Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το deadpool , ωραιο ηταν , αλλα οχι συνταρακτικο , πιστευω οτι οφειλεται ενα μεγαλο μερος  του ενδιαφεροντος που προκαλει στην παντελη ελλειψη πραγματικοτητας στους χαρακτηρες που ξεφουρνιζουν τα τελευταια χρονια (και οχι αποκλειστικα απο την μαρβελ ) και η ελαχιστη αλλα χαρακτηριστικη πεζοτητα του προκαλει σαρκασμο ως προς το φαινομενικα ακεραιο αλλα γεματο ρωγμες και ασταθειες φαντασικο συμπαν που εχει χτιστει ως γενικο περιβαλον του συνχρονου σινεμα. 

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το Steve Jobs.

Η ταινία "πάσχει" από την ασθένεια του ακατάπαυστου διαλόγου μεταξύ των χαρακτήρων, κάτι που είναι φυσικά trademark Sorkin (αυτή η "πάθηση" ήταν και ο λόγος που είχα σταματήσει να βλέπω το Newsroom, ήταν υπερβολικά κουραστικό από ένα σημείο και μετά). Επίσης "ψεγάδι" το ότι ο Wozniak παρουσιάζεται σαν κλαψιάρικο μωρό που συνεχώς ζητάει κάτι (αλλά ναι, πρόκειται για την ταινία Steve Jobs και όχι για την Steve Wozniak).

Το "πάσχει" πάντως το βάζω σε εισαγωγικά, καθώς η ταινία είναι από καλή έως πολύ καλή. Ένα 7/10 το παίρνει άνετα. Εντούτοις, θέλω να υπογραμμίσω δύο πράγματα (αν και κανείς από τους δύο δεν είναι στις συμπάθειες μου):

Πόσο εξαιρετικός ηθοποιός είναι ο Fassbender.

Πόσο εξαιρετική ηθοποιός είναι η Winslet.

• Like 2
Δημοσ.

10 Cloverfield Lane 

ΕΠΟΣ! Φοβερές ερμηνείες , σε κρατά σε αγωνία συνέχεια. Κι ολο αυτο με 3 ηθοποιους μονο

Θα συμφωνήσω, πολύ καλή ταινία, δεν το περίμενα. Η ένταση που δημιουργεί σε κάποιες σκηνές είναι εξαιρετική.Πολύ καλός ο Goodman, καλοί και οι υπόλοιποι.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα κι εγώ το 10 Cloverfield Lane.

Δε βρίσκω ώραιες ταινίες τρόμου. Η συγκεκριμένη το πήρε σοβαρά. Εκτός από τις ερμηνείες που προ-είπαν, παίζει με το μυαλό σου όσον αφορά το τί πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω είναι sequel ή prequel του κανονικού Cloverfield (;) 

Και γω δε το περίμενα να ήταν τόσο καλή. Από ότι διάβασα το τέλος της ταινίας άλλαξε 2-3 φορές καθώς στο αρχικό σενάριο ήταν διαφορετικό.  Εχει ακουστεί κάτι για συνέχεια;

Δημοσ.

Από ότι διάβασα, ο abraams σκέφτεται να δέσει κάπως τις δύο ιστορίες για την επόμενη ταινία, αλλά χωρις να αποτελεί τριλογία ή κάτι τέτοιο.

Κατά τύχη τους βγήκε η σύνδεση. Το αρχικό σενάριο δεν γράφτηκε ως sequel του cloverfield, αλλά για μία διαφορετική εντελώς ταινία.

• Like 2
Δημοσ.

10 cloverfield lane.

6/10

Ο γκουντμαν ήταν καλός αλλά κουραστικός,οι άλλοι 2 αδιάφοροι.

Είχε κάποιες ωραίες στιγμές και μια δυο ανατροπές αλλά το κομμάτι του επιλόγου με έκανε να σκέφτομαι τι μλκια βλέπω πάλι..

Ειδικά στο σκηνικό με τη μολότοφ από ποτό,εντάξει γέλασα δυνατά...

Δεν είναι δυνατόν να πασαρονται τέτοιες ηλιθιότητες εν ετει 2016 ως σοβαρά πράματα..

• Like 4
Δημοσ.

Ε με τετοιο χαμο που εγινε χθες...πως να μην το δω και εγω??

Ναι...και εγω για το 10 Cloverfιeld Lane μιλαω...

Nαι...και εγω λιγο πολυ τα ιδια εχω να πω....

Κλειστοφοβικη και ιντριγκαδορικη ατμοσφαιρα στην αρχη......κενο,ανουσιο και (τουλαχιστον) χλιαρο τελος....

Πιστευω πως ετσι οπως εχει καταντησει το ειδος....το οτι σε καμια περιπτωση δεν σε κανει να βαριεσαι ειναι το μεγαλο της παρασημο.......

Απο εκει και περα....λιγα πραγματα

5.5/10

Δημοσ.

Περιέχει spoilers για 10 Cloverfield Lane

Δεν έχω δει τα άλλα ούτε γνωρίζω τι παίζει με αυτά. Η αλήθεια είναι ό,τι περίμενα στο τέλος ό,τι όλα αυτά είναι απλά αποτελέσματα ενός αρρωστημένου μυαλού, του Howard που ήθελε να αναστήσει την κόρη του, χωρίς να παίζει κάτι με επιθέσεις από εξωγήινους. Γέλασα λίγο με το τέλος η αλήθεια είναι, αλλά όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν απίστευτη. Ήξερες πως ζούσαν 3 άτομα σε ένα μικρό σπίτι, και όταν οι άλλοι μιλούσαν και σχεδίαζαν την απόδρασή τους, περίμενες ότι από όλο και κάπου θα πεταχτεί ο οικοδεσπότης τους. Χωρίς πολλά πολλά φρου φρου και αρώματα έδινε ωραίο συναίσθημα.

• Like 2
Δημοσ.

Batman vs Superman.

Δεν μ'αρεσε καθολου. Δεν ξερω γιατι καν σκεφτηκαν την ιδεα αυτη tbh. Δεν ηταν καλη και αργησε αρκετα να μπει στην ουσια και να παρει μπρος να δειξει λιγο δραση.

Εντωμεταξυ, βρηκα εντελως αθλιο τον χαρακτηρα του Λουθορ αλλα κυριως το acting του Eisenberg. Κατι ηλιθιοι μορφασμοι και τραγικους θορυβους που εβγαζε. In the bin!

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το 10 Cloverfield Lane του οποίου trailer μπορώ να πω πως μου κίνησε την περιέργεια. Η ταινία θεωρώ πως ξεκινά αρκετά καλά και σου γεννά πολύ γρήγορα το αίσθημα του μυστήριου και της αγωνίας για τι στο καλό γίνεται τελικά στον κόσμο και αν όλα είναι αλήθεια. Από την μέση και μετά όμως, πιστεύω πως γίνεται αρκετά κουραστική και προβλέψιμη και σου δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει που να κινηθεί και τι θέλει να αναπτύξει. Ειδικά το τέλος, πέρα από το γεγονός ότι αρκετά υπερβολικό, χαλά οτιδήποτε έχτισε η ταινία την πρώτη ώρα. Εσείς τι λέτε;

10-cloverfield-lane-400x240.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...