Captain Nemo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Λήγει η σύνδεση στο cosmote απεριόριστα 35 και ρώτησα για επιδότηση για ανανέωση και μου είπαν γύρω στα 115 ή 140 δεν καλοθυμάμαι και μου φαίνεται μικρή κάποτε είχα πάρει 350 νομίζω στο ίδιο πρόγραμμα.Τί να κάνω ; Αίτηση φορητότητας ; ή να αρχίσω τα τηλέφωνα σε ανταγωνιστές για αντιπροσφορές ; Οι δικοί μου κάνουν βλακίες με την σύνδεση οπότε οι λογαριασμοί πάνε κατοστάρια οπότε ουσιαστικά είναι σαν να είχα ακριβότερο πρόγραμμα
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Με την Κοτε δεν γινόταν ποτέ τέτοιο παιχνίδι. Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα χάσεις το χρόνο σου.
Merc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Με την Κοτε δεν γινόταν ποτέ τέτοιο παιχνίδι. Είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί νομίζω ότι παιδιά εδώ στο Insomnia είχαν αναφέρει το αντίθετο...
arxaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Σιγουρότατος. Τουλάχιστον όχι με την συχνότητα/άνεση που το έκαναν άλλες εταιρίες. Κάπου κάπου λογικά θα έγινε πάντως. Ελπίζω να κάνω λάθος
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα διαφωνήσω με το Αρχ αλλά η φορητότητα, σχεδόν πάντα παίζει. Δηλαδή ΟΚ, αν κάνεις φορητότητα, μπορείς να μην πετύχεις 50% έκπτωση στο πάγιο(αν κάτι τέτοιο ζητούσες) αλλά ένα 35-40% θα το πάρεις. Με την λογική, έχω ήδη πάρει προσφορά από Vodafone αφού έχω μιλήσει με Cosmote και δεν μου δίνουν αυτό που θέλω. Κάνω αίτηση φορητότητας για Vodafone, με παίρνουν από Cosmote για προσφορά και τότε αποφασίζω αν θα ακυρώσω ή όχι την φορητότητα.
arxaggelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το κακό με την Κοσμοτέ είναι ότι οι αναπροσαρμογή που σο κάνουν στην επιδότηση είναι απλά ελεεινή. Αν μου δίνουν 40 ευρώ επιδότηση, και μετά την άιτηση φορητότητας μου το κάνουν 60, ούτε καν καλύπτει το καπέλο με το οποίο πουλάνε τις συσκευές τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα