Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το Στρέλλα ύστερα απο παρότρινση ατόμων που το χαν δει κ τους αρεσε.Και μένα μου άρεσε,με κατι τέτοια έργα ξεφεύγει ο ελληνικός κινηματογράφος απο κάτι χαζοκωμωδιές κτλ.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις είδα το The Big Year. Ήταν μια από τις καλύτερες κωμωδίες που είδα

Μόλις το "νοίκιασα". Οι Μπλακ, Μάρτιν είναι απο τους αγαπημένους μου κωμικούς. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.

Δημοσ.

Μολις ειδα τους Πειρατες της Καραιβικης, το πρωτο.

Αδιαφορη ταινια, στο σινεμα μπορει να μου αρεσε λιγο, στο σπιτι την βρηκα αδιαφορη. Ο Johnny Depp μου φανηκε πολυ χαριτομενος για τρομερος πειρατης.

Πως εκανε επιτυχεια αυτο το πραγμα;

Δημοσ.

Μολις ειδα τους Πειρατες της Καραιβικης, το πρωτο.

Αδιαφορη ταινια, στο σινεμα μπορει να μου αρεσε λιγο, στο σπιτι την βρηκα αδιαφορη. Ο Johnny Depp μου φανηκε πολυ χαριτομενος για τρομερος πειρατης.

Πως εκανε επιτυχεια αυτο το πραγμα;

Αστα να πανε, και το πρωτο ειναι και στις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων βαση IMDB. Εγω πριν 2 βδομαδες ειδα back-to-back το 2 και 3 για να δω την επομενη το 4 που ηταν 3D. Εκει να δεις πικρα. Εσυ τουλαχιστον, ειδες μονο ενα. :-D

Εκανε επιτυχια επειδη ειναι της Disney Και ηταν μεγαλη παραγωγη με γνωστα ονοματα. Το γεγονος πως στην τελικη δεν προκειται για κατι ουσιαστικο, δεν παιζει ρολο στο Hollywood.

Δημοσ.

εγω εχτες ειδα το v for vendeta καλα ταινιαρα ητανε μου το ειχανε πρωτεινει κι εγω την ειδα μ αρεσε και νωμιζω ητανε και πολυ επικερο για τις μερες που περναμε

Δημοσ.

Αστα να πανε, και το πρωτο ειναι και στις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων βαση IMDB. Εγω πριν 2 βδομαδες ειδα back-to-back το 2 και 3 για να δω την επομενη το 4 που ηταν 3D. Εκει να δεις πικρα. Εσυ τουλαχιστον, ειδες μονο ενα. :-D

Εκανε επιτυχια επειδη ειναι της Disney Και ηταν μεγαλη παραγωγη με γνωστα ονοματα. Το γεγονος πως στην τελικη δεν προκειται για κατι ουσιαστικο, δεν παιζει ρολο στο Hollywood.

τι λετε ρε;

συγνωμη κιολας τι περιμενεις απο τετοιες ταινιες; εφε, τιγκα στο ψεμα και γελιο. εμενα μου αρεσαν οι πρωτες 3. η 4η ηταν καθαρα κερδοσκοπικη. ας τους παρουμε κατι εκατομμυρια ακομα...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι ενώ οι 3 πρώτες ήταν για την τέχνη, δεν ήταν για να βγάλουν λεφτά :P

νευρικό...

Δημοσ.

ε ναι ενώ οι 3 πρώτες ήταν για την τέχνη, δεν ήταν για να βγάλουν λεφτά :P

νευρικό...

δεν νομιζω να περιμεναν να βγαλουν τοσα

εμενα μου αρεσαν οι 3 πρωτες. δεν ειχε βγει τιποτα παρομοιο τοσα χρονια οποτε...

Δημοσ.

δεν νομιζω να περιμεναν να βγαλουν τοσα

εμενα μου αρεσαν οι 3 πρωτες. δεν ειχε βγει τιποτα παρομοιο τοσα χρονια οποτε...

Ναι παραγωγη της Disney και δεν ειχαν στο μυαλο τους κερδοσκοπια... Αν ηταν τιμιοι μονο μια θα βγαζανε! Εγω προσωπικα δεν περιμενα κατι καλυτερο, ετσι για το γαμωτο τις ειδα, δεν τις ειδα περιμοντας να δω το αριστουργημα. Ηξερα εξ'αρχης τι μ***κια εκανα :P

Δημοσ.

Το Γάλα

Από τις πιο δυνατές Ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών. Δεν έχω δει το θεατρικό το οποίο και αποθεώνεται, τη ταινία πάντως τη προτείνω ανεπιφύλαχτα σε οποιονδήποτε. Πολύ καλή η ερμηνεία του Προμηθέα Αλειφερόπουλου.

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...