viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Martyrs 2008'Γελιο' είχε η όλη φαση αν και στο τέλος μου φάνηκε παράξενο που παρόλο το muh science checks and balances άφησαν τα παντα στην τύχη τους.Επίσης το τέταρτο act θα μπορούσε να είναι μικροτερο για να γίνει ακόμα πιο δραματικό. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από viper2005 1
gon1332 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 The suicide shop Σε ένα γκρίζο κόσμο, όπου η ζωή είναι σκατά, υπάρχει ένα κατάστημα που προσφέρει αγαλλίαση δίνοντας λύσεις αυτοκτονίας. Όλα αυτά ώσπου γεννιέται ένα προβληματικά χαρούμενο παιδί και φέρνει τα κάτω πάνω. Γαλλική ταινία, musical, με πολύ ωραία σκίτσα. Μικρή είναι (~70λεπτά) και δεν κουράζει γενικά. Το μαύρο της humor είναι ανάλαφρο, αλλά to the point χωρίς να το ζορίζει πολύ. 1
badweed Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ε ναι που ξαναβρισκεις γκομενα που να ουρλιάζει για ολοκληρο λεπτο... In other news Inside Εξαιρετικό. Απο τo gore, στον φωτισμό, στο διπλό φορεματακι που αναγκάστηκε να το σκισει με το ψαλίδι 2 φορες, στο film dissolve, με τα violas στο τέλος να δίνουν ρεσιτάλ. Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε όλο αυτό τον καιρό... :-/ δυστηχως δεν μπορω να εκφρασω την ιδια αποψη . το βρηκα σχεδον απαραδεκτο αν και ειχε λιγη αγωνια . το κατατασσω στο επιπεδο του breathing room (που με οδηγησε απο την ενοχληση καποτε στο να φτιαξω λογαριασμο στο imdb για να προειδοποιησω τους αλλους ) . αντε ενα κλικ πιο πανω, διπλα στον ανθρωποφαγο του 1980 .
ASFE Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τhe face of an Angel http://www.imdb.com/title/tt2967008/?ref_=nv_sr_1 Αν εξαιρεσεις την ωραια σκοτεινη ατμοσφαιρα στα σοκακια της Σιενα το εργο ειναι αργο και μαπα. Ολο λες κατι θα γινει και θα παρει μπροστα και ολο ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Το ειδα κιολας επειδη πρωταγωνιστει ο <Νικι Λαουντα> απο το The Rush (Daniel Bruhl) Δε θα το συνιστουσα Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από ASFE
dkotanid Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Martyrs 'Γελιο' είχε η όλη φαση αν και στο τέλος μου φάνηκε παράξενο που παρόλο το muh science checks and balances άφησαν τα παντα στην τύχη τους. Επίσης το τέταρτο act θα μπορούσε να είναι μικροτερο για να γίνει ακόμα πιο δραματικό. Δες την παλιά και σύγκρινε (γαλλική): http://www.imdb.com/title/tt1029234/
damian1977 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δες την παλιά και σύγκρινε (γαλλική): http://www.imdb.com/title/tt1029234/ Ακριβως!!!! Το γαλλικο ειναι το καλυτερο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είδε το γαλλικό;
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δυστηχως δεν μπορω να εκφρασω την ιδια αποψη . το βρηκα σχεδον απαραδεκτο αν και ειχε λιγη αγωνια . το κατατασσω στο επιπεδο του breathing room (που με οδηγησε απο την ενοχληση καποτε στο να φτιαξω λογαριασμο στο imdb για να προειδοποιησω τους αλλους ) . αντε ενα κλικ πιο πανω, διπλα στον ανθρωποφαγο του 1980 . οχι, γιαυτο που ειναι ειναι παραπανω απο καλο Δες την παλιά και σύγκρινε (γαλλική): http://www.imdb.com/title/tt1029234/ την γαλλικη ειδα μιας και την αμερικανικη την ειχα βαρεθει και την εκλεισα/εσβησα Ακριβως!!!! Το γαλλικο ειναι το καλυτερο!!! κανε ενα κοπο και γραψε σε σποιλερ τα βασικα σημεια διαφορας + mandatory ending brief
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είδε το γαλλικό; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι καλό το γαλλικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι καλό το γαλλικό? Ε; Δεν κατάλαβα. Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι δεν φαινόταν κάπου στο (αρχικό) ποστ του ότι είχε δει το αμερικάνικο και όχι το γαλλικό (τώρα το διόρθωσε και έβαλε ημερομηνία).
aris1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Steve Jobs (2015) Tι ηθοποιαρα ειναι ο ανθρωπος, καμια σχεση με τον Kutcher...
badweed Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ειδα το the room 2015 αψογη παραγωγη . πολυ ισσοροπημενη και χαιρει αληθοφανειας . ο 5 χρονος τζακ , εχει γεννηθει σε αιχμαλωσια και ζει σε ενα δωματιο μαζι με την επισης αιχμαλωτη απο τον Νικ ,μητερα του . ολος ο κοσμος του ειναι εκει , στο δωματιο .η αποδραση τους , φαιρνει αλλαγες και η μητερα του τζακ θελει να προστατεψει τον τζακ απο την εκθεση του σε εναν τεραστιο σε σχεση με το δωματιο κοσμο . ειναι ομως προετοιμασμενη αυτη ; στα ματια μου ,ειναι ενα κοινωνικο δραμα με πρωταγωνιστη , οχι απαραιτητα τον τζακ , αλλα ισως το καθε μοναχοπαιδια καθε αποξενομενης οικογενειας , που γεννιεται σε μεγαλουποληπολη . 1
dkotanid Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είδε το γαλλικό; Μάλλον μου έκανε εντύπωση, διότι ήταν κατά την άποψή μου καλή ταινία, με κράτησε σε αγωνία 2 ώρες σχεδόν και το τέλος ήταν κάτι που δεν περίμενα! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι καλό το γαλλικό? Μου άρεσε το γαλλικό...γιατί την τροπή της ταινίας δεν την περίμενα έτσι...μάλλον εξεπλάγην! Μου έκανε τρομερή εντύπωση η ταινία, σε αντίθεση με την αμερικάνικη, που ίσως προκατειλημμένος και επηρεασμένος από το γνωστό σενάριο της γαλλικής, το βρήκα πολύ φτωχό ! Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο... 1
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ε; Δεν κατάλαβα. Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι δεν φαινόταν κάπου στο (αρχικό) ποστ του ότι είχε δει το αμερικάνικο και όχι το γαλλικό (τώρα το διόρθωσε και έβαλε ημερομηνία). Τίποτα,αστείο ήταν ,δεν πήγαινε σε εσένα Απλά έκανα παράθεση στο δικό σου ποστ γιατί άκουγα κι εγώ για το γαλλικό καλές κριτικές,αλλά μόλις την είδα ....δεν μ'άρεσε (για να μη γίνω κακός ).Γούστα είναι αυτά βέβαια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις