό πρέπει να περάσεις πρώτα τα αντίστοιχα driver ή από δισκέτα όπως λέει και στην αρχή η εγκατάσταση ή αν δεν υπάρχει δισκέτα απευθείας μέσα στο cd δημιουργώντας νέο,αυτό το κάνεις με το nlite
Tobe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 μου εχουν πει οτι επειδη δεν τον διαβαζει να το γυρισο σε IDE ο σκληρος μου ειναι SATA!! ενω οταν μπαινω στο BIOS και μετα εκει που σου εχει τα Disable και και τα CD/DVD ROM και Floopy δεν μου διχνει των σκληρω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα