Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήταν καλό το 1ο

Σε αντίθεση με το Annabelle και το 2ο που ήταν απίστευτα καλοφτιαγμένα! 

The Conjuring 2.

Δεν έχω λόγια για τους προταγωνιστές οι οποίοι μου αρέσουν πάρα πολύ και ο ρόλος τους ταιριάζει απίστευτα!

Γενικά καθώς έχω δει ΠΟΛΛΑ θρίλερ και horror κτλ, το έργο κατάφερε να μου αναστατώσει τα συναισθήματα και να με "τρομάξει".

Το θεωρώ απο τα καλύτερα στο είδος του μετά το Insidius. Έχουν βάλει το πήχη πολύ ψηλά και αυτό είναι καλό γιατι το συγκεκριμένο genre είναι σε κρίση.

Επίσης το οτι είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα (όπως και τα προηγούμενα) το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρων!  

9/10

Το annabelle όχι και καλοφτιαγμένο . Άρμεγμα το franchise καναν. Συμωνώ στα υπόλοιπα. Insidious conjuring ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά. James wan μετρ του είδους θα έλεγα.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το annabelle όχι και καλοφτιαγμένο . Άρμεγμα το franchise καναν. Συμωνώ στα υπόλοιπα. Insidious conjuring ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά. James wan μετρ του είδους θα έλεγα.

Σε σύγκριση με το παρόμοιο στύλ Dead silence, μια χαρά ήταν! χαχα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Locke είναι πολύ καλό. Και πρωτότυπο, όλη η ταινία είναι ο πρωταγωνιστής μέσα σε ένα αυτοκίνητο να μιλά στο τηλέφωνο με διάφορους. Ούτε που καταλαβαίνεις πότε περνά μιάμιση ώρα.

Η ταινία είναι για σεμινάριο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Δημοσ.

Η ταινία είναι για σεμινάριο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά.

παιδες πλακα κανετε ετσι?Παιζει να ειναι η χειροτερη του χαρντι...πολυ κουραστικη και βαρετη με το ζορι 5/10

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδες πλακα κανετε ετσι?Παιζει να ειναι η χειροτερη του χαρντι...πολυ κουραστικη και βαρετη με το ζορι 5/10

Όχι, εγώ σοβαρότατα το λέω. Κράτησε συνεχώς το ενδιαφέρον μου, είχε πολύ καλό ρυθμό με εξέλιξη και εντάσεις στα κατάλληλα σημεία, πειστικούς (αληθινούς) χαρακτήρες, κάτι που σπανίζει όλο και περισσότερο, και πραγματεύεται πολύ σημαντικά ζητήματα ηθικής χωρίς να κάνει μάθημα. Όλα μέσα από μια μοναδική, πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα, λόγω του ιδιαίτερου πειράματος της ταινίας.

Και φυσικά, μια εξαιρετική ερμηνεία στο κέντρο.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς...

Δημοσ.

Ποιες σκηνές δεν έβγαζαν νόημα για παράδειγμα?

πολλες, και για την ακριβεια η ταινια ειναι για 3/10, ουτε καν 5. και αυτο το 3 για τα πρωτα λεπτα.

Δημοσ.

Όχι, εγώ σοβαρότατα το λέω. Κράτησε συνεχώς το ενδιαφέρον μου, είχε πολύ καλό ρυθμό με εξέλιξη και εντάσεις στα κατάλληλα σημεία, πειστικούς (αληθινούς) χαρακτήρες, κάτι που σπανίζει όλο και περισσότερο, και πραγματεύεται πολύ σημαντικά ζητήματα ηθικής χωρίς να κάνει μάθημα. Όλα μέσα από μια μοναδική, πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα, λόγω του ιδιαίτερου πειράματος της ταινίας.

Και φυσικά, μια εξαιρετική ερμηνεία στο κέντρο.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς...

τι να πω ισως δεν εχουμε το ιδιο γουστο!απλα θυμαμαι οτι οταν ειχε βγει ολοι μιλαγαμε αρνητικα για την ταινια! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

τι να πω ισως δεν εχουμε το ιδιο γουστο!απλα θυμαμαι οτι οταν ειχε βγει ολοι μιλαγαμε αρνητικα για την ταινια! 

Εγώ θυμάμαι ότι περίμενα αρνητικές αντιδράσεις (ήμουν από τους πρώτους που την είδαν) και είδα το ακριβώς αντίθετο: και στους κριτικούς, αλλά ΚΑΙ στον κόσμο άρεσε αρκετά η ταινία. Ιδιαίτερα για το είδος της.

Αλλά εννοείται, τα γούστα είναι γούστα! :-) Είναι τι ψάχνει κανείς σε μια ταινία.

Δημοσ.

To Locke μου αρεσε τοσο πολυ που το ξαναειδα πρόσφατα δευτερη φορά. Υπερβολικά καλή ταινία, καταπιάνεται με κάτι σχετικά απλό και καθημερινό (οκ, δεν συμβαινει και στον καθένα) και βγάζει ενα πολυ ενδιαφέρον story. Ο Χάρντι σταθερή αξία.

• Like 6
Δημοσ.

Το κατέβασα και δεν το είδα ποτέ, είχα την εντύπωση πως θα είναι βαρετό!

Τώρα, με την πρώτη ευκαιρία θα το δω οπωσδήποτε!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν το συγκρίνεις με το Mad Max ή δεν ξέρω γω ποια άλλη blockbuster ταινία του Χάρντι σαφώς και είναι μάπα. Αλλά για ταινία χαμηλού κόστους είναι αρκετά καλή. Και βέβαια μιλάμε για πειραματικό κινηματογράφο. Δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους.

Δημοσ.

The Conjuring 2

Πηγα σινεμα να το δω αφου σε γενικες γραμμες μου αρεσε η 1η ταινια.Να αρχισω λεγοντας πως ουτε σε ενα jump scare δεν τρομαξα ολα ηταν αναμενομενα(με εξερεση 1-2 αποτι θυμαμαι).Η ταινια βλεπεται ανετα,εχει καλη σκηνοθεσια,καλους ηθοποιους και περναει η ωρα γρηγορα,απλα δεν ειναι τρομακτικη.Ειχε καποιες καλες σκηνες που παταγε λιγο το γκαζι ετσι ωστε να σε ανατριχιασει αλλα μεχρι εκει.Σε συγκριση με τις αλλες δυο ταινιες του franchise χειροτερο του Conjuring 1 καλυτερο της Annabelle.

6.5/10

Δημοσ.

Όταν το συγκρίνεις με το Mad Max ή δεν ξέρω γω ποια άλλη blockbuster ταινία του Χάρντι σαφώς και είναι μάπα. Αλλά για ταινία χαμηλού κόστους είναι αρκετά καλή. Και βέβαια μιλάμε για πειραματικό κινηματογράφο. Δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους.

εχω δει ολες τους τις ταινιες του τομ ακομα και σε αυτες που δεν ειναι πρωταγωνιστης !Επιμενω οτι ειναι οτι χειροτερο απο χαρντι...αλλα κ η ταινια πολυ κουραση προσωπικα δεν θα την ξανα εβλεπα ουτε θα την συνιστουσα 

Δημοσ.

Σχετικα με την πρωτοτυπια του μιας και εχει γυριστει ολο σε ενα αμαξι...Δεν ειχε γυρισει πριν χρονια ενα εργο ο Ηθαν Χωκ που ολα εξελιχθηκαν σε ενα δωματιο ξενοδοχειου ή κατι αναλογο; Δεν θυμαμαι ακριβως.

Δημοσ.

Σχετικα με την πρωτοτυπια του μιας και εχει γυριστει ολο σε ενα αμαξι...Δεν ειχε γυρισει πριν χρονια ενα εργο ο Ηθαν Χωκ που ολα εξελιχθηκαν σε ενα δωματιο ξενοδοχειου ή κατι αναλογο; Δεν θυμαμαι ακριβως.

Δεν ειναι προτωτυπο το locke. Ουκ ολιγες ταινιες εξελισονται σε εναν μονο χωρο. Και η ιστορια σχετικα απλη ειναι

Η μαγκια του ομως ειναι οτι με εναν καλο ηθοποιο και εναν φωτογραφο, καταφερε να βγαλει αυτο το αποτελεσμα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...