Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το Γάλα Από τις πιο δυνατές Ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών. Δεν έχω δει το θεατρικό το οποίο και αποθεώνεται, τη ταινία πάντως τη προτείνω ανεπιφύλαχτα σε οποιονδήποτε. Πολύ καλή η ερμηνεία του Προμηθέα Αλειφερόπουλου. 7/10 Χαίρομαι πολύ που η ταινία φαίνεται να έχει καλή ανταπόκριση. Το θεατρικό μου άρεσε πάρα πολύ και γενικά τα κείμενα του Κατσικονούρη δύσκολα τα βαριέσαι. Έπαιξα κάποτε στο θέατρο ένα έργο του και ηταν ο αγαπημένος μου ρόλος.
gavros10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Captain america την ειχα εδω και καιρο και αποφασισα να την δω. ηξερα οτι ειναι φουλ στο ψεμα και την αμερικανια αλλα τοσο πολυ; δεν το περιμενα ενταξει, slow-motion ο τυπος να δερνει μια ντουζινα ετσι για την πλακα, αμερικανικη επικη μουσικη και ολα καλα. το μονο που αξιζε ηταν η ιστορια, και η κοπελιτσα... ερωτας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Captain america την ειχα εδω και καιρο και αποφασισα να την δω. ηξερα οτι ειναι φουλ στο ψεμα και την αμερικανια αλλα τοσο πολυ; δεν το περιμενα ενταξει, slow-motion ο τυπος να δερνει μια ντουζινα ετσι για την πλακα, αμερικανικη επικη μουσικη και ολα καλα. το μονο που αξιζε ηταν η ιστορια, και η κοπελιτσα... ερωτας ε ρε Mikeius που σου χρειάζεται...
Sellers Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ε ρε Mikeius που σου χρειάζεται... Σηκώνεις ενα τριήμερο μπαν τώρα έτσι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ε ναι, "αμερικανιά" στο Captain AMERICA, who saw that coming?! να πετάξω και παράπονο που δεν είδαμε Vikings στο Thor?
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 the deep blue sea 2011 γυμναστηκε το κοριτσι...
sdaoulas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 crazy stupid love απιθανη ταινια, παρα πολυ καλη. το ταγκό των Χριστουγέννων Απλα η καλυτερη ελληνικη ταινια που εχω δει. Δειτε την και θα ανταμειφτείτε 100%
krypton Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 είδα την οργή των τιτάνων το Σαββατο....ακόμα και σε 3d ήταν από τις μεγαλύτερες μούφες που έχω δει στη ζωή μου. τουλάχιστον είχε το ποπ-κορν πολύ αλάτι και ευχαριστήθηκα αυτό
gavros10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ε ρε Mikeius που σου χρειάζεται... μετα απο αυτο το βιντεακι ειδα το captain america. το ειχα αλλα δεν το ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι. ναι περιμενα εφε, ψεμα κλπ αλλα οχι και τοσο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μετα απο αυτο το βιντεακι ειδα το captain america. το ειχα αλλα δεν το ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι. ναι περιμενα εφε, ψεμα κλπ αλλα οχι και τοσο είναι από COMIC της MARVEL, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο...
Sellers Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ε ναι, "αμερικανιά" στο Captain AMERICA, who saw that coming?! Δηλαδή να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο American Beauty, Once upon a time in america, An American Friend κ.λ.π κ.λ.π Είπαμε, καλά τα όσα λέει για να γελάσουμε ο Μικειους αλλά μπορώ να βρω άλλα τόσα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη.
gavros10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δηλαδή να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο American Beauty, Once upon a time in america, An American Friend κ.λ.π κ.λ.π Είπαμε, καλά τα όσα λέει για να γελάσουμε ο Μικειους αλλά μπορώ να βρω άλλα τόσα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη. σε αυτο το σημειο με τον μικειους συμφωνω. ειναι μια ταινια δρασης με εφε ψεμα και ελπιδα, ελεος, που υπαρχει εδω και χρονια σε κομικ απο τετοιες ταινιες δεν περιμενεις τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. μονο το τελευταιο transformers με εξεπληξε που για μενα ηταν ταινιαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δηλαδή να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο American Beauty, Once upon a time in america, An American Friend κ.λ.π κ.λ.π Είπαμε, καλά τα όσα λέει για να γελάσουμε ο Μικειους αλλά μπορώ να βρω άλλα τόσα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη. όχι πάει σε συνδιασμό με το "captain" και την όλη φάση του comic προφανώς, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το διευκρινήσω...
bnvdarklord Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δηλαδή να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο American Beauty, Once upon a time in america, An American Friend κ.λ.π κ.λ.π Είπαμε, καλά τα όσα λέει για να γελάσουμε ο Μικειους αλλά μπορώ να βρω άλλα τόσα για να υποστηρίξω την αντίθετη άποψη. Τι συγκρίνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις