Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχουμε στον κήπο χρόνια τώρα αυτό το φυτό που νομίζω κάποιος κάποτε έιχε φέρει σπόρο του,αυτό έπιασε κ πιάνει παντού όπου πέσει ο σπόρος του με μεγάλη ευκολία,τυχαίνει να το γνωρίζει κανείς?

26102011197.jpg

Δημοσ.

ωωωραίος!καλά θυμόμουν πως το είχα δει φευγαλέα σε ντοκιμαντέρ που ανέφερε τη χρήση του σε κάποιες δολοφονίες,

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μιας και εγώ έχω παρόμοια αποροία να κάνω την ερώτηση μου.Έχω δει σε δρόμο που περνάω συχνά ένα φυτό που βγάζει κάτι σαν πράσινα σακουλάκια που έχουν αέρα μέσα.Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται;

Δημοσ.

Μιας και εγώ έχω παρόμοια αποροία να κάνω την ερώτηση μου.Έχω δει σε δρόμο που περνάω συχνά ένα φυτό που βγάζει κάτι σαν πράσινα σακουλάκια που έχουν αέρα μέσα.Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται;

http://el.wikipedia.org/wiki/Χαρουπιά

μήπως λές αυτό?αν και κάτι μου λέει πως δεν είναι αυτό.

η θέα είναι απο ένα χωριό κοντά στο φισκάρδο κεφαλονιάς,απτην άλλη πλευρά έχω ακόμη καλύτερη!

το τοιχάκι είναι δουλειά του πατέρα μου,όλος ο προαύλειος χώρος έτσι ειναι.

Δημοσ.

Cardiospermum halicacabum

799px-Cardiospermum_halicacabum_04.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Cardiospermum_halicacabum

Ελληνικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.

^ Πανέμορφο?

Οντως πολυ ωραιο..

Μεσα εχει 3-4 μαυρα μπιλακια (σποροι) τα οποια ειναι απιστευτα σκληρα, δεν σπανε με τιποτα.. και ειναι περιπου στο μεγεθος μπιλιας αεροβολου

450px-Cardiospermum_halicacabum_09.jpg

Δημοσ.

Ναι το γκούγκλαρα και είδα και τον σπόρο. Φαίνεται κι από που πήρε το όνομα "cardio.." :-)

χαχα, δικιο εχεις, δεν το ειχα σκεφτει ετσι.. εμενα πιο πολυ μου εφερνε σε μινι κεφαλι νιντζα :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...