Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Man from Earth. Ήταν στην watchlist μου εδώ και πολύ καιρό, λόγω των κριτικών που είχα διαβάσει. Θα διαφωνήσω με κάποια σχόλια που είδα πως είναι "το sci-fi των σκεπτόμενων". Αν κάτσεις και το σκεφτείς αφού το δεις και βάλεις λογική στην κριτική σου, μάλλον θα καταλήξεις να του βάλεις ένα 3 στα 10 - όπως έκανα εγώ - και να πας παρακάτω. Πέρα όμως από το σενάριο, το ταλέντο των ηθοποιών φτάνει σε κάποιες στιγμές σε επίπεδα "you're tearing me apart Lisa", οπότε...

Είδα επίσης το Lucy με εξαιρετικά χαμηλές προσδοκίες, λόγω του ότι έχω πλέον συνδέσει την Johansson με το εμετικό και τρισάθλιο Under the Skin. Τελικά είναι μια μέτρια ταινία, ούτε κάτι πολύ καλό ούτε κάτι πολύ κακό. Για 5/10. Έχει μερικές καλές ιδέες και κάποιες καλές στιγμές αλλά σου αφήνει την εντύπωση πως ο Besson ή το βιάστηκε, ή ξέμεινε από ιδέες ή βαρέθηκε και ήθελε να το τελειώσει στα γρήγορα, ειδικά προς το τέλος.

• Like 3
Δημοσ.

^ Για τον man  συμφωνώ απόλυτα !

οταν το πρωτοείδα ειπα τι μαλακία ειναι αυτη και το σούταρα στο 20λεπτο , μετα διάβασα τις κρητικές των σοφών και είπα να του δώσω  μια ευκαιρία ακομη γιατι  ίσως το αδίκησα !

ε το ξανάβαλα και μου φάνηκε ακομη χειρότερο απο την πρώτη φορά,  οι ερμηνείες  οκ  απλά τραγικές ..

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: HEAT

Ταινια δρασης με τους Αλ πατσινο κ ντενιρο !! Η ταινια κραταει περιπου 3 ωρες αλλα δεν κουραζει καθολου...Εχει τρομερες ερμηνειες,πιστολιδι,καλο σεναριο,μια αριστη σκηνοθεσια,αγωνια,ενταση,κυνηγητο,ανατροπες,συναισθημα ....

Ισως η καλυτερη αστυνομικη περιπετεια με τους ισως καλυτερους ηθοποιους !!

Για το ειδος της  9,5/10

• Like 4
Δημοσ.

Meet the Fockers - 7,5/10

Φοβερή κωμωδία με τους Ben Stiller και Robert De Niro να δίνουν ρεσιτάλ γέλιου!

Βέβαια, καλό είναι να δείτε πρώτα το Meet the Parents, μιας και το Meet the Fockers είναι sequel.

Πιστέψτε με, θα γελάσετε πολύ και με τα δύο! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα αυτες τις μερες

The gift

http://www.imdb.com/title/tt4178092/?ref_=nv_sr_3

Μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα.

Οποιος το εχει δει να μου στειλει ενα πμ να τον ρωτησω κατι πλζ.

Επισης χθες ειδα το

http://www.imdb.com/title/tt4009278/?ref_=nv_sr_1

Δεν το περιμενα..Μου αρεσε..Ψιλοκαμμενο βεβαια αλλα περιεργα ομορφο. Ειναι και μικρο 80 λεπτα.

Τελος ειδα και το The boy 2016.

Χμμ ετσι κ ετσι..Καλουτσικη ατμοσφαιρα αλλα μεχρι εκει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The witch

Οσο καλο storytelling/visuals ειχε, σε καμία περιπτωςη δεν την εκανε ταινια της 20ετιας

Deadpool

Μου άρεσε που ηταν self conscious αλλα ηταν καπως αδιάφορη

Texas chainsaw massacre το πρωτο

Δεν είμαι σίγουρος το γιατι το εχουν σαν must see horror αλλα δεν αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

The phantasm quadrilogy

Η ιδέα ηταν καλη αλλα η υλοποίηση πάσχει καπως. Εχει κάποια καλα στοιχεια αλλα δεν ξερω αν θα το πρότεινα σε κάποιον το σωτήριο έτος 2016

Hush 2016

Ειχε ενα καλο σημείο αλλα δεν μπορω να πω οτι καταλαβαίνω το hype.

Darling

Το story δεν ηταν κακο και μπορω να οτι μου άρεσε η ερμηνεία της κυριουλας αλλα ειναι arthouse με οτι αυτο συνεπάγεται

Survivalist

Δεν ηταν κακο αλλα δεν μου έλεγε κατι το concept

The invitation

Μου άρεσε η ατμόσφαιρα αλλα σημείο με την λάμπα σου δίνει όλη την ταινια στο πιάτο λόγω συμβολισμού

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Ειδα αυτες τις μερες

The gift

http://www.imdb.com/title/tt4178092/?ref_=nv_sr_3

Μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα.

Οποιος το εχει δει να μου στειλει ενα πμ να τον ρωτησω κατι πλζ.

Επισης χθες ειδα το

http://www.imdb.com/title/tt4009278/?ref_=nv_sr_1

Δεν το περιμενα..Μου αρεσε..Ψιλοκαμμενο βεβαια αλλα περιεργα ομορφο. Ειναι και μικρο 80 λεπτα.

Τελος ειδα και το The boy 2016.

Χμμ ετσι κ ετσι..Καλουτσικη ατμοσφαιρα αλλα μεχρι εκει.

Εγώ είδα το the gift.Καλούτσικη αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Deadpool 6/10

Το περιμένα και περίμενα και περίμενα ...κι έλεγα κι έλεγα ....και πότε ,άντε ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μάλλον μπαίνουν ηλικίες 18- και ψηφίζουν πλέον στον IMDb. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Texas chainsaw massacre το πρωτο

Δεν είμαι σίγουρος το γιατι το εχουν σαν must see horror αλλα το δεν αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Σιγά μην υπάρχουν σήμερα τέτοιες ταινίες. Δεν γίνεται καν να γυριστούν, γιατί οι συνθήκες δεν επαναλαμβάνονται.

Δημοσ.

Βλέπω τώρα το Steve jobs. Το ότι χαζεύω το κινητό είναι δείγμα της ποιότητας της ταινίας. Άκρως κουραστικό.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μην υπάρχουν σήμερα τέτοιες ταινίες. Δεν γίνεται καν να γυριστούν, γιατί οι συνθήκες δεν επαναλαμβάνονται.

Ε ναι που ξαναβρισκεις γκομενα που να ουρλιάζει για ολοκληρο λεπτο...

In other news

Inside

Εξαιρετικό. Απο τo gore, στον φωτισμό, στο διπλό φορεματακι που αναγκάστηκε να το σκισει με το ψαλίδι 2 φορες, στο film dissolve, με τα violas στο τέλος να δίνουν ρεσιτάλ.

Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε όλο αυτό τον καιρό...

:-/

Δημοσ.
MIDNIGHT SPECIAL

μια μιξη απο σταρμαν στενες επαφες ,ετ,και το κλασσικο στορυ,με εφε σαν σπιλμπερνγκ.

δυστηχως ομως δε καταφερνει να ξεχωρισει σαν αυτες τις ταινιες, ουτε να μεινει στην ιστορια σαν ενα αλλο scifi classic   .Η ερμηνεια του micahel  shannon ειναι καλη,οι υπολοιποι χαρακτηρες ομως ειναι αδιαφοροι,και ακομα η εμφανιση της κριστεν νταστ,που εδω δεν εχει τη γλυκητητα που την εβγαζε σε αλλα εργα,ειναι φλατ το παιξιμο της και δε δινει πολλα στη ταινια.

Στο τελος μαλιστα μου ρθε να γελασω.

πηραν τα εφε του tomorrowland   και τα βαλαν στη ταινια αυτη..μαλλον τους τελιωσε το μπατζετ B)

επισης το εργακι ειναι αργο ,σε μπερδευει καπως στην αρχη τι συβαινει,,αλλα στη πορεια χανεις λιγο ενδιαφερον,αν και το σωζουν τα ωραια εφε.

Δεν αξιζει σε σινεμα και ηταν να δω το γαμος αλλα ελληνικα η αυτο,πηγα σε αυτο και μετανιωσα,τουλαχιστον το αλλο μπορει να ταν χαζο αλλα τουλαχιστον γελας λιγο,

κριμα 4,3 η ταινια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...