speedy23 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Louder than Bombs Ωραια επιλογη του Byrne για πατερας, σαν να εβλεπα τον χαρακτηρα του στο In Treatment, ειχε καλο premise η ταινια, ξεκινησε υποσχομενα και ειχε καλες στιγμες (κυριως γυρω απο τον μικρο γιο) αλλα στο τελος σου αφηνει μια γευση, οχι ακριβως οτι ηταν ανουσιο αλλα οτι θα μπορουσε να ειχε δωσει αρκετα παραπανω. Για παραδειγμα, μια σχετικα παρομοια ταινια που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το We need to talk about Kevin (ταινιαρα-τι να λεμε τωρα!), οπου καθε αλλο παρα σου αφησε τετοια διαθεση οταν τελειωσε.
Dynamics Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Πολύ καλή για εμένα ταινία δράσης. Μην περιμένετε να βρείτε το νόημα της ζωής, ποιοί είμαστε που πάμε. Καταιγιστική δράση και καλές ερμηνείες. βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλο ηταν αλλα το τελος το κανει καπως hit&miss. Ναι ήταν το σχετικά αδύνατο σημείο της ταινίας αλλά εμένα μου άρεσε. Μου θύμισε Angel Heart. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο Το είδα και γω, αρκετά καλό. Υπότιτλους στο subztv.gr βρήκα. 1
vag12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 βρηκες υποτιλους?την εβαλα να την δω κ οι υποτιτλοι ηταν οτι νανε!Λιγο που το ειδα ειναι τιμιο και υποσχομενο την είδα μέσω KODI και μου τους βρήκε αυτόματα, τέλεια συγχρονισμένους. 1
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Τα πρώτα 15' γούσταρα, γέλιο κλπ. Όλη η υπόλοιπη ταινία όμως Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση. Καμία πρωτοτυπία. Αν θέλετε να δείτε zombie comedy καλύτερα δείτε Zombieland, Shaun of the Dead, άντε και Doghouse. 3/10
Prozac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είναι ιδανική για όσους είναι 15 ετών και κάτω, αγοράκια κυρίως που θέλουν να δουν κανα βυζί, καναν κώλο, τέτοια φάση. Κατεβαίνει. 2
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Προειδοποιώ όμως σε μια φάση θα δεις κι ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Σίγουρα θες να συνεχίσεις το κατέβασμα; 2
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ένα ζόμπι πέος το οποίο το αρπάζουν, κόβεται και μετά το πετάνε. Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδής μανδάμ; Να το φυλάξουν; 4
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σπόιλερ ρε άνθρωπε, είναι σημαντικό μέρος της πλοκής!!!!!!!!! 1
Rockavlon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Deathgasm Σπλατερια,χαβαλες και heavy metal 7/10 what we do in the shadows Το περιμενα καλυτερο αλλα ειχε το γελιο του σε πολλα σημεια. 6.8/10 Housebound Το πιο σοβαρο απο τα τρια και ωραια ατμοσφαιρα ειχε και ωραια υποθεση και γελιο. 7.8/10
fasttam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 In the mood for love Εχω να πω πολλα καλα λογια για την ταινια. Αρχικα οι δυο πρωταγωνιστες εκαναν μια φανταστικη δουλεια σε θεμα υποκριτικης. Επισης η χρηση της μουσικης σε συγκεκριμενες σκηνες ηταν απλα αριστουργηματικη,και εδινε παρα πολυ χαρακτηρα στην ταινια.Αν δεν υπηρχανε αυτες οι σωστα επιλεγμενες μουσικες στιγμες στην ταινια,τοτε θα ηταν ενα τελειως διαφορετικο εργο,και τολμω να πω,εμφανως χειροτερο. Απο αποψη σκηνοθεσιας,καποιοι ισως αντιπαθησουνε τελειως την ταινια.Προσωπικα και εγω την πρωτη φορα που την ειχα δει,δεν ειχα καταλαβει και πολλα πραγματα και νομιζα οτι αυτο ηταν ευθυνη και λαθος του σκηνοθετη,και κατηγορησα την ανικανοτητα του να δομησει σωστα μια ιστορια.Αλλα τωρα πια στην τριτη επαναληψη της ταινιας,εχω εκτιμησει πληρως την ευφυια στην σκηνοθεσια. Για να μην μπω σε λεπτομερειες που ισως χαλασουνε την εμπειρια καποιων για την ταινια,θα πω απλα οτι σιγουρα θα χρειαστειτε να κανετε τουλαχιστον μια επαναληψη στην ταινια αυτη για να κατανοησετε το πληρες βαθος της ιστοριας,των συναισθηματων και των διαλογων που λαμβανουνε μερος. Αλλα σιγουρα απο την πρωτη φορα που θα δειτε την ταινια θα ερωτευτειτε τον τροπο που χρησιμοποιειται η μουσικη,και θα παρατηρησετε την επιρροη που θα εχει επανω σας. Δινω στην ταινια 9.5/10, και αφαιρεσα αυτο το 0.5 διοτι πιστευω οτι οι διαλογοι θα μπορουσανε να ειναι λιγο καλυτεροι...αλλα τι ξερω και γω. Καταπληκτική ταινία, αν έχεις ζήσει και λίγο Ασία παθαίνεις μεγάλο λαλα Ο Kar Wai Wong φτιάχνει απίστευτα πλάνα και είναι κρίμα που τον τσίμπησε το Hollywood για να τον βάλει να γίνει "κανονικός, κατανοητός και ψιλοβαρετός" Και φυσικά ψάχνεις να βρεις το 2046 την επόμενη ταινία από το mood for love, (με χαλαρή σύνδεση μαζί της). Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το απόλυτο αριστούργημα του Wong 1
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 letters to juliet http://www.imdb.com/title/tt0892318/ Γλυκια ταινια, ωραια εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις