APsD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, Εχω μια οθόνη που έχει ΜΟΝΟ RCA για είσοδο εικόνας και θέλω να συνδέσω ενα pc επάνω της. Τι χρειάζομαι και τις με συμφέρει να κάνω? Να πάρω καποιoν μετατροπέα απο d-sub σε RCA η να παρω καποια καρτα γραφικών που να έχει video out σε RCA? Εχετε καποια να προτείνετε? Αν πάρω καρτα γίνεται να την ρυθμίσω ωστε να τον ανοίγω και να δείχνει κατευθειαν στο video out? (RCA) Δεν με ενδιαφέρουν γραφικά και λοιπά θελω μονο να δείχνει. Η οθόνη ειναι απο Αμερική παλια και χρησιμοποιεί το σύστημα NTSC μονο. Παιζει ρόλο αυτο? Πρεπει να προσέξω κατι? Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ενδέχεται να μην μπορείς να βγάλεις τόσο μικρή ανάλυση όση θα έχει αυτό το μόνιτορ έχεις καθόλου στοιχεία για αυτήν;;; Πάντως το να δείχνει από το Bios σε αυτήν το ξεχνάς πρέπει να πάρεις κάρτα με έξοδο rca(με αυτά τα καλώδια dsub-rca δεν ξέρω τι παίζει) και να τον ρυθμίσεις τον Η/Υ με άλλη οθόνη πρώτα.
APsD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν πάρω καρτα με εξοδο rca υπάρχει ρυθμιση που να το κάνει να δείχνει τα πάντα απο εκει? χωρις να πρέπει να μπω με monitor dsub στα windows και να το γυρίσω στο video out απο εκεί.. Σχετικά με την ανάλυση δεν ξέρω.. ειναι απλα μια παλια τηλεόραση.. Τωρα τι αναλυση έχει.. δεν γράφει καπου. Ας υποθέσουμε οτι παίζει πάντως. Τι μπορώ να κανω?
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Το θέμα είναι ότι μπορεί να μην βγάζει καν 640Χ480 η οθόνη που είναι το ελάχιστο(πλέων) για windows. Να δείχνει και από bios μόνο μέσου ανταπτοράκι,αλλά όπως είπα δεν ξέρω αν όντως θα δουλέψει.
APsD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μπορώ να δοκιμάσω ομως.. Τι ανταπτοράκι εννοεις? Τι πρεπει να αγοράσω δλδ? Με αυτο θα κανω δουλεια? http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=9870 Η χρειάζομαι αυτο? http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1692
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εδώ είναι που πρέπει να ξέρεις τι δέχεται η οθόνη, αν είναι απλό monitor που δέχεται μόνο αναλογικό σήμα τότε χρειάζεσαι το δεύτερο το ακριβό,και πάλι δεν ξέρω αν βγάζει σήμα και κατά την διάρκεια του bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα