Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανω stress τον επεξεργαστη και βλεπω αυτες τις διαφορες των cores σε 100% load ειναι φυσιολογικο?

http://imageshack.us/photo/my-images/535/18122492.png/

και επισης απο περιεργια πως καταλαβαινουμε οτι εχει χαλασασει το ανεμηστηρακι του λαπτοπ.αν υπαρχει καποιο λινκ που να δω ?

Δημοσ.

σε ενα dell φιλης(Ν5110)που φοραει τον ιδιο ακριβως cpu ναι κ εγω παρατηρουσα κατι τετοια

ειδικα σε gaming εχει τυχει να εχει φτασει ο ενας 90 και ο αλλος 80 κλπ

το ανεμιστηρι εχει χαλασει ειτε οταν κανει πολυ φασαρια(σφυραει-τριζει κλπ)ειτε το βλεπεις οτι δεν ψυχει σωστα υστερα απο αλλαγη θερμοαγωγιμης και καθαρισμα.

στο alienware που εχω σπιτι μου εχει τυχει να δω μεχρι και 20 βαθμους διαφορα απο core σε core.

Η μονη "απλη" λυση ειναι αν το δεις και ζεσταινεται ειτε να παρεις μια βαση,ειτε να κλεισεις τα threads και να δεις αν επηρεαζεται η αποδοση σου(gaming πχ)αν δεν επηρεαζεται μπορεις στις "βαριες"δουλειες να το δουλευεις ετσι

(βεβαια θα μου πεις δεν πηρα το λαπτοπ για να κλεινω threads :-D )

Δημοσ.

νομιζω οτι σφυριζει ταν παει να χαμηλωσει στροφες .(εχω καινουργιο λαπτοπ )το σφυριγμα που λες το ακους στις πολλες στροφες οι γενικα οποτε δουλευει το ανεμηστηρακι.επισης οταν εχω κλειστο το λαποπτ και το σηκωσω και αρχισω να το κουναω πανω κατω ετσι γ να δω αν κουνιεται τπτ το ανεμηστηρακι σαν να βρισκει καπου(ενω ειναι κλειστο το λαπτοπ).το κανει αυτο μηπως επειδη καθε ανεμηστηρακι εχει κενα?

Δημοσ.

το σφυριγμα θα ελεγα απο προσωπικης αποψης παντα(μιας και το netbook και το alienware)στις χαμηλες στροφες ακους ενα σφυριγματακι

οσο για το κουνημα,αν το κουνας ενω ειναι ανοιχτο κατα 99% δεν βρισκει το ανεμιστηρι αλλα ο σκληρος δισκος(οι κεφαλες πρεπει να βγαινουν εκτος των platters)και δεν σου προτεινω να το συνεχισεις(Το ειχα πειραματιστει σε baraccuda 7200.11 οταν χαλασε)αν τον κουνησεις αποτομα απο πανω προς τα κανω(σαν να ειχες μια βενταλια πχ)ακουγεται ενας ηχος σαν να βρισκει καπου κατι!

Δημοσ.

φυσιολογικο ειναι αυτο το σφυριγμα?ενοειται πως δεν το κουναω οταν ειναι ανοιχτο.κλειστο παντα ,αλλα δεν νομιζω να ειναι κλειστο.γ να καταλαβεις παρε ενα αχρειαστο ανεμηστηρακι κρατα το απο τη βαση και πιεσε πανω κατω κρατωντας ταυτοχρονα και απο τις φτερουγες να δεις οτι παει πανω κατω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...