Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Who the f@ck is Mikeius???

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας Μικειους στη συζήτηση και φαίνεται ότι τον ξέρουν όλοι εκτός από εμένα... τόσο πίσω έχω μείνει τελικά?

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας Μικειους στη συζήτηση και φαίνεται ότι τον ξέρουν όλοι εκτός από εμένα... τόσο πίσω έχω μείνει τελικά?

ΜΠΡΑΦ φιλε, comedylab. Τσεκαρεις απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο και μετα το ξανασυζηταμε :P

http://www.comedylab.gr/videos?c=23

Δημοσ.

Ένας που λέει αστεία. Παριστάνει ότι μιλάει και σοβαρά.

Πλάκα έχει πάντως. Τον βλέπω συστηματικά. Αυτά που λέει, όμως, είναι υπεραπλουστεύσεις που σε μια συζήτηση με έναν σοβαρό άνθρωπο θα του είχαν έρθει μπούμερανγκ μέσα σε δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

OK τώρα τον ξέρω κι εγώ, ευχαριστώ τους φίλους :-D

Άκουσα τη διάλεξη του για τα Blockbusters... Καλά τα λέει αλλά δε μου αρέσει η φωνή του.

Δε γέλασα ούτε στιγμή εννοείται αλλά το άκουσα όλο ευχάριστα...Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα ίσως...

Δημοσ.

OK τώρα τον ξέρω κι εγώ, ευχαριστώ τους φίλους :-D

Άκουσα τη διάλεξη του για τα Blockbusters... Καλά τα λέει αλλά δε μου αρέσει η φωνή του.

Δε γέλασα ούτε στιγμή εννοείται αλλά το άκουσα όλο ευχάριστα...Θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα ίσως...

δεν ξερω τι λες εμενα μου φαινεται οτι εχει πολυ γαματη φωνη..για να ειμαστε και αντικειμενικοι..περα απο αυτο γενικα τα λεει πολυ ωραια,εχω ριξει καλο γελιο,συμφωνω στα περισσοτερα..αλλα για μενα τα δυο τελευταια ηταν λιγο fail..προσπαθει να δικαιολογηση οτι του αρεσουν οι "αμερικανιες" κραζοντας ταινιαρες με επχειρηματα του κωλου , φασκοντας και αντιφασκοντας..αυτα..

ειδα το the terminal με τομ χανκς δεν το ειχα δει..περασε ευχαριστα η ωρα..γελασα σε σημεια..αλλα αμερικανιζει πολυ σε σημεια και με χαλασε αυτο..6/10

Δημοσ.

Hunger

Σκληρή και ωμή ταινία. Όποιος βρίσκει ενδιαφέρον το θέμα να τη δεί. Πραγματική ιστορία επίσης.

Δύο πράγματα κρατάω. Πρώτον, τη δίαιτα του Fassbender που θύμισε Christian Bale στο Machinist και, δεύτερον, τη σκηνή του διαλόγου του με τον ιερέα που είναι το μεγαλύτερο single shot (σκηνή χωρίς παύση ή μονταζ) που θυμάμαι να έχω δει (σύμφωνα με το imdb διαρκεί 16,5 λεπτά!)

Η ταινία είναι αρκετά αργή (προειδοποιώ).

7/10

Δημοσ.

Είδα προχτές το Intouchables

Δεν ξέρω αν την έχει αναφέρει και κάποιος άλλος 10/10 άνετα η ταινία. Φοβερές ατάκες γέλιου και περνάει πολύ ωραία μηνύματα η ταινία.

Δημοσ.

Hunger

Σκληρή και ωμή ταινία. Όποιος βρίσκει ενδιαφέρον το θέμα να τη δεί. Πραγματική ιστορία επίσης.

Δύο πράγματα κρατάω. Πρώτον, τη δίαιτα του Fassbender που θύμισε Christian Bale στο Machinist και, δεύτερον, τη σκηνή του διαλόγου του με τον ιερέα που είναι το μεγαλύτερο single shot (σκηνή χωρίς παύση ή μονταζ) που θυμάμαι να έχω δει (σύμφωνα με το imdb διαρκεί 16,5 λεπτά!)

7/10

Σωστος, και εγω τα ιδια ακριβως ειχα αναφερει. Οντως αυτη η σκηνη ειναι ολα τα λεφτα.

Μου άρεσε πολυ σαν ταινια. Ηξερε ποια σημεια να τονισει χωρις να γινεται κουραστικη τοσο σε σκηνες οσο και σε συνολικη διαρκεια. Ειπε αυτα που ηθελε να πει και περασε το μυνημα της. Πολυ καλοστημενη την χαρακτηριζω, αγγιξε πολυ καλα το concept της.

Επισης για αυτους που την εχουν δει, θα ηθελα να αναφερω πως εντυπωσιαστηκα σκηνοθετικα με το σημειο λιγο πριν ολοκληρωθει η πρωτη ωρα, που μιλαει ο πρωταγωνιστης στον Ιερεα σε μια συζητηση με εντονο υφος για κανα τεταρτο(!), χωρις η καμερα να αλλαξει σημειο ή να εστιασει καπου αλλου (00:44~01:00). Μπορει να ξεγελαει και απλα να ανοιγουν τα στοματα τους και να εχουν γινει διορθωσεις ή προσθηκες σε studio ηχογραφησης υστερα (το σκεφτηκα και αυτο), αλλα αν δεν συμβαινει κατι τετοιο και διατηρουνε διαλογο για 15 λεπτα, πραγματικα εντυπωσιακο. Ειναι λες και εβλεπα θεατρο σε εκεινη την σκηνη. Ξεφευγει τελειως απο τα Χολυγουντιανα γυρισματα που η καμερα εστιαζει μονιμως σε αυτον που μιλαει. Και μπραβο και στον Fassenberg που καταφερε και την απεδωσε. Τελικα νιωθω πως δεν ειχα αδικο που τον εχω ξεχωρισει σε αυτη τη γενια.

Δημοσ.

Hunger

7/10

συμφωνω την ειδα το καλοκαιρι και ηταν αρκετα αρκετα καλη.

Δημοσ.
sleep tight ωραία πλοκή , καλό σενάριο αλλά το τέλος σου χαλάει την διάθεση . από εμένα ένα 7/10 αν και δεν βλέπω συχνά τέτοιου είδους ταινίες (ψυχολογικά θρίλερ) .
Δημοσ.

σε αυτο το σημειο με τον μικειους συμφωνω. ειναι μια ταινια δρασης με εφε ψεμα και ελπιδα, ελεος, που υπαρχει εδω και χρονια σε κομικ

απο τετοιες ταινιες δεν περιμενεις τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. μονο το τελευταιο transformers με εξεπληξε που για μενα ηταν ταινιαρα

Ρε γαύρε, πλάκα μας κάνεις? Μας τρολλάρεις? Πολύ ψέμα το captain america και ταινιάρα το Τρανς 3?

Όχι 10/10 το intouchables. Γλυκό και χαριτωμένο, ένα τίμιο 7αράκι. Η ιστορία του μαύρου είναι ανολοκλήρωτη στην ταινία , λες και ο σκηνοθέτης ήθελε να αποφύγει τα δυσάρεστα. Μπορούσε να είναι και μικρότερη.

Δημοσ.

Είδα χθές το 'The Rum Diary' με τον Τζονι Ντεπ! Αν και η ταινία δεν πήρε και πολύ καλές κριτικές, εμένα μου άρεσε πολύ! Ο Τζόνι καλός στο ρόλο του αλκοολικού και τα τοπία πανέμορφα (η ταινία γυρίστηκε στο Puerto Rico)! Αξίζει αν δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις!

rum_diary_ver3_xxlg-500x500.jpg

3/5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...