Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Captain America: Civil War

Πολύ καλύτερο από το τελευταίο Avengers. Ωραίες σκηνές δράσης/μάχης, ελάχιστοι συναισθηματισμοί και πολλές ατάκες.

Την παράσταση έκλεψε ο Junior ακόμη κι ας ήταν η ταινία για Captain America. Πραγματικά ριχός ο Evans, με κάποιες γελοίες σκηνές πάνω του (πχ αυτή με το ελικόπτερο).

Λάτρεψα Spiderman. Πιστεύω ότι πέτυχαν διάνα με τον πιτσιρικά. Επίσης μου άρεσε και ο Antman. Δεν έχω δει την ταινία του ακόμη και μετά από το Civil θα τη δω.

Γενικότερα δεν ακολουθεί το graphic novel. Ο Spiderman έπαιζε καθοριστικό ρόλο εκεί.. Η ταινία κουράζει λίγο έως αρκετά στην αρχή (πρώτη ώρα αν δεν απατώμαι) με το χτίσιμο της ιστορίας, αλλά μετά απογειώνεται.

Kill Bill: Vol. 1

Δεν τις έχω δει. Ταινιάρα. Το splatter, οι σκηνές δράσεις και οι διάλογοι είναι ερωτεύσιμα. Είναι ένα σωστό Κινέζικο/Ιαπωνικό θρίλερ με αίμα. :P

Έχω αρχίσει, μάλλον και γίνομαι Tarantino fan. Μάλλον πρέπει να ξαναδώ το Pulp Fiction και να πάρω παραμάζωμα ό,τι έχει βγάλει αυτός ο άνθρωπος.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Room (2015)

Μετά απο παρότρυνση.

Καταπληκτικότατοτοτοτο το πρώτο μισό. Βαρετότατοτοτοτο το δεύτερο μισό.

8ρακι εύκολο για την αρχή του αν και έπρεπε να τελειώσει μισή ώρα νωρίτερα.

Επίσης είδα και το In the heart of the sea προχθές (Μόμπυ ντίκ). Κακό απο όπου και αν το πιάσεις. Δεν έκλαψα το χρόνο μου αλλα ρεαλιστικά ήταν κακή ταινία. Ιδιαιτερα τα CGI ήταν για κλάμματα για ταινία του 2015. 5-6 μάξ. Μετριότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: Οισυνηθεις υποπτοι

Μυστηριο-ανατροπες-ερμηνειες-δραση-δυνατο σεναριο κ ενα πολυ καλο κ αναπαντεχο φιναλε 

Νομιζω ο kevin spacey σε αυτην την ταινια πηρε οσκαρ κ νομιζω δικαιολογημενα.

7,5/10

Δημοσ.

ειδα χθες το jade 1995,τπτ το ιδιαιτερο,πολλα κλισε 90'ς,χιλιο παιγμενοι χαρακτηρες

ξεχωρισα μονο μια σκηνη,ο βοηθος εισαγγελεα παιρνει τηλ τον δικηγορο,το σηκωνει η υπηρετρια και λεει πως δεν ειναι εκει,της λεει να του πει οτι θα ειναι σπιτι του και να τον καλεσει,επομενη σκηνη ο βοηθος εισαγγελεα ειναι στην πορτα του διαμερισματος του και ξεκλειδωνει,ακουει απο μεσα να χτυπαει το τηλεφωνο και τρεχει βιαστικα να το προλαβει

μαγεια...

και για οποιον δε καταλαβε,ηταν ενας κοσμος χωρις κινητα τηλεφωνα

Επισκέπτης
Δημοσ.

ειδα χθες το jade 1995,τπτ το ιδιαιτερο,πολλα κλισε 90'ς,χιλιο παιγμενοι χαρακτηρες

ξεχωρισα μονο μια σκηνη,ο βοηθος εισαγγελεα παιρνει τηλ τον δικηγορο,το σηκωνει η υπηρετρια και λεει πως δεν ειναι εκει,της λεει να του πει οτι θα ειναι σπιτι του και να τον καλεσει,επομενη σκηνη ο βοηθος εισαγγελεα ειναι στην πορτα του διαμερισματος του και ξεκλειδωνει,ακουει απο μεσα να χτυπαει το τηλεφωνο και τρεχει βιαστικα να το προλαβει

μαγεια...

και για οποιον δε καταλαβε,ηταν ενας κοσμος χωρις κινητα τηλεφωνα

Να κάνω μια ερώτηση; Έχω ειλικρινή περιέργεια: πώς και έκατσες να δεις αυτήν την ταινία; Δηλαδή είχες 1,5 ώρα ελεύθερο χρόνο και επέλεξες να δεις μια ταινία που... πως να το πω... για κάποιο λόγο χάθηκε βρε παιδί μου και δεν την συζητάει ποτέ κανένας και είχε καθολικά αρνητικές κριτικές μπλα μπλα μπλα

Είχες την παραμικρή προσδοκία να δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είδες;

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ: Linda Fiorentino φαν, μήπως;

Δημοσ.

Kill Bill: Vol. 2

Είπα να μην το καθυστερήσω και να κλείσω την ιστορία. Απειροελάχιστο αίμα εδώ. Περισσότερο σαν ένα ταξίδι για να μαθευτεί η αλήθεια. Δεν το ευχαριστήθηκα όσο το πρώτο, αλλά μου άρεσε πολύ και δη το τέλος. Όλα τα λεφτά ο Pai Mei.

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση; Έχω ειλικρινή περιέργεια: πώς και έκατσες να δεις αυτήν την ταινία; Δηλαδή είχες 1,5 ώρα ελεύθερο χρόνο και επέλεξες να δεις μια ταινία που... πως να το πω... για κάποιο λόγο χάθηκε βρε παιδί μου και δεν την συζητάει ποτέ κανένας και είχε καθολικά αρνητικές κριτικές μπλα μπλα μπλα

Είχες την παραμικρή προσδοκία να δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είδες;

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ: Linda Fiorentino φαν, μήπως;

με παραπλανησε το τρειλερ

Επισκέπτης
Δημοσ.

με παραπλανησε το τρειλερ

:-) Τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι τα 90s τελειοποίησαν την τέχνη του καλού τρέιλερ. Θυμάμαι να πηγαίνω σινεμά και να μου φαίνονται ενδιαφέρουσες ΟΛΕΣ οι ταινίες που έβλεπα στα previews! Στην πορεία, βέβαια, ανακαλύψαμε ότι "κλέβουν".

Δημοσ.

Vampire Hunter D: Bloodlust (2000)

Επιτέλους έκατσα και το είδα! Το είχα πολύ καιρό στην λίστα να περιμένει.

Η καλύτερη vampire movie που έχω δει ποτέ, με ικανοποίησε όσον αφορά την πλοκή, τους χαρακτήρες, το πώς έδειχνε τα βαμπίρ, η σωστή δόση βίας και αίματος, το ωραιότατο soundtrack, ο πανέμορφος σχεδιασμός...παράπονο δεν έχω!

10/10

και πρέπει να διαβάσω και το manga κάποια στιγμή

• Like 2
Δημοσ.

Basic Instinct (1992)

Είμαι μέγας φαν τέτοιου είδους crime, mystery, thriller. Ναι είναι γεμάτα κλισέ, στα περισσότερα πχ η αστυνομική έρευνα θα μπορούσε να είχε λύσει την υπόθεση σε μισή μέρα, απλά έχουν ένα θετικό για μένα ότι δεν τα βαριέμαι. Τον Douglas της εποχής 1980-2000 τον πάω στίς περισσότερες ταινίες και γενικά έβγαζε και αυτός αλλά και το είδος αυτό των ταινιών εκείνες τις εποχές ωραίες ταινίες που έβλεπα σε κανά Star όταν ήμουν νέος :)

P.S 1 Η ταινία έχει αρκετά κοινά με το Body Heat (1981).

P.S 2 Εννοείται ότι την έχω ξαναδεί πρίν πάρα πολλά χρόνια απλά τώρα ήταν σε 1080p.

P.S 3 θα έκανα συμφωνία με τον Σατανά να μου πάρει την ψυχή αρκεί να είχα για μία μέρα την Sharon της εποχής εκείνης. ΚΟΛΑΣΗ...

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Οισυνηθεις υποπτοι

Μυστηριο-ανατροπες-ερμηνειες-δραση-δυνατο σεναριο κ ενα πολυ καλο κ αναπαντεχο φιναλε 

Νομιζω ο kevin spacey σε αυτην την ταινια πηρε οσκαρ κ νομιζω δικαιολογημενα.

7,5/10

Αν βαζεις 7.5 σε ποιες ταινιες βαζεις 9.5-10?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...