Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν φτιαχνεται η οθονη σε Sony Ericsson Live With Walkman??

Ηταν ολοκαινουριο και μου εσπασε δυστυχως αλλα απο την αρβατο μου λενε οτι δεν φτιαχνεται...

το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα,συνδεεται στο pc και το διαβαζει μια χαρα,ακομα και το touch δουλευει και ας μην βλεπω χριστο!! :shock:

Δεν παιζει να μην αλλαζεται η οθονη,ετσι παιδια..?

Λιγο βοηθεια αν ειναι ευκολο!Ευχαριστω πολυ!! :rolleyes:

Δημοσ.

Κατ 'αρχας δεν αξιζει να τρελαθεις...

Σε παρομοια περιπτωση σε ενα κινητο SE μοντελο του 2009, ενας γνωστος μου παρηγγειλε μεσω e-bay νεα οθονη, την τοποθετησε στο κινητο και ολα φτιαχτηκαν και αρκετα οικονομικα...

Βεβαια στο δικο σου κινητο, δεν γνωριζω αν εινα ευκολο ή δυσκολο, οπως δεν γνωριζω αν πιανουν τα χερια σου και αν εισαι διατεθιμενος να προβεις σε κατι τετοιο...

Δεν ξερω αν η εγγυηση καλυπτει την περιπτωση σου, απλα σου ειπα μια λυση. . .

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον αποπάνω, μην τρεελαίνεσαι, θα γίνει. Απλά τo κινητό είναι ολοκαίνουριο και οθόνες δεν υπάρχουν ακόμη στο ebay, αλλά φαντάζομαι σε 2-3 μήνες το πολύ θα έχουν εμφανιστεί τα πρώτα ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Σωστός ο Αρχάγγελος!

Και θα βρεις και video στο youtube που δείχνουν την αποσυναρμολόγηση του κινητού σου,

οπότε υπομονή και έρευνα... :)

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,να'στε καλα!! :D

το θεμα ειναι οτι οντως το ebay δεν εχει οθονες αλλιως θα το εφτιαχνα μονος μου δεν ειχα προβλημα!και μου ειπαν κατι παιδια οτι ξερουν καποιους που το φτιαχνουν με 120 ευρω...αλλα δεν ξερω αν αλλαζουν οντως οθονη η κανουν καμια σκατζα με κανενα αλλο και μου το πασαρουν αυτο...πφφφ...τι να πεις...:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...