Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ειδα εχθες!Περα απο την φοβερη ερμηνεια και στους δυο πρωταγωνιστες δεν υπαρχει κατι αλλο να σχολιασω!Ολα ηταν αριστα!10/10 απο εμενα...

υ.γ Respect στον Νικι!

την εχω δει 3 φορες 

απιστευτη ταινια

• Like 1
Δημοσ.

Saw

Ξέρω πως άργησα πολύ καιρό να την δω και από διάφορες συζητήσεις γνώριζα το μεγάλο plot twist, όμως αυτό δεν με απέτρεψε από το να την δω. Η ταινία είναι εξαιρετική και όπως φαίνεται θα βάλω πλώρη και για τα sequels.

8,5/10

How to be single

Για κωμωδία είχε κάποιες λίγες αστείες στιγμές και ατάκες, στο σύνολο της όμως είναι γεμάτη κλισέ και σε πολλά σημεία με έκανε να αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζω να την βλέπω. Δε θα την συνιστούσα.

4,5/10

Δημοσ.

deadpool. Δικαιολογημενο το 8,2 στο imbd. Ειδα επιτελους μια ταινια τωρα τελευταια και διασκεδασα, οπως και με την the man from uncle και τον antman.

Μαλλον βαρεθηκα πλεον ταινιες με νοηματα και τα συναφη, καταντησαν κουραστικες. Δωστε διασκεδαση και χιουμορ στον λαο!!

Ειδα και το Rush. Καλη ταινια αλλα για μενα το 10/10 που διαβαζω ειναι υπερβολικο. Δεν μπορω να της βαλω πανω απο 7,5. Καπου ξενερωσα λιγο γιατι ενοιωσα να με κοροιδευει ο σεναριογραφος, ξενυχτια ποτα τσιγαρα και ασωτη ζωη δεν συναδουν με πρωταθλημα F1 που να εχεις 15 μπαρμπαδες στη Κορωνη.

Δημοσ.

deadpool. Δικαιολογημενο το 8,2 στο imbd. Ειδα επιτελους μια ταινια τωρα τελευταια και διασκεδασα, οπως και με την the man from uncle και τον antman.

Μαλλον βαρεθηκα πλεον ταινιες με νοηματα και τα συναφη, καταντησαν κουραστικες. Δωστε διασκεδαση και χιουμορ στον λαο!!

Ειδα και το Rush. Καλη ταινια αλλα για μενα το 10/10 που διαβαζω ειναι υπερβολικο. Δεν μπορω να της βαλω πανω απο 7,5. Καπου ξενερωσα λιγο γιατι ενοιωσα να με κοροιδευει ο σεναριογραφος, ξενυχτια ποτα τσιγαρα και ασωτη ζωη δεν συναδουν με πρωταθλημα F1 που να εχεις 15 μπαρμπαδες στη Κορωνη.

εγω το εγραψα!Προσωπικα νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι η ταινια ειναι πανω απο 8!Φαντασου οτι δεν ασχουμε με φ1 και ομως ειχα καιρο να δω να δω τοση ποιοτικη ταινια!δεν θα αλλαζα για κανενα λογο το 10/10!

• Like 1
Δημοσ.

The Witch - 2/10

Μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Με διαφορά.

Το απόλυτο τίποτα.

Τραγικο πραγματι. To trailer (χωρις να εντυπωσιασει) εκανε καλη δουλεια στο να μας κοροιδεψει.

Link.png Site: Thewitch

Φεστιβαλικου υφους  θριλερ που εξελισεται στο 1630 .

Η μεταφορα της ατμοσφαιρας  και των συνθηκων της εποχης ειναι σωστα δοσμενη .Η ιστορια  προκυπτει απο συνθεση παρομοιων  αφηγηματων της περιοδου καθως και απο δικαστικα αρχεια .Οι ερμηνειες  αξιοπρεπεστατες  ενω παρουσιαζει ταυτοχρονα και σκηνοθετικο ενδιαφερον .

Γενικοτερα προκειται για μια καλη προσπαθεια ,αφου μου αρεσε εμενα που  τa θριλερ  δεν μπορω να το παρω στα σοβαρα γιατι γελαω  ,οι λατρεις του ειδους κατι Nενιες και Mαργαριτες θα ενθουσιαστουν :P

7/10

Ρε φίλε τι γίνεται εδω  ?

Ενώ μ αρέσουν αυτα τα ατμοσφαιρικά θρίλερ εποχής , γράφει εναςς οτι ειναι απο τις χειρότερες παπαριες που έχει δει στην ζωη του,καπάκι συμφωνεί ο άλλος και λέω οκ μάπα το καρπούζι  την γλυτώσαμε την φόλα ευτυχώς!!

και έρχεται τώρα ο φωτης και  χωρίς να του αρέσουν καν τα θρίλερ της χώνει 7ρακι !!

δεν ξέρω τι πραγματικά παίζει  θα περιμένω τεκμηριωμένη  άποψη από την  μαργαρίτα  και θα αποφασίσω αν θα το δω :)

• Like 1
Δημοσ.

The Invitation

Δεν ηταν κακο και ευτυχως απεφυγε την πεπατημενη του ειδους να φευγει ενας ενας μεχρι να μεινει ο δολοφονος με τον πρωταγωνιστη για παραδειγμα. Προσθεσε και το background story, εκανε τα τρικ του το σεναριο. Συμπαθητικο.

Δημοσ.

Το Rush και εμάς μας άρεσε παρά πολύ. από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει. Και δεν έχουμε ιδέα από F1.

Το dead pool το βρήκα κακό, για να μην πω τραγικό. Αντίθετα το antman ήταν καλό.

Σήμερα είδα το Gods of Egypt 3D

Τίμια ταινία φαντασίας που αντλεί έμπνευση από (ξεσκίζει) την αιγυπτιακή μυθολογία. Ας αφήσουν λίγο την ελληνική. Μπορεί να είναι λίγο γυαλιστερή, μπορεί οι πρωταγωνιστές να μην έχουν καμία σχέση με Αιγύπτιους αλλά η ταινία είναι μια χαρά. Πέρασαν ευχάριστα 2 ώρες χωρίς να τραβάμε τα μαλλιά μας. Το 3D χωρίς υπερβολές σε βάζει στην ταινία.

Επίσης νωρίτερα είδα ξανά με τον ανιψιό μου το

Exodus: gods and kings 3D

Το ξεκινήσαμε τις προάλλες, σήμερα είδαμε την μέση και μας μένει το τρίτο μέρος. Αυτό γιατί δεν προλαβαίνει μια και μαζεύεται νωρίς. Εγώ την έχω ξαναδεί.

Η ταινία έχει κάποια σεναριακά κενά αλλά είναι πολύ καλή. Έχει production values που φαίνονται. Δεν είναι ταινιάκι της σειράς. Ο Ridley Scott ξέρει να κάνει σινεμά. Επίσης πολύ καλό και ξεκούραστο 3D. Είναι μια ταινία που σίγουρα αξίζει μια θέαση.

• Like 1
Δημοσ.

Το Rush και εμάς μας άρεσε παρά πολύ. από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει. Και δεν έχουμε ιδέα από F1.

Το dead pool το βρήκα κακό, για να μην πω τραγικό. Αντίθετα το antman ήταν καλό.

Σήμερα είδα το Gods of Egypt 3D

Τίμια ταινία φαντασίας που αντλεί έμπνευση από (ξεσκίζει) την αιγυπτιακή μυθολογία. Ας αφήσουν λίγο την ελληνική. Μπορεί να είναι λίγο γυαλιστερή, μπορεί οι πρωταγωνιστές να μην έχουν καμία σχέση με Αιγύπτιους αλλά η ταινία είναι μια χαρά. Πέρασαν ευχάριστα 2 ώρες χωρίς να τραβάμε τα μαλλιά μας. Το 3D χωρίς υπερβολές σε βάζει στην ταινία.

Επίσης νωρίτερα είδα ξανά με τον ανιψιό μου το

Exodus: gods and kings 3D

Το ξεκινήσαμε τις προάλλες, σήμερα είδαμε την μέση και μας μένει το τρίτο μέρος. Αυτό γιατί δεν προλαβαίνει μια και μαζεύεται νωρίς. Εγώ την έχω ξαναδεί.

Η ταινία έχει κάποια σεναριακά κενά αλλά είναι πολύ καλή. Έχει production values που φαίνονται. Δεν είναι ταινιάκι της σειράς. Ο Ridley Scott ξέρει να κάνει σινεμά. Επίσης πολύ καλό και ξεκούραστο 3D. Είναι μια ταινία που σίγουρα αξίζει μια θέαση.

Είχα σκοπό να μην δω το Gods of Egypt μιας και παντού διαβάζω ότι είναι η πατάτα της χρονιάς αλλά μιας και λες ότι έχει εξαιρετικο 3d θα τη δω μόνο και μόνο για αυτό.

Δημοσ.

Chinatown (1974)

Ταινία αριστούργημα. Αυτή η noire ατμόσφαιρα που προσδίδουν τα πάντα, οι σκηνές, οι διάλογοι, οι εκφράσεις, η μουσική. As little as possible, χωρίς υπερβολές. Τρομερές ερμηνείες από τους πάντες. Εκτός όλων αυτών, είμαι λάτρης αυτής της εποχής και ειδικά όταν εμπλέκεται μυστήριο.

Jack Nicholson που δεν έχει καμμία σχέση με τη Λάμψη. Αυτή η ταινία πιστεύω τον κολακεύει καλύτερα.

Δε δίνω βαθμούς για ταινίες. Αυτή όμως θα πάρει την πρώτη βαθμολόγηση από εμένα και αυτή είναι 10/10.

Bonus

Σε όποιον άρεσε η ταινία και το όλο setting, του προτείνω να παίξει το L.A. Noire:

https://www.youtube.com/watch?v=GRwnJ0EX9Ko

• Like 5
Δημοσ.

Εξαιρετικό 3D είπα για το exodus. Το gods of Egypt έχει μια χαρά 3D και είναι μια χαρά popcorn movie χωρίς να γίνεται κουραστικό.

Δημοσ.

βλέπεται το gods of Egypt δεν είναι σαν τη πατάτα που ακούει στο όνομα 5th wave...σίγουρα έχουμε δει καλύτερα αλλά έχουμε δει και πολύ χειρότερα.... πάντα μιλάω για non 3D movies...

Δημοσ.

Ειδα επιτελους το In My Father's Den

Απλα καταπληκτικο. Μονο και μονο για το character development και την τραγικοτητα τους που κανει τρομερο viewing, αξιζει. Οπως επισης και για το ποσο ωραια ενωνει τα κομματια του παζλ της υποθεσης, το twist της, και για την εξαιρετικη δυναμικη των δυο κεντρικων χαρακτηρων.

ΥΓ: Καποιος το ειχε προτεινει εδω μεσα καθως δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η ταινια. Well done.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...