Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1618448/ Racing Extinction 

Ενα ιδιαιτερα ενδιαφερον οικο-ντοκυμαντερ..του 'δικου' μας Λουη Ψυχογιου

Απλη και ξεκαθαρη αφηγηση.....χωρις να χαιδευει αυτια αλλα ουτε και να ριχνει το φταιξιμο μονοπαντα....

Υπεροχες εικονες...σοκαριστικες αληθειες.....

Απο τα εργα που αξιζει κανεις να δει για να ιεραρχει τα πραγματα σωστα στην ζωη του...

6.5/10

Δημοσ.

The Piano (1993)

Σίγουρα στο top5 αγαπημένων μου drama movies. Η ταινία είναι ένα γλυκόπικρο ποίημα...

Την βλέπω και την ξαναβλέπω και δεν θα την βαρεθώ ποτέ και πάντα θα με συγκινεί.

10/10

• Like 7
Δημοσ.

The Piano (1993)

Σίγουρα στο top5 αγαπημένων μου drama movies. Η ταινία είναι ένα γλυκόπικρο ποίημα...

Την βλέπω και την ξαναβλέπω και δεν θα την βαρεθώ ποτέ και πάντα θα με συγκινεί.

10/10

το πιανω ;   :devil:  :-D

Δημοσ.

The Witch - 2/10

Μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Με διαφορά.

Το απόλυτο τίποτα.

Τραγικο πραγματι. To trailer (χωρις να εντυπωσιασει) εκανε καλη δουλεια στο να μας κοροιδεψει.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικο πραγματι. To trailer (χωρις να εντυπωσιασει) εκανε καλη δουλεια στο να μας κοροιδεψει.

μόνο το trailer? κάπου διάβαζα ότι έχει ψηφιστεί από -άκουσον ,άκουσον- τους σατανιστές ως η καλύτερη ταινία τρόμου και εγώ ο π@π@ρ@ς το έχαψα και κάθισα και την είδα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

The Man Who Knew Infinity [2/5]

Η μεταχείριση μιας τόσο εξαιρετικής ιστορίας όπως του Σρινιβάσα Ραμανούτζαν μετατρέπει το «Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο» σε μια φιλότιμη προσπάθεια που όχι μόνο δεν ξεπερνάει ποτέ την απογοητευτική μετριότητα της, αλλά είναι και δύσκολο να την προτείνεις. 

Δημοσ.

μόνο το trailer? κάπου διάβαζα ότι έχει ψηφιστεί από -άκουσον ,άκουσον- τους σατανιστές ως η καλύτερη ταινία τρόμου και εγώ ο π@π@ρ@ς το έχαψα και κάθισα και την είδα....

Χμμ. αυτό δεν το είχα ακούσει. Αλλά είδα reviews του τύπου

Eggers manages to create a sense of mood and dread that is so suffocating at times that it feels like we're watching something genuinely transgressive, something we should not be seeing.

και

A deeply impressive first film by director Robert Eggers, “The Witch” is immaculately constructed, evinces an exquisitely ominous tone, and is unequivocally haunting. It's exacting look at the dissonance of human nature is terrifying.

και ψήθηκα, σκεπτόμενος πως έστω και στο ελάχιστο να έχουν δίκιο, κάτι θα λέει.

Τώρα όμως κατάλαβα τι εννοεί ο πρώτος με το "something we should not be seeing".

Δημοσ.

The Piano (1993)

10/10

Το εξωπραγματικο soundtrack δεν σχολιασες και ανησυχω για την ακοη σου

• Like 3
Δημοσ.

Quadrophenia

90_2550-quadrophenia.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0079766/?ref_=nv_sr_1

Η ταινια ειναι εξαιρετικη.Βαρια επαναστατικη και δειχνει ενα τροπο ζωης εκεινης της δεκαετιας.Εχει ενα απο τα καλυτερα soundtracks που εχω ακουσει σε ταινια.Δειχνει τα πραγματα οπως ειναι και δεν προσπαθει να κρυφτει.Δεν ειναι τοσο γνωστη αλλα αξιζει σιγουρα μια θεαση(και παραπανω) οποτε προτεινω να μην την χασετε. 9/10

The Visitor

large_d2lH7vQXeimlMtrUnE7h005thV0.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0857191/?ref_=nv_sr_2

Απλο σεναριο αργη ταινια αλλα καταφερνει μεχρι το τελευταιο λεπτο να συγκινηση και να θεσει μερικα πολυ σοβαρα ζητηματα που μαστιζουν τον κοσμο μας.Εκπληκτικοι οι ηθοποιοι. 8/10

Δημοσ.

The Piano (1993)

10/10

Το εξωπραγματικο soundtrack δεν σχολιασες και ανησυχω για την ακοη σου

Nyman εγγύηση, βασικά τα είχα ξαναπεί όταν είχα ξαναβάλει το δεκάρι μου για την συγκεκριμένη ταινία πιο παλιααα.
Δημοσ.

Ειδα 2 μυστηριου 

Link.png Site: Prisoner      Link.png Site: gone girl

H πρωτη μου αρεσε παρα πολυ κ μπορω να πω με καθηλωσε ..Η ταινια ειναι 2ωρες κ  30 λεπτα αλλα δεν βαριεσαι καθολου,η ερμηνεια του τζακμαν ειναι παρα πολυ καλη κ απολαυστικη!! Η ταινια εχει μονιμως μια μουντη/μελαγχολικη  εικονα/ατμοσφαιρα η οποια βοηθαει στο να στηθει ενα δυνατο θριλερ μυστηριου..Επισης εχει ενα πολυ καλο κ αγωνιωδες φιναλε!! 

Οσο για την δευτερη,δεν θα το αναλυσω,απλα βαρεθηκαμε κ περιμεναμε ποτε θα τελειωσει (ημασταν 3 ατομα)

Την ταινια prisoner σιγουρα θα την ξαναδω γιατι ηταν ενα δυνατο θριλερ με αγωνια/ανατροπες κ πολυ καλες ερμηνειες.το gone girl ουτε καν!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Thewitch

Φεστιβαλικου υφους  θριλερ που εξελισεται στο 1630 .

Η μεταφορα της ατμοσφαιρας  και των συνθηκων της εποχης ειναι σωστα δοσμενη .Η ιστορια  προκυπτει απο συνθεση παρομοιων  αφηγηματων της περιοδου καθως και απο δικαστικα αρχεια .Οι ερμηνειες  αξιοπρεπεστατες  ενω παρουσιαζει ταυτοχρονα και σκηνοθετικο ενδιαφερον .

Γενικοτερα προκειται για μια καλη προσπαθεια ,αφου μου αρεσε εμενα που  τa θριλερ  δεν μπορω να το παρω στα σοβαρα γιατι γελαω  ,οι λατρεις του ειδους κατι Nενιες και Mαργαριτες θα ενθουσιαστουν :P

7/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.

Και μόνο που οι μισοί βάζετε 7-8/10 και οι υπόλοιποι 0/10 με ιντριγκάρει.

Θα την δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...