Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exodus: Gods and Kings

Νταξει δεν ειναι καλη ταινια παρ'οτι ειχε καλο καστ να την βοηθησει. Αδιαφοροι χαρακτηρες, η ιστορια και οι διαλογοι ηταν κακοι (ιδιαιτερα με τον μικρο ηταν cringey) και πηραν παραμαζωμα και τον Bale. Το μονο που μ'αρεσε ηταν οτι το ειδα σε 3D και ελαχιστα οι σκηνες καταστροφης οπου και κει καταφερε να σε χαλαει με το μετριοτατο CGI και το ολο "over digitalisation" feeling τους.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ για το exodus αλλά γούστα είναι αυτά. Εγώ θεωρώ πως είναι μια αρκετά καλή ταινία, υποτιμημένη. Εμένα μου δίνει την αίσθηση του "σινεμά", δηλαδή είναι ένα θέαμα μεγάλων διαστάσεων. Σκηνικά, κοστούμια, εφέ, ηχητικά. Όλα είναι σε αφθονία και δένουν αρμονικά για να σε μεταφέρουν στην εποχή. Ο μικρός δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε με ενθουσίασε, τον είδα σαν μια διαφορετική μάτια του σκηνοθέτη/σεναριογράφου.

Την ταινία την είδα πρόσφατα δεύτερη φορά, πάλι 3D, πάλι στον προτζέκτορα και δεν βαρέθηκα.

Δημοσ.

Το Thor το πρώτο.

Ναι δεν το είχα δει μέχρι σήμερα παρόλο που έχω δει το 2, avengers και μερικά ακόμα. Το απέφευγα γιατί ορισμένοι μου το παρουσιάζαν σαν γελοιότητα με πολύ χιούμορ και έτσι και καθόλου σοβαρότητα. Ελα όμως που η ταινία ήταν καλή. Σίγουρα καλύτερη από αυτή που μου περιέγραψαν και σίγουρα καλύτερη από ότι την περίμενα. Βάση αυτών που άκουσα υποτιμημένη κιόλας θα έλεγα. Είχε πολύ καλό pacing, ωραίες σκηνές, το χιούμορ ήταν μετρημένο και πολύ εύστοχο και γενικά δυο ωρίτσες πέρασαν άνετα. Δεν βρήκα προσωπικά τι κακό του βρήκαν, σίγουρα έχω δει χειρότερες που πιάνουν ψηλότερες βαθμολογίες.

Από εμένα 8/10

Δημοσ.

Exodus: Gods and Kings

Νταξει δεν ειναι καλη ταινια παρ'οτι ειχε καλο καστ να την βοηθησει. Αδιαφοροι χαρακτηρες, η ιστορια και οι διαλογοι ηταν κακοι (ιδιαιτερα με τον μικρο ηταν cringey) και πηραν παραμαζωμα και τον Bale. Το μονο που μ'αρεσε ηταν οτι το ειδα σε 3D και ελαχιστα οι σκηνες καταστροφης οπου και κει καταφερε να σε χαλαει με το μετριοτατο CGI και το ολο "over digitalisation" feeling τους.

ισως η χειροτερη του μπαιλ...σαν ταινια απλα μετρια!

• Like 1
Δημοσ.

The finest hours

Δροσίστηκα, δεν μπορώ να πω. Πολύ κύμα, πολύ κρύο, πολύ σκοτάδι, άπειρη τύχη, καθήκον, υπακοή στους κανόνες, μετά ανυπακοή στους κανόνες, σωτηρία στο παρά πέντε, ήρωες, φινίτο λα μούζικα, πασάτο λα φέστα.

5/10.

Δημοσ.

The Do-Over

Πολλοί μιλούν για την επιστροφή του Adam Sandler με την κωμωδία αυτή. Εγώ δε μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα και γέλασα με την ψυχή μου, όμως αυτό δε σημαίνει πως είναι μια κακή κωμωδία, καθώς περνά ευχάριστα η ώρα. Έχει κάποιες πολύ αστείες σκηνές.

6/10

Δημοσ.

Ειδα και το Rush. Καλη ταινια αλλα για μενα το 10/10 που διαβαζω ειναι υπερβολικο. Δεν μπορω να της βαλω πανω απο 7,5. Καπου ξενερωσα λιγο γιατι ενοιωσα να με κοροιδευει ο σεναριογραφος, ξενυχτια ποτα τσιγαρα και ασωτη ζωη δεν συναδουν με πρωταθλημα F1 που να εχεις 15 μπαρμπαδες στη Κορωνη.

Για να παρουσιάζει τους οδηγούς με αυτόν τον τρόπο μία ταινία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, μάλλον έτσι θα ήταν, δεν του κατεβηκε έτσι του σεναριογράφου. Διάβασε για τον Hunt, καθώς και για τους υπόλοιπους, παλιότερους οδηγούς των ράλλυ για το τί κατέβαζαν ακόμη και πριν τον αγώνα. Η F1 είχε άλλα ήθη πριν τον Σούμι.

The big short

Το 2006 δύο άσχετοι μεταξύ τους χρηματιστές (και αργότερα ένα ζευγάρι ακόμη) αντιλαμβάνονται  ότι η φούσκα της αμερικανικής αγοράς ακινήτων είναι έτοιμη να σκάσει και ποντάρουν σε αυτό, κόντρα σε όλους και όλα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντοκιμαντέρ με (πολύ καλούς) ηθοποιούς, που παρουσιάζει μία αρκετά ολοκληρωμένη εκδοχή για την αρχή του κακού που μας βασανίζει μέχρι σήμερα. Ακόμη και ένας κάτω τους μετρίου σχετικός μπορεί να καταλάβει τί βλέπει, παρά την δυσκολία του θέματος. Ίσως είναι λίγο μονόπλευρη και επιφανειακή, παρόλα αυτά είναι μία πολύ καλή βάση. Αλλά και σαν ταινία καθεαυτή πάλι αξίζει, το καστ είναι εξαιρετικό, με τους Bale και Carell να ξεχωρίζουν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τhe Bad Education Movie 
Για οσους εχουν δει τη σειρα ειναι οκ, καφρικη οπως η σειρα και αρκετα αστεια. Αν καποιος δεν εχει δει τη σειρα ειναι μαλλον meh γιατι δεν αποδιδει καλα τους χαρακτηρες, πρεπει να τους γνωριζεις ηδη για να πιασεις το χιουμορ σε σημεια.

Δημοσ.

In the mood for love 

Εχω να πω πολλα καλα λογια για την ταινια.

Αρχικα οι δυο πρωταγωνιστες εκαναν μια φανταστικη δουλεια σε θεμα υποκριτικης.

Επισης η χρηση της μουσικης σε συγκεκριμενες σκηνες ηταν απλα αριστουργηματικη,και εδινε παρα πολυ χαρακτηρα στην ταινια.Αν δεν υπηρχανε αυτες οι σωστα επιλεγμενες μουσικες στιγμες στην ταινια,τοτε θα ηταν ενα τελειως διαφορετικο εργο,και τολμω να πω,εμφανως χειροτερο.

Απο αποψη σκηνοθεσιας,καποιοι ισως αντιπαθησουνε τελειως την ταινια.Προσωπικα και εγω την πρωτη φορα που την ειχα δει,δεν ειχα καταλαβει και πολλα πραγματα και νομιζα οτι αυτο ηταν ευθυνη και λαθος του σκηνοθετη,και κατηγορησα την ανικανοτητα του να δομησει σωστα μια ιστορια.Αλλα τωρα πια στην τριτη επαναληψη της ταινιας,εχω εκτιμησει πληρως την ευφυια στην σκηνοθεσια.

Για να μην μπω σε λεπτομερειες που ισως χαλασουνε την εμπειρια καποιων για την ταινια,θα πω απλα οτι σιγουρα θα χρειαστειτε να κανετε τουλαχιστον μια επαναληψη στην ταινια αυτη για να κατανοησετε το πληρες βαθος της ιστοριας,των συναισθηματων και των διαλογων που λαμβανουνε μερος.

Αλλα σιγουρα απο την πρωτη φορα που θα δειτε την ταινια θα ερωτευτειτε τον τροπο που χρησιμοποιειται η μουσικη,και θα παρατηρησετε την επιρροη που θα εχει επανω σας.

Δινω στην ταινια 9.5/10, και αφαιρεσα αυτο το 0.5 διοτι πιστευω οτι οι διαλογοι θα μπορουσανε να ειναι λιγο καλυτεροι...αλλα τι ξερω και γω. :-D

btw ρε παιδια πως αλλαζετε το ονομα των λινκ σε οτι εσεις θελετε?

Δημοσ.

btw ρε παιδια πως αλλαζετε το ονομα των λινκ σε οτι εσεις θελετε?

Γράφεις αυτό που θέλεις, το μαρκάρεις και πατάς το εικονίδιο του link, δεύτερη σειρά, ένατο από αριστερά. Στο παράθυρο που ανοίγει, κάνεις paste την διεύθυνση που θέλεις.

Δημοσ.

Γράφεις αυτό που θέλεις, το μαρκάρεις και πατάς το εικονίδιο του link, δεύτερη σειρά, ένατο από αριστερά. Στο παράθυρο που ανοίγει, κάνεις paste την διεύθυνση που θέλεις.

Thank u sir

• Like 1
Δημοσ.

The Guest (2014)

Σου κρατά την περιέργεια να δεις τι γίνεται με τον τυπάκο. Το κλείσιμο μόνο το βρήκα meh.

Κατά τ' άλλα, καλό παρεάκι να περάσεις την ώρα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα αυτήν την γαμάτη ανωμαλία

http://www.imdb.com/title/tt0434179/?ref_=fn_al_tt_1

Πολύ ιδιαίτερες εικόνες, πολύ ιδιαίτερο θέμα, επίσης η ταινία είναι ένα μείγμα από πολλά διαφορετικά είδη και οι εικόνες το συνοδεύουν αυτό. Τη μια είναι σκοτεινό θρίλερ, την άλλη είναι μυστηρίου, την άλλη είναι high fantasy, την άλλη είναι serial murder drama και πάει λέγοντας. Απίστευτη λεπτομέρεια στην συμπεριφορά και κίνηση των χαρακτήρων όπως επίσης και στην σκηνοθεσία. Μένω μαλάκας ότι γυρίστηκε σε μόλις 8 μέρες. Δεν είναι για όλους, είναι αρκετά περίεργη ταινία και πολύ πολύ αργή αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλλιτεχνική.

Από την πλευρά μου σίγουρα 8/10.

καλο ηταν αλλα το τελος το κανει καπως hit&miss. 

• Like 1
Δημοσ.

Le prénom

Απολαυστικός γαλλικός κινηματογράφος χωρίς φρου-φρού κι αρώματα. Από τις πραγματικά καλές κωμωδίες που είδα φέτος.

Η ιστορία εξελίσσεται σ'ένα παριζιάνικο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια μιας σουαρέ μεταξύ παιδικών φίλων. Ο Βενσάν αποκαλύπτει στην υπόλοιπη παρέα τ'όνομα που σκοπεύει να δώσει στον μελλοντικό; γιο του και αυτό προκαλεί μια σπαρταριστή θύελλα αντιδράσεων. (7,5) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...