gon1332 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αυτά και αν πας 2-3 posts πάνω από το δικό σου θα βρεις γνώμες.
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γ@μεί το Face Off που δείχνει τώρα ο Άλφα. Όταν το είχα πρωτοδεί είχα εντυπωσιαστεί από το πώς αντάλλαξαν ρόλους οι δυο πρωταγωνιστές. 2
steliosntelos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν σας ξανακούω μάγκες. Τόσα θετικά σχόλια για το 10 cloverfield lane χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Ίσως καλή αρχή που σου δημιουργούσε αγωνία, αλλά απαράδεκτο τέλος. Δεν μπορώ να καταλάβω το 7.5 (imdb). Υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες στο είδος . ΥΓ το τέλος μου έβγαλε τα ματια 3
DJDB Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 The Boy - Βαθμολογία: 4/10 Οι ταινίες τρόμου, για να είναι τρομακτικές και να μην εξαρτώνται από φθηνά jump scares, θα πρέπει να έχουν κάποια επαφή με την λογική. Όσο μακριά από την πραγματικότητα και αν βρίσκεται το σενάριο τους, κάποιες ακτίνες λογικής μέσα στην σχιζοφρένεια και την παραφροσύνη είναι εκείνες που συνήθως τις μετατρέπουν σε πραγματικά ανατριχιαστικές. Στο The Boy έχουμε την Lauren Cohan (από το Walking Dead) η οποία ανακαλύπτει πως κάτι τρέχει με την κούκλα που της έχουν βάλει να φυλάει (σε ένα ήδη ανατριχιαστικό σπίτι-κάστρο) και πως τελικά δεν είναι μια απλή κούκλα από τα καλαθάκια αλλά έχει και μαγικές ιδιότητες. Και αντί να βάλει την ουρά στα σκέλια και να αρχίσει να τρέχει σαν τον Βέγγο μέσα στα δάση ουρλιάζοντας, η ταινία θέλει να μας πει πως αποφάσισε να μείνει και να παίξει μαζί της. Όχι ταινία. Αυτό δεν έχει καμία λογική. Spoilάρα: Το ότι στο τέλος ανακαλύπτουμε πως τελικά ο τύπος ζούσε μέσα στους τοίχους δεν ακυρώνει αυτό που λέω παραπάνω, καθώς η πρωταγωνίστρια ήταν πεπεισμένη πως η κούκλα είναι παιδί. 2
gdriver Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν σας ξανακούω μάγκες. Τόσα θετικά σχόλια για το 10 cloverfield lane χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Ίσως καλή αρχή που σου δημιουργούσε αγωνία, αλλά απαράδεκτο τέλος. Δεν μπορώ να καταλάβω το 7.5 (imdb). Υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες στο είδος . ΥΓ το τέλος μου έβγαλε τα ματια δες στη σελίδα 941 στο δεύτερο σχόλιο. σε νιώθω. 2
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Site: 10Cloverfield Lane To ειδα και εγω χτες αφου μας πρηξατε ολοι εδω μεσα . Γενικα μου αρεσουν αυτα τα κλειστοφοβικα που εξελισσονται μεσα σε περιορισμενο χωρο με πολυ μικρο cast .To συγκεκριμενο ξεκιναει καλα εχει ολες τις προυποθεσεις να δουμε κατι πραγματικα δυνατο χωρις φυσικα να πρωτοτυπει. Εχουμε δει και πολυ καλυτερες στο ειδος και ενω στα 2/3 του φιλμ λες οκ μια χαρα ειναι το ταινιακι βλεπεται νερακι ερχεται το τελος να σε αποτελέιωσει . Πιο εξωφρενικο και ταυτοχρονα γελοιο πεθαινεις ... 6/10 γιατι η επιγευση στο στομα που σου μενει ειναι σαν μια ωραια γκομενα που δεν ξερει να φιλαει . 5
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εγώ το είδα αρκετές μέρες πριν σκάσουν μύτη οι κριτικές εδώ, και πάλι καλά γιατί θα σας έβριζα 6.5/10 το πρώτο μισό 0/10 το δεύτερο μισό 2
Tigran Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πραγματικά αναρωτιέμαι πως επιτρέψαμε να μας αρέσει η ταινία!!! Να μαζευτούμε αυτοί που μας άρεσε, να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον χαμένο σας χρόνο ρε παιδιά. Κρίμα είστε. 3
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αν υπήρχε κάνα μαγαζί που να πουλάει χιούμορ θα σου πρότεινα τα δικά σου τα χρήματα να τα ξόδευες εκει, κρίμα είσαι. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από Mau-Maus 4
Pleivadaros Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Είδα χθες το Civil War και ενώ ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό έχοντας για άλλη μια φορά ισορροπία στη δράση και την πλοκή, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά καταφέρνει να βάλει και ηθικά διλήμματα, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν ορθά επιχειρήματα και είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσεις ποιος έχει δίκιο. Παρόλο όμως που έχει δράση και καλό ξύλο, δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι γίνεται πραγματικά ένα τόσο μεγάλο φαινόμενο όσο ένας Εμφύλιος Πόλεμος και εκεί πιστεύω είναι που χάνει η ταινία. Οκ το δέχομαι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πάρει τις διαστάσεις των comic λόγω budget και περιορισμένου χρόνου, αλλά υπήρχε περιθώριο να το αναπτύξουν περισσότερο και να δείξει πόσο πολύ επηρεάζει τον κόσμο η απόφαση της Κυβέρνησης. Αν θέλετε μπείτε εδώ να διαβάσετε την κριτική για το Civil War! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από Pleivadaros
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Mother's Day [0.5/5] Το «Γιορτή της Μητέρας», είναι τέσσερις κακές ταινίες σε μία. Ή, ακριβέστερα, είναι η σύνοψη τεσσάρων χαμηλής ποιότητας ταινιών, ενωμένες σε μια κακογραμμένη, γεμάτη κρύα αστεία εμπειρία. Ας ελπίσουμε ότι οι υπόλοιπες γιορτές θα γλιτώσουν από παρόμοια μεταχείριση. The Man Who Knew Infinity [2/5] Ένα συναρπαστικό παραμύθι θριάμβου ενάντια στις αντιξοότητες, που, παρά τις ειλικρινείς προθέσεις του, μετατρέπεται σε μια μέτρια ακαδημαϊκή βιογραφική ταινία.
TEOKOS Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Με τόσο ντόρο έβαλα και εγώ να δω το 10 cloverfield lane και ξενέρωσα. Μου άνοιξε την όρεξη όμως για κανά μυστηρίου με εξωγήινους και τέτοια και ξανάβαλα να δώ τον παλιό καλό Οιωνό. Στάνιαρα.και το ξαναευχαριστήθηκα. http://www.imdb.com/title/tt0286106/ 4
speedy23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οσον αφορα το 10 Cloverfield Lane Μια χαρα πηγαινε, αναλογικα, αλλα για μενα χαλασε απο τοτε που εφαγε στη μαπα το οξυ ο Goodman και συνεχιζε και απειλουσε σαν τα παλια κακα θριλερ που δεν πεθαινει ο κακος και φυσικα η ολη φαση με τους εξωγηινους. Οχι per se η φαση αλλα θα προτιμουσα να εδειχνε οσο δυνατον λιγοτερο και ν'αφησει περισσοτερα στη φαντασια του μυαλου. Το τερατακι για παραγειγμα γτπ λιγο. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Site: ΣκοτεινοΠοταμι Ενα πολυ καλο αστυνομικο θριλερ-δραμα με πολυ καλες ερμηνειες!!! Υπαρχει αμειωτο ενδιαφερον απο την αρχη μεχρι το τελος !! Οχι ιδιαιτερα κατι πρωτοτυπο οσον αφορα το σεναριο αλλα ειχε πολυ καλη σκηνοθεσια κ δυνατα ονοματα κ σιγουρα αξιζει να την δει καποιος που του εχει ξεφυγει 7/10 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις