Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Είδα κι εγώ Deadpool στον κινηματογράφο. Φοβάμαι ότι οι πολλές, καλές κριτικές που διάβασα με είχαν κάνει να έχω μεγάλες προσδοκίες και γι' αυτό δεν μου άρεσε τόοοοσο πολύ. Ωραία ταινία, χωρίς πολλές νοηματικές προεκτάσεις, αυτοσαρκασμός, μερικές έξυπνες ατάκες, ξύλο και μια σκηνή που δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν carbon από το Holy Grail (αγαπώ) και προσωπικά δεν εκτιμώ τέτοιες μεταφορές από ταινία σε ταινία. Είχε ωραία ατμόσφαιρα πάντως. Αποτελώ μειονότητα, το πιστεύω. 8/10 από μένα για Deadpool. 1
king2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Είδα κι εγώ Deadpool στον κινηματογράφο. Φοβάμαι ότι οι πολλές, καλές κριτικές που διάβασα με είχαν κάνει να έχω μεγάλες προσδοκίες και γι' αυτό δεν μου άρεσε τόοοοσο πολύ. Ωραία ταινία, χωρίς πολλές νοηματικές προεκτάσεις, αυτοσαρκασμός, μερικές έξυπνες ατάκες, ξύλο και μια σκηνή που δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν carbon από το Holy Grail (αγαπώ) και προσωπικά δεν εκτιμώ τέτοιες μεταφορές από ταινία σε ταινία. Είχε ωραία ατμόσφαιρα πάντως. Αποτελώ μειονότητα, το πιστεύω. 8/10 από μένα για Deadpool. Εννοείς τη σκηνή που τον κόβει χέρια πόδια? Τη συνδύασες με αυτή που σπάει ο Deadpool χέρια πόδια στον σιδερενιο?
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ναι, king, μου φάνηκε πως έβλεπα μια παρωδία του black knight. Δεν ήταν μόνο ότι έσπαγε, ήταν και η συνεχιζόμενη προκλητική του στάση όπως ακριβώς ο black knight.
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Πολύ πιθανόν να έκαναν την συγκεκριμένη σκηνή σαν φόρο τιμής στους Monty Python γενικά άπειρα τα references στο Deadpool και γι'αυτό άρεσε πολύ!
george_gr1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εβαλα χθες το μυστικο στα ματια τους http://m.imdb.com/title/tt1305806/ Στη μεση περιπου με πηρε, οσο κι αν αντισταθηκα, ο υπνος γιατι την εβαλα αργα. Σημερα ανυπομονω να δω την υπολοιπη, πρεπει οντως να ειναι πολυ καλη ταινια μυστηριου. Την προτεινω πριν καν την ολοκληρωσω. εγω το εγραψα!Προσωπικα νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι η ταινια ειναι πανω απο 8!Φαντασου οτι δεν ασχουμε με φ1 και ομως ειχα καιρο να δω να δω τοση ποιοτικη ταινια!δεν θα αλλαζα για κανενα λογο το 10/10!Δεν μου κανει εντυπωση, οντως πολυ καλογυρισμενη ταινια. Απλα απο το 7,5-8/10 μεχρι το 10/10 πρεπει να σου κανει κλικ αυτο το κατι στην ταινια, το κεφι που εχεις οταν τη δεις, μια αναμνηση που μπορει να σου φερει, να ταυτιστεις πολυ με καποιον χαρακτηρα κτλ, οπως συμβαινει με πολλες ταινιες δηλαδη.Πχ το deadpool πολλοι το θαβουν κι εγω ετοιμαζομαι μεσα στη βδομαδα για 2η προβολη.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εβαλα χθες το μυστικο στα ματια τους http://m.imdb.com/title/tt1305806/ Στη μεση περιπου με πηρε, οσο κι αν αντισταθηκα, ο υπνος γιατι την εβαλα αργα. Σημερα ανυπομονω να δω την υπολοιπη, πρεπει οντως να ειναι πολυ καλη ταινια μυστηριου. Την προτεινω πριν καν την ολοκληρωσω. Εγώ θέλω το σχόλιό σου όταν την ολοκληρώσεις
liakinen Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ειδα επιτελους το In My Father's Den Απλα καταπληκτικο. Μονο και μονο για το character development και την τραγικοτητα τους που κανει τρομερο viewing, αξιζει. Οπως επισης και για το ποσο ωραια ενωνει τα κομματια του παζλ της υποθεσης, το twist της, και για την εξαιρετικη δυναμικη των δυο κεντρικων χαρακτηρων. ΥΓ: Καποιος το ειχε προτεινει εδω μεσα καθως δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η ταινια. Well done. Εγώ ήμουν και επίσης δεν ήξερα ούτε είχα ακούσει το παραμικρό για την ταινία μέχρι και πριν λίγους μήνες. Ακόμα και ότι ήταν η πρώτη και τελευταία ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη (πέθανε νέος) μου άφησε ένα περίεργο συναίσθημα. Ήθελα να την δουν και άλλα άτομα και χάρηκα που σου άρεσε. P.S θυμάμαι ότι έκανε καλή εντύπωση και στον Foti 2
speedy23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εγώ ήμουν και επίσης δεν ήξερα ούτε είχα ακούσει το παραμικρό για την ταινία μέχρι και πριν λίγους μήνες. Ακόμα και ότι ήταν η πρώτη και τελευταία ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη (πέθανε νέος) μου άφησε ένα περίεργο συναίσθημα. Ήθελα να την δουν και άλλα άτομα και χάρηκα που σου άρεσε. P.S θυμάμαι ότι έκανε καλή εντύπωση και στον Foti A μπραβο. Κριμα για τον σκηνοθετη πραγματικα. Αρκετα υποσχομενη δουλεια στην πρωτη του προσπαθεια. Tο secret in their eyes ειναι παρα πολυ καλο btw. Και σαν bonus για τους φιλους της μπαλας, εχει την πιο genuine σκηνη ποδοσφαιρικου περιεχομενου που εχω δει σε εργα (ισως κυριως γιατι ολα τ'αλλα αποτυγχανουν παταγωδως σ'αυτο.) 1
sargus Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και σαν bonus για τους φιλους της μπαλας, εχει την πιο genuine σκηνη ποδοσφαιρικου περιεχομενου που εχω δει σε εργα (ισως κυριως γιατι ολα τ'αλλα αποτυγχανουν παταγωδως σ'αυτο.) Τι εννοείς με αυτό;
dkotanid Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 http://www.imdb.com/title/tt2944198/?ref_=nv_sr_1 ένα ζεύγος που χάνεται στο δάσος και τους επιτίθεται αρκούδα μ'αρέσουν αυτές οι ταινίες αγωνίας Την είδα και εγώ, εντυπωσιακή ταινία - και άλλο τόσο το γεγονός ότι είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 X-Men: Apocalypse [3/5] Παρά τις ατέλειές της και την περιστασιακή κενότητα, το «X-Men: Απόκαλιψ» δεν είναι κακό καθώς υπάρχουν πολλές ωραίες στιγμές διάσπαρτες στην πλοκή. Στιγμές που σε συνδυασμό με την αγάπη για τις προηγούμενες ταινίες, θα έχουν απήχηση στους φαν που επιζητούν περισσότερες και θεαματικότερες «μεταλλαγμένες» συγκινήσεις. Επιπλέον, οι αμετανόητοι κομιξάδες θα σκάσουν από τις αναφορές και οι απλοί λάτρεις της κινηματογραφικής αίθουσας θα παρακολουθήσουν μια ταινία χάρμα οφθαλμών. Neighbors 2: Sorority Rising [2.5/5] Όπως και στο νούμερο ένα, κωμικά το φιλμ είναι γεμάτο με χοντροκομμένες πλάκες, ακατάλληλες σεξουαλικές αναφορές και άφθονη χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, επειδή υπάρχει αυτή η πραγματική αίσθηση ότι το φιλμ ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα σε σχέση με θέματα ισότητας των φύλων και ισονομίας, τα αστεία διαθέτουν ποικιλία και τα γέλια είναι άφθονα. Δεν πετυχαίνουν όλα τον στόχο τους, όμως συνολικά καθιστούν το «Ανυπόφοροι Γείτονες 2» μια άκρως διασκεδαστική συνέχεια με την οποία θα περάσεις μια ευχάριστη μιάμιση ώρα στην αίθουσα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 τώρα βλέπω το the 33 η αληθινή ιστορία των 33 χιλιανών ανθρακωρύχων που παγιδεύτηκαν Την είδα και εγώ, εντυπωσιακή ταινία - και άλλο τόσο το γεγονός ότι είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία! στην πραγματικότητα η γυναίκα πεθαίνει, όχι ο άντρας
ask Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?!http://www.imdb.com/title/tt2800240/ Γαλλική κωμωδία..συντηρητικοι γονείς βλεπουν τις κόρες τους να παντρεύονται διαφόρων εθνικοτήτων ανδρες..οπότε τους μένει μια ελπίδα η τελευταία κόρη..Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Πολύ καλο σεναριο, ηθοποιια καλή αν και σε μερικα σημεια κατωτερη των προσδοκιών.. Δείτε τη..χθες 4
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 πήγα να την δω πέρσι αλλά την βαρέθηκα και την έκλεισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις