Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δυο μούφες παίζονται αυτή την στιγμή στον κινηματογράφο:

Criminal [0.5/5]

Ασύνδετο, γεμάτο τρύπες, περιλαμβάνοντας ένα ρεσιτάλ κακοσκηνοθετημένων παρατραβηγμένων συγκυριών και δράση τόσο κοινή όσο κι ο τίτλος του, το «Criminal» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ολοκληρωτική καταστροφή.

Dirty Grandpa [0/5]

Το «Άτακτος Παππούς» είναι μια ηθικά και διανοητικά κενή, καταθλιπτική και χωρίς ίχνος ψυχαγωγίας ταινία. Είναι μια ψυχοφθόρα εμπειρία 102 λεπτών γεμάτων περιφρόνηση για το κοινό, την οποία επ`ουδενί δεν αξίζει να δείτε για κανέναν λόγο.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hardcore Henry τελείως άδεια αίθουσα :) σε πολλές φάσεις έψαχνα το m/k μου :D Οποιος είναι gamer και συγκεκριμένα παίζει fps προτείνω να πάει να την δει, αν και ο ξα μου που δεν είναι gamer και πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία μια χαρά πέρασε.

• Like 2
Δημοσ.

Και αυτο γιατι πολλες απο τις ταινιες των Κοεν(με αποκορυφωμα τον Λεμποφσκι) για την εποχη τους ηταν λιγο προχωρημενες,και πολυς κοσμος συμπεριλαμβανομενων επαγγελματιων κριτικων αρχικα ειχαν να πουν μονο ασχημα λογια για τους σκηνοθετες.Αργοτερα φυσικα ηρθανε στα συγκαλα τους. :)

Λογικά θα είδαν το Intolerable Cruelty και θα είπαν ''ω ρε μαλακες, τι είπαμε για αυτά τα τέρατα της σκηνοθεσίας''. Ή το The Ladykillers

Γενικά, δυο (ας πουμε) καλές στιγμές μέσα σε εναν οχετό μετριότητας (στην καλύτερη) ΔΕΝ σε κανει καλό καλλιτέχνη. Και λεω ας πούμε, γιατι αν αρχίσω να απαριθμώ καλές ταινίες θα αργήσω πολύ να φτάσω στον Λεμπόφσκι και το fargo.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα είδαν το Intolerable Cruelty και θα είπαν ''ω ρε μαλακες, τι είπαμε για αυτά τα τέρατα της σκηνοθεσίας''. Ή το The Ladykillers

Γενικά, δυο (ας πουμε) καλές στιγμές μέσα σε εναν οχετό μετριότητας (στην καλύτερη) ΔΕΝ σε κανει καλό καλλιτέχνη. Και λεω ας πούμε, γιατι αν αρχίσω να απαριθμώ καλές ταινίες θα αργήσω πολύ να φτάσω στον Λεμπόφσκι και το fargo.

Δεν ξερω που ειδες μονο 2 καλες στιγμες,αλλα ασε με να σου υπενθυμησω ταινιες οπως,Arizona Junior,Inside Lewyn Davis,Millers Crossing,O brother where are thou,True Grit,A serious man,και το αποκορυφωμα,για πολλους της σκηνοθετικης τους καριερας,το No country for old men.

Και παρελειψα την αριστουργηματικη σειρα την οποια δημιουργησαν ονοματι Fargo.

Σεβομαι την αποψη σου,αλλα πιστευω οτι ειναι μεγα λαθος λογω 2 κακων ταινιων,να ακυρωνεις στην ουσια σχεδον 30 χρονια δημιουργιας,καποιων απο τις πιο κλασσικες ταινιες στο σινεμα.

• Like 1
Δημοσ.

The Reader (2008)

Drama, Romance τα είδη της ταινίας [είπα να ξεφύγω λίγο απ'τις horror, thriller & fantasy ταινίες για αλλαγή] και μια Kate Winslet που δίνει ρέστα.

Απλά δείτε την. Και το γυμνό στην συγκεκριμένη ταινία είναι τέχνη, όπως και οι εκφράσεις του προσώπου της Kate. Πολύ καλός και ο νεαρός πρωταγωνιστής.

9/10

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το σίχαμα είχε κοντά στο 7 στο imdb και προτάθηκε αρκετές φορές εδώ μέσα. Με καταφέρατε και έκανα το λάθος να το δω.

Εντελώς χαμένος χρόνος θα προτιμούσα να είχα πλύνει τα πιάτα και να είχα καθαρίσει το πάτωμα. 

----------------------------

Ξαναείδα το goodfellas

http://www.imdb.com/title/tt0099685/

Ταινία υπεράνω βαθμολογίας. Αν κάποιος νεανίας δεν την έχει δει ακόμα γρήγορα στο θείο.

Όχι ρε γμτ κι ήθελα να δω σήμερα το triangle!Δεν είναι μόνο αυτό που γράφεις αλλά είδα και το τρέιλερ και κάτι δεν μ 'άρεσε :P

• Like 1
Δημοσ.

Σεβομαι την αποψη σου,αλλα πιστευω οτι ειναι μεγα λαθος λογω 2 κακων ταινιων,να ακυρωνεις στην ουσια σχεδον 30 χρονια δημιουργιας,καποιων απο τις πιο κλασσικες ταινιες στο σινεμα.

Μεταξυ σοβαρού και αστείου ανέφερα τις πιο κακές τους ταινίες, προφανως και δεν μπορεις να κρινεις καποιον απο τα χειρότερα του έργα. Και φυσικά, ειναι θεμα προσωπικού γούστου και μόνο. Εμένα, ποτε δεν με συγκίνησαν οι αδερφοί Κοεν, σχεδόν σε κανένα έργο τους που είδα, πλην του fargo το οποίο βρήκα απλά καλό.. (δεν μου αρέσει το λεμποφσκι, there i said it..  :P )

• Like 1
Δημοσ.

Δράττομαι της ευκαιρίας να πεταχτώ σαν τσουτσού και να πω ότι και εγώ δεν κατάλαβα ποτέ προς τι ο τόσος ντόρος για το Big Lebowski. Τα αδέρφια βέβαια έχουν βγάλει και το εξαιρετικό και υποτιμημένο Miller’s Crossing, το επίσης φοβερό Barton Fink, το τελευταίο καλό τους έργο No Country for Old Men και  βέβαια το Fargo (αν και θεωρώ τις δυο σαιζόν της σειράς καλύτερες της ταινίας και από τις καλύτερες των τελευταίων ετών).

P.S Άσχετο αλλά πόσο μου λείπουν ο Malvo και ο Mike Milligan :(

• Like 4
Δημοσ.

Hardcore Henry τελείως άδεια αίθουσα :) σε πολλές φάσεις έψαχνα το m/k μου :D Οποιος είναι gamer και συγκεκριμένα παίζει fps προτείνω να πάει να την δει, αν και ο ξα μου που δεν είναι gamer και πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία μια χαρά πέρασε.

Και εγω σημερα την ειδα και πραγματικα μου εκανε εντυπωση που ουτε καν topic στο insomnia δεν εχει....Απλα ελεος ρε γμτ και ειναι οντως respect η ταινια σαν συνολο.

• Like 1
Δημοσ.

The Revenant

Πολυ μεγαλη σε διαρκεια ταινια για την πλοκη της.

Παντα θεωρουσα το λεο αδικημενο που δεν ειχε οσκαρ και

θεωρω οτι αλλοι ρολοι του αξιζαν περισσοτερο το αγαλματακι.

Θα συμβουλευα να μην τη δει καποιος εκτος κι αν εχει 2.30 ωρες να σκοτωσει.

Οντως καλη ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.. θα μπορουσε να κρατησει λιγοτερο απο 2.30 ωρες και το σεναριο τιποτα το ιδιαιτερο

ο ντι καπριο εχει γυρισει πολυ καλυτερες τανιες ...

• Like 1
Δημοσ.

Yeah, well, you know...that's just like, your opinion, man.

Πως δεν το σκεφτηκα?Χθες ξαναειδα την σκηνη στο bowling,και να μην μου ερθει τετοια απαντηση? :mad:  :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...