Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Xmen ApocalyΨ. 

Συμπαθητικη η ταινια, δε μπορω να πω πως θα την εκραζα παρα πολυ οπως εχω δει να την κραζουν αλλα σε καμια περιπτωση δε θα την εκθειαζα κιολας. Με δεδομενο μαλιστα πως την προηγουμενη εβδομαδα ειχα δει το Civil War, η αισθηση που ειχα συγκρινοντας τις δυο ταινιες ηταν μαλλον meh. 

Θεωρω πως ειχε ψεγαδια στο θεμα των χαρακτηρων (αν και οκ αυτο ισως ειναι λιγο geeky φαση, αλλα και παλι ειναι εκει) και στο storyline τους. Απο θεμα δρασης κλπ ηταν καλη (αυτο ελλειπε) αν και σε σημεια μου φανηκε λιγο επαναλαμβανομενη. Δηλαδη οκ we get it, o Nightcrawler τηλεμεταφερεται, καλη φαση, αλλα το στυλ μαχης του δεν ειναι απλα να τηλεμεταφερεται και να χτυπαει τον αντιπαλο πανω σε πραγματα ξερωγω. Το  soundtrack μου αρεσε ιδιαιτερα μπδγ.

Οπως και να εχει περασε ευχαριστα η ωρα κατα τ'αλλα.

6,5/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το Quarantine (2008 ). Καλή. Είχε γενικά καλή κεντρική ιδέα με όχι τόσο καλό τέλος. 

Δεν έπρεπε να τη δω πριν κοιμηθώ. :P

• Like 1
Δημοσ.

Vampire Hunter D: Bloodlust (2000)

Επιτέλους έκατσα και το είδα! Το είχα πολύ καιρό στην λίστα να περιμένει.

Η καλύτερη vampire movie που έχω δει ποτέ, με ικανοποίησε όσον αφορά την πλοκή, τους χαρακτήρες, το πώς έδειχνε τα βαμπίρ, η σωστή δόση βίας και αίματος, το ωραιότατο soundtrack, ο πανέμορφος σχεδιασμός...παράπονο δεν έχω!

10/10

και πρέπει να διαβάσω και το manga κάποια στιγμή

πως και πως ψαχνω παρομοιες ταινιες... αλλα που.....

• Like 1
Δημοσ.

Source.png Πηγή: Thebrothers Grimsby

Oσοι ειναι φαν του Cohen θα τους αρεσει και αυτο.Βεβαια για μενα σε σχεση με τις αλλες του ταινιες ισως η χειροτερη αλλα ειχε κανα 2-3 σκηνικα που πεθανα στα γελια.Ξαναλεω μονο οσοι ειναι φαν του Cohen θα τους αρεσει διαφορετικα μακρυα.

6.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία έχω δει πολλές ταινίες και μερικές απ' αυτές,ήταν μέτριες(συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια δυστυχώς να μην βγαίνουν καλές ταινίες),αλλά αυτό με το Gods of Egypt,άλλο πράγμα.

Την παράτησα στο μισό ακριβώς.Κάκιστα cgi,κάκιστες ερμηνείες(υποτίθεται από καλούς ηθοποιούς),ιστορία που θα έκανε ακόμη και τον Τουταγχαμών να σηκωθεί από τον τάφο του να τους πάρει και να τους σηκώσει.

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Thebrothers Grimsby

Oσοι ειναι φαν του Cohen θα τους αρεσει και αυτο.Βεβαια για μενα σε σχεση με τις αλλες του ταινιες ισως η χειροτερη αλλα ειχε κανα 2-3 σκηνικα που πεθανα στα γελια.Ξαναλεω μονο οσοι ειναι φαν του Cohen θα τους αρεσει διαφορετικα μακρυα.

6.5/10

Γελασα με την πρωτη σκηνη και με αλλες δυο το πολυ. Κατα τ'αλλα ηλιθιο, απαισιο και τρισαθλιο.

Δημοσ.

10 Cloverfield Lane http://www.imdb.com/title/tt1179933/

0/10

30 λεπτα ρε, 30 λεπτα και οι τυποι δεν εχουν δωσει μια σοβαρη εξηγηση στην τυππισα για την κατασταση . ΘΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αυτα τα ηλιθια σεναρια, προσβαλουν την κατανοηση μου και αυτο με εξοργιζει. Αυτο ειναι ενα σεναριο για ηλιθιους, αν πιστευεις οτι δεν εισαι τοτε μην τη βλεπεις. Καπως ετσι διδασκετε ο κοσμος πως να ειναι ηλιθιος.

Εχω σιχαθει να βλεπω ταινιες οπου ολοι οι αντρες παρουσιαζονται σαν αναπηροι και οι γυναικες σαν geniuses και κακομοιρα θυματα. 30 λεπτα και εχω δει ΟΛΑ τα κλισε της αμερικανικης ηλιθιοτητας και φεμινιστικης προπαγαντας.

Κατι τετοιες ταινιες προσβαλουν αυτο που λεγετε ΛΟΓΙΚΗ και προωθουν συναισθηματικη κριτικη αντι για λογικης.

Το hollywood θα πρεπει να αρχισει να δεινει αποζημιωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Anomalisa (2015)

http://www.imdb.com/title/tt2401878/

anomalisa-2015-pipolunette.jpg

Τι γινεται οταν ο ρολος στη ζωη ειναι ο ρολος μιας μαριονετας?

Στοχαστικη και συμβολικη ταινια γυρω απο τους δεσμους και τον κομφορμισμο που μας επιτασσουν παντα.

Εξαιρετικη.

• Like 3
Δημοσ.

Είδα αυτήν την γαμάτη ανωμαλία

http://www.imdb.com/title/tt0434179/?ref_=fn_al_tt_1

Πολύ ιδιαίτερες εικόνες, πολύ ιδιαίτερο θέμα, επίσης η ταινία είναι ένα μείγμα από πολλά διαφορετικά είδη και οι εικόνες το συνοδεύουν αυτό. Τη μια είναι σκοτεινό θρίλερ, την άλλη είναι μυστηρίου, την άλλη είναι high fantasy, την άλλη είναι serial murder drama και πάει λέγοντας. Απίστευτη λεπτομέρεια στην συμπεριφορά και κίνηση των χαρακτήρων όπως επίσης και στην σκηνοθεσία. Μένω μαλάκας ότι γυρίστηκε σε μόλις 8 μέρες. Δεν είναι για όλους, είναι αρκετά περίεργη ταινία και πολύ πολύ αργή αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλλιτεχνική.

Από την πλευρά μου σίγουρα 8/10.

• Like 5
Δημοσ.

Nαι.....την ειχα και εγω στην λιστα με τις must see....

Δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες μιας και ειχα διαβασει αναμεικτες κριτικες (απο cinefans και οχι κριτικους...το τονιζω).

Νομιζω πως ο προηγουμενος φιλος με καλυψε απολυτα σε ολα!!!

Και εγω μονο σαν υπεροχα ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ θα μπορουσα να την περιγραψω...

Δεν ειναι ομως για ολους...

Δημοσ.

Γεια σας παιδεια θελω να ξεκινισω να δω τα star wars και επειδη μπερδεθτικα με τα επισοδια πως μου προτεινετε να τα δω?Εννοω να τα δω με την σειρα που βγηκαν η σημφωνα με τα επισοδια?

Δημοσ.

Γεια σας παιδεια θελω να ξεκινισω να δω τα star wars και επειδη μπερδεθτικα με τα επισοδια πως μου προτεινετε να τα δω?Εννοω να τα δω με την σειρα που βγηκαν η σημφωνα με τα επισοδια?

Με τη σειρά που βγήκαν

Δημοσ.

Πολύ ιδιαίτερες εικόνες, πολύ ιδιαίτερο θέμα, επίσης η ταινία είναι ένα μείγμα από πολλά διαφορετικά είδη και οι εικόνες το συνοδεύουν αυτό. Τη μια είναι σκοτεινό θρίλερ, την άλλη είναι μυστηρίου, την άλλη είναι high fantasy, την άλλη είναι serial murder drama και πάει λέγοντας. Απίστευτη λεπτομέρεια στην συμπεριφορά και κίνηση των χαρακτήρων όπως επίσης και στην σκηνοθεσία. Μένω μαλάκας ότι γυρίστηκε σε μόλις 8 μέρες. Δεν είναι για όλους, είναι αρκετά περίεργη ταινία και πολύ πολύ αργή αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλλιτεχνική.

ειναι για εμενα μαλλον. thx!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια πρόταση. Σωραίος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...