liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Persona (1966) Ένα αριστούργημα της τέχνης του κινηματογράφου και μία από τις 3 - 4 καλύτερες ταινίες που έχω δει μέχρι τώρα στην ζωή μου. Ο David Lynch είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης εν ζωή και πίστευα ότι δεν υπήρχε άλλος που θα μπορούσε να μου μπερδέψει το μυαλό σαν και αυτόν.Ε να που όμως ο Bergman το κατάφερε. Είναι ταινία που για το δικό μου το μυαλό δεν γίνεται να την καταλάβω πλήρως όσες θεάσεις και να κάνω, αλλά διαβάζοντας αναλύσεις στο δίκτυο όσο και να φαίνεται χαζό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ουσία, νόημα, αίσθηση η ταινία. Επίσης είναι ο ορισμός του ότι καλύτερο έχω δει / ότι χειρότερο έχω δει ανάλογα με τον καθένα. 2
gon1332 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Django Unchained Μου άρεσε. Ιδιαίτερο χιούμορ, έξυπνα παρατραβηγμένες σκηνές, εισαγωγή πολλών χαρακτήρων με προσωπικότητα, full splatter, ένας Di Caprio βγαλμένος από όνειρο κι ένας Samuel Jackson, ... ένας Samual Jackson ... αχέμ .. 1
dimus1985 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 The witch..90% κριτικοι 50% κοινο..μαλλον ανηκω και εκτιμω οτι και οι δευτεροι.. 4/10 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: Deadpool Eπιτελους συγχρονο,εξυπνο χιουμορ με πολλες καυστικες αναφορες στο αμερικανικο star system ακομα και στις ιδιες τις ταινιες με υπερηρωες. Mε διαφορα ο πιο cool σουπερ ηρωας .Η ταινια ειναι ο ορισμος του αυτοσατιρισμου ,δεν παιρνει ποτε τον εαυτο της στα σοβαρα ταιριαζει απολυτα με το υφος του ηρωα . Μεχρι και το love story ειναι τελειως διαφορετικο απο τα κλασικα . Η Morena Baccarin μεγαλη αναφτρα καλα την ειχα κοψει εγω στο Homeland . 7.8/10 7
liakjim Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: Deadpool Eπιτελους συγχρονο,εξυπνο χιουμορ με πολλες καυστικες αναφορες στο αμερικανικο star system ακομα και στις ιδιες τις ταινιες με υπερηρωες. Mε διαφορα ο πιο cool σουπερ ηρωας .Η ταινια ειναι ο ορισμος του αυτοσατιρισμου ,δεν παιρνει ποτε τον εαυτο της στα σοβαρα ταιριαζει απολυτα με το υφος του ηρωα . Μεχρι και το love story ειναι τελειως διαφορετικο απο τα κλασικα . Η Morena Baccarin μεγαλη αναφτρα καλα την ειχα κοψει εγω στο Homeland . 7.8/10 Όντως 2
konsoulito Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Χθες είδα την ταινία The Martian, με τον Matt Damon να παίζει ωραία τον ρόλο του. Η ταινία είχε αρκετές στιγμές γέλιου, το σενάριο ήταν αναμενόμενο, όμως τελικά βλέπεται πολύ ευχάριστα από όλους, όχι μόνο τους λάτρεις των διαστημικών ταινιών. 7/10 Σήμερα είδα την ταινία Big Fish, η οποία μου άφησε άψογες εντυπώσεις. Πάντα μου αρέσουν ταινίες οι οποίες έχουν να διηγηθούν μία μεγάλη ιστορία, με τη συγκεκριμένη ταινία να περνάει και πολλά μηνύματα. Πρέπει οπωσδήποτε να την δείτε. 8/10
dkotanid Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Colonia, μια ωραία ταινία που κρατάει τον θεατή σε συνεχή αγωνία, εξιστορώντας ένα αληθινό κομμάτι της Χούντας της Χιλής, συνδυάζοντας μία ερωτική περιπέτεια χωρίς περιττές σκηνές. Πολύ συμπαθητική ταινία! 2
trayban Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Chocolat στο ΣΚΑΙ. Πολυ ωραία ταινία,δε την είχα δει λόγω ντεπ. Βλέποντας την ταινία,καταλαβαίνει κανείς Πόσο λάθος είναι ο καθολικισμός,που τρέπει τον άνθρωπο σε ένα συνεχές και ατέρμονο μαρτύριο,ώστε να κερδίσει τι; Ακόμα κι ο τρισυποστατος θα τον εχει σιχαθεί ως τότε...
geioannou Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 I am 2010 Μια ταινια που μου εκανε πραγματικα πολυ καλη εντυπωση. Ειναι υπο την μορφη ντοκιμαντερ, παρτα πολυ ευκολο στην παρακολουθηση και μας δειχνει ποσο πραγματικα τα παντα ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους, ανθρωποι, ζωα κλπ και για ποιο λογο δεν θα πρεπει να ειναι ο καθε ενας αδιαφορος σε σχεση με οτιδηποτε συμβαίνει γύρο του. Ειναι μια αποψη και σταση ζωης αυτο. Δυστυχως ψαχνω να το βρω στο inet αλλα ακομα δεν το εχω καταφερει για να μπορω να το εχω στην συλλογή μου. Εαν το βρω θα το αναφερω αλλα και εαν καποιος το εχει η το βρει καπου ας ριξει ενα pm. για οποιον μπορει να ενδιαφερεται να πω οτι την εχω βρει. το εψαξα για να ειμαι ειλικρινής να την ανεβασω σε καποιο torrent αλλα πιο ευκολα γινεσαι πιλοτος παρα να καταφερεις να ανεβασεις αρχειο. οποτε μαλλον χλομο το βλεπω. παρολα αυτα εαν καποιος ενδιαφερεται υπαρχει τροπος ....
firewalker Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 The Beauty Inside. Αρκετά καλή ταινία. 2,71828/3,14159. http://www.imdb.com/title/tt4273886/
broxopios Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Pepermint Την πέτυχα πριν στον ΣΚΑΙ. Την είχα δει παλαιότερα όταν μπήκα σε Ελληνικό mood, και με καθήλωσε και τώρα που την ξαναείδα. Πολύ ωραία και γλυκιά ταινία που μιλάει για την τρυφερότητα και αθωότητα των παιδικών χρόνων ενός αγοριού. Η ιστορία έχει ως εξής. ο Στέφανος λαμβάνει μια πρόσκληση για ένα πάρτι που διοργανώνει ένας παιδικός του φίλος. Κατά τη διαδρομή του για το πάρτι φέρνει στο μυαλό του αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία και μέσα σε όλα δείχνει και τα αισθήματα που αναπτύσσονται ανάμεσα στον ίδιο αλλά και την πρώτη του ξαδέρφη. Δεν τα πάω τόσο καλά με τις βαθμολογίες, αλλά θεωρώ ένα 7 με 7.5 το δικαιούται.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Deadpool 2016 Μια ταινία διαφορετική απ τις άλλες του star system με αρκετό χιουμορ και πολύ δράση που έλειπε απο την 7η τεχνη Το στόρυ είναι παρόμοιο με το Better Call Saul 10/10
king2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Carol http://www.imdb.com/title/tt2402927/?ref_=nv_sr_2 Αρκετα καλη ταινια με ενα πρωτοτυπο θεμα αν και λιγο βαρετη σε μερικα σημεια.Το νοημα που προσπαθησει να περασει το κανει αρκετα καλα.Πολυ καλοι οι ηθοποιοι και η φωτογραφια. 7.5/10 1
gon1332 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Deadpool 2016 Μια ταινία διαφορετική απ τις άλλες του star system με αρκετό χιουμορ και πολύ δράση που έλειπε απο την 7η τεχνη Το στόρυ είναι παρόμοιο με το Better Call Saul 10/10 Τι εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις