john_shadow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Ξέρω ότι αυτή η ερώτηση έχει γίνει άπειρες φορές μάλλον αλλά θα θελα να ρωτήσω τώρα που μετακομίζω ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη εταιρία για γραμμή 24mbs για περιοχή Πετρούπολη-Ίλιον.. αν μπορείτε πείτε μου και τιμές.. ευχαριστώ
chris_ap Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 δε ξέρω στη συγκεκριμένη περιοχή τι παίζει γενικά αλλά γενικά αυτή τη περίοδο τουλάχιστον η πιο συμφέρουσα είναι η forthnet. Και φτηνά σου βγαίνει και πιο αξιόπιστη είναι από τις υπόλοιπες (hol, wind κλπ.). το καλύτερο να κάνεις είναι να ρωτήσεις κάνα γείτονα εκεί που πας να δεις πως πάει. Από τιμές δες καλύτερα το site γιατί κάτι παίζει από προσφορές, αλλά δε ξέρω τι ακριβώς.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 σε οποια εταιρεια και να πας θαπαρεις τον ιδιο χαλκο.αμα εισαι μακρια απο το αστικο κεντρου (ιλιον) θα παιξεις πιο χαμηλα απο οτι αμα εισαι διπλα.θεμα τυχης ειναι.απο εκει και περα αναλογως το margin που σου δινει η καθε εταιρεια και τον εξοπλισμο θα δεις διαφορες + - 1 Mbit.
george263 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 άποψη μου και μόνο . έχουν περάσει από τα χέρια μου: conn-x 768 , wind adsl 12Mb (tellas) , forthnet έως 24 ΜΒ , και τώρα είμαι πάλι πίσω στο conn-x 2ΜΒ . Από όλα αυτά , πραγματικά ήσυχος ήμουν με το conn-x και για αυτό είμαι πάλι πίσω σε αυτό . Μπορεί απλά να έτυχε λόγω γραμμών .
SPANK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά δεν υπάρχει σίγουρη και καλύτερη επιλογή για την περιοχή σου και οπως ειπε και ο poulinos εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες με πιο βασικό αν εισαι μακριά απο το αστικό κέντρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης , ελπίζουμε όμως ΚΑΠΟΤΕ με το vdsl και οπτικές ίνες καπως να βελτιωθούν αυτοι οι παράγοντες τύχη
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 άποψη μου και μόνο . έχουν περάσει από τα χέρια μου: conn-x 768 , wind adsl 12Mb (tellas) , forthnet έως 24 ΜΒ , και τώρα είμαι πάλι πίσω στο conn-x 2ΜΒ . Από όλα αυτά , πραγματικά ήσυχος ήμουν με το conn-x και για αυτό είμαι πάλι πίσω σε αυτό . Μπορεί απλά να έτυχε λόγω γραμμών . αντιθετα πχ εγω.vivodi 256,adsl arys 384 με forthnet,adsl arys 768 me forthnet και forthnet εως 24.διαλεγω το τελευταιο που εχω μεχρι σημερα.εχω μια γραμμη βραχος και αρκετα καλο χαλκο.δεν εχω αποσυνδεσεις.για τον φιλο πιο πανω ισως να ειχες κανα τρελο attenuationοποτε και να μην την παλευει καθολου η γραμμη σε μεγαλεςταχυτητες. τωρα ιλιον και πετρουπολη σηνηθως παιζουν απο ιλιον . ο οτε βρισκεται Ιδομενέως 29 ΙΛΙΟΝ Ας δει τωρα ποσο μακρια ειναι Πραγματικά δεν υπάρχει σίγουρη και καλύτερη επιλογή για την περιοχή σου και οπως ειπε και ο poulinos εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες με πιο βασικό αν εισαι μακριά απο το αστικό κέντρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης , ελπίζουμε όμως ΚΑΠΟΤΕ με το vdsl και οπτικές ίνες καπως να βελτιωθούν αυτοι οι παράγοντες τύχη
john_shadow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 αντιθετα πχ εγω.vivodi 256,adsl arys 384 με forthnet,adsl arys 768 me forthnet και forthnet εως 24.διαλεγω το τελευταιο που εχω μεχρι σημερα.εχω μια γραμμη βραχος και αρκετα καλο χαλκο.δεν εχω αποσυνδεσεις.για τον φιλο πιο πανω ισως να ειχες κανα τρελο attenuationοποτε και να μην την παλευει καθολου η γραμμη σε μεγαλεςταχυτητες. τωρα ιλιον και πετρουπολη σηνηθως παιζουν απο ιλιον . ο οτε βρισκεται Ιδομενέως 29 ΙΛΙΟΝ Ας δει τωρα ποσο μακρια ειναι είμαι στα 2 χιλιόμετρα από τον ΟΤΕ εγώ...
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 2 km πανω κατω σε νορμαλ συνθηκες απο 11 εως 13 megabit.δεν παιρνω τις ακραιες τιμες.κοντα στο 30 attenuation πανω κατω. απο εκει και περα εξαρτατε παροχο λογω του τι snr δινει κτλ.η μπορει να εισαι 2 κm και το καλωδιο να κανει κυκλους
john_shadow Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 2 km πανω κατω σε νορμαλ συνθηκες απο 11 εως 13 megabit.δεν παιρνω τις ακραιες τιμες.κοντα στο 30 attenuation πανω κατω. απο εκει και περα εξαρτατε παροχο λογω του τι snr δινει κτλ.η μπορει να εισαι 2 κm και το καλωδιο να κανει κυκλους κατάλαβα.. εξήγησε μου λίγο τα attenuation και snr γιατί δεν τα κατέχω τα συγκεκριμένα
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 με οσο πιο απλα λογακια γινεται γιανα μην μπλεξουμε με τις επισημες ορολογιες. attenuation.φαντασου τοσαν εξασθενιση.η με πιο απλα λογια .οσο πιο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε που ξεκιναει η γραμμη σου τοσο περισσοτερο καλωδιο εχεις.οσο περισσοτερο καλωδιο εχεις τοσο μεγαλυτερο attenuation εχεις.οσο μεγαλυτερο attenuation τοσο πιο χαμηλα συγχρονιζεις.πχ 13 attenuation 1 km 27 attenuation 2 km Κτλ για το margin παλι με απλα λογια ο καθε Provider αφηνει την γραμμη σου να ανεβει οσο γινεται προς τα 24 Mbit Μεχρι το margin της γραμμης σου να πεσει στο σημειο που εχει θεσει αυτος.οσο πιο χαμηλα παει το margin συγκριτικα αναμεσα σε 2 Providers τοσο πιο πολυ θα συγχρονισεις. πχ αν η οτενετ κλειδωνει στα 13mbit me 9 margin που δινουν η forthnet στην ιδια γραμμη που δινει 6 margin θα παιξει στα 14 πχ.μικρη διαφορα.απλα οσο πιο χαμηλα ειναι το margin τοσο πιο επιρεπης ειναι μια γραμμη στις αποσυνδεσεις.σε μια πολυ καλη γραμμη το 6 margin ειναι οτι καλυτερο.σε μια χαλια γραμμη το 6 ισως κανει προβλημα οποτε εκει θα στο αλλαξουν και θα σου βαλουν πχ 8 η 11.η οτενετ δινει απο default 9 oti dhladh θα συγχρονισεις λιγοτερο αλλα θα εισαι πιο σταθερος.εγω εχω πχ forthnet εχω καλη γραμμη παιζω με 6 attenuation και ολα ειναι μια χαρα.
john_shadow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 με οσο πιο απλα λογακια γινεται γιανα μην μπλεξουμε με τις επισημες ορολογιες. attenuation.φαντασου τοσαν εξασθενιση.η με πιο απλα λογια .οσο πιο μακρια εισαι απο το κτιριο του οτε που ξεκιναει η γραμμη σου τοσο περισσοτερο καλωδιο εχεις.οσο περισσοτερο καλωδιο εχεις τοσο μεγαλυτερο attenuation εχεις.οσο μεγαλυτερο attenuation τοσο πιο χαμηλα συγχρονιζεις.πχ 13 attenuation 1 km 27 attenuation 2 km Κτλ για το margin παλι με απλα λογια ο καθε Provider αφηνει την γραμμη σου να ανεβει οσο γινεται προς τα 24 Mbit Μεχρι το margin της γραμμης σου να πεσει στο σημειο που εχει θεσει αυτος.οσο πιο χαμηλα παει το margin συγκριτικα αναμεσα σε 2 Providers τοσο πιο πολυ θα συγχρονισεις. πχ αν η οτενετ κλειδωνει στα 13mbit me 9 margin που δινουν η forthnet στην ιδια γραμμη που δινει 6 margin θα παιξει στα 14 πχ.μικρη διαφορα.απλα οσο πιο χαμηλα ειναι το margin τοσο πιο επιρεπης ειναι μια γραμμη στις αποσυνδεσεις.σε μια πολυ καλη γραμμη το 6 margin ειναι οτι καλυτερο.σε μια χαλια γραμμη το 6 ισως κανει προβλημα οποτε εκει θα στο αλλαξουν και θα σου βαλουν πχ 8 η 11.η οτενετ δινει απο default 9 oti dhladh θα συγχρονισεις λιγοτερο αλλα θα εισαι πιο σταθερος.εγω εχω πχ forthnet εχω καλη γραμμη παιζω με 6 attenuation και ολα ειναι μια χαρα. έβαλα την forthnet τελικά αλλά έχω προσέξει ότι μου κάνει αποσυνδέσεις που κ που, για το margin πάω σε κατάστημα της forthnet για να μου το ανεβάσουν?
krypton Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να στο αλλάξουν. μπορείς να δοκιμάσεις όμως και κανένα άλλο router. αυτο είχα κάνει και εγώ και πλέον έχω σπάνια αποσυνδέσεις.
john_shadow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να στο αλλάξουν. μπορείς να δοκιμάσεις όμως και κανένα άλλο router. αυτο είχα κάνει και εγώ και πλέον έχω σπάνια αποσυνδέσεις. καμιά πρόταση για ένα καλό οικονομικό? δεν με ενδιαφέρει το wi-fi..
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 έβαλα την forthnet τελικά αλλά έχω προσέξει ότι μου κάνει αποσυνδέσεις που κ που, για το margin πάω σε κατάστημα της forthnet για να μου το ανεβάσουν? a.αποσυνδεσεις εχεις η κανει κανα Reboot το ρουτερ?με καλωδιο η wireless?φιλτρα εχεις βαλει παντου?συναγερμος?εχει φιλτρο αμα εχεις? επισης ποιο ρουτερ εχει πανω το Thomson η οχι?γιατι αυτο σου δινουν κανονικα.το v8??? τηλεφωνο παιρνεις και στο αλλαζουν.λογικα απο 6 θα στο κανουν 8.επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου να δουμε τι παιζει μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να στο αλλάξουν. μπορείς να δοκιμάσεις όμως και κανένα άλλο router. αυτο είχα κάνει και εγώ και πλέον έχω σπάνια αποσυνδέσεις. αν εχει το Thomson ειναι οτι πιο stable. καμιά πρόταση για ένα καλό οικονομικό? δεν με ενδιαφέρει το wi-fi.. αν εχεις το Thomson δεν το αλλαζεις.αν εχει κατι αλλο τοτε πας η σε thomson η πας σε vigor 2700 vg που εχει 25 ευρω απο το www.ebw.gr .απλα του αλλαζεις το custom firmware με generic και εισαι μια χαρα.υπαρχει και θεμα εδωμεσα πως γινεται.το router αυτο ειναι πολυ καλο και πιο ακριβο απλα το δινουν φτηνα επειδη εχει λογοτυπο icall πανω απο την altec Παλια και custom firmware που το αλλαζεις ομως και εισαι μια χαρα μετα.
john_shadow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 a.αποσυνδεσεις εχεις η κανει κανα Reboot το ρουτερ?με καλωδιο η wireless?φιλτρα εχεις βαλει παντου?συναγερμος?εχει φιλτρο αμα εχεις? επισης ποιο ρουτερ εχει πανω το Thomson η οχι?γιατι αυτο σου δινουν κανονικα.το v8??? τηλεφωνο παιρνεις και στο αλλαζουν.λογικα απο 6 θα στο κανουν 8.επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου να δουμε τι παιζει πως καταλαβαίνω τι διαφορά σε αποσύνδεση η reboot? στην αρχή το είχα wireless αλλά τώρα το έβαλα με το καλώδιο, τα ιδία έκανε. δεν έχω τηλεφωνική συσκευή ούτε συναγερμό για να βάλω φίλτρα.. από τα χαρακτηριστικά τι ακριβώς θες? και που το βλέπω? αν εχει το Thomson ειναι οτι πιο stable. έχω το Thomson TG858 v8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα