Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρεκβιεμ for a dream

Φιλε επειδη σε εχω ξαναδει να ανεβαζεις στο φορουμ σχολια που αναφερουνε μονο τιτλο ταινιας,μπορεις να μου εξηγησεις για ποιο λογο το κανεις αυτο??Δηλαδη με το να μας λες απλα τον τιτλο τι καταφερνεις?Προσωπικα αν ημουνα στην θεση σου δεν θα ανεβαζα αν δεν ειχα να πω κατι για την ταινια που μολις ειδα.

Φιλικα παντα :D

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε επειδη σε εχω ξαναδει να ανεβαζεις στο φορουμ σχολια που αναφερουνε μονο τιτλο ταινιας,μπορεις να μου εξηγησεις για ποιο λογο το κανεις αυτο??Δηλαδη με το να μας λες απλα τον τιτλο τι καταφερνεις?Προσωπικα αν ημουνα στην θεση σου δεν θα ανεβαζα αν δεν ειχα να πω κατι για την ταινια που μολις ειδα.

Φιλικα παντα :D

Οπ. Νόμιζα πως πόσταρε στο "Ποιο τραγούδι ακούτε τώρα" :D

• Like 5
Δημοσ.

ειδα το triangle

πολυ εξυπνο ψυχολογικο θριλερ

ηταν απιστευτο πως μου κρατησε το ενδιαφερον απο το 5 λεπτο μεχρι το τελος αμειωτο

δλδ πρεπει να την δειτ αυτην την ταινια 

Δημοσ.

(The finest hours)

Η μεγάλη διάσωση/

Πρόκειται για αληθινή ιστορία, πολύ ωραία σκηνοθεσία , καλές ερμηνείες , βλέπετε ευχάριστα

7/10

ΥΓ

Καμιά φορά για να χαρακτηριστεί ''δυνατή'' μια σκηνή κάποιας ταινίας,  φτάνει ένας μικρός διάλογος και μόνο !

Δείτε τα παρακάτω δευτερόλεπτα..

• Like 3
Δημοσ.

Link.png Site: ReservoirDogs

Aν θελετε να δειτε τρελο στορυ με πολυ καλους διαλογους/ατακες,πολυ καλες ερμηνειες απο ενα πολυ δυνατο καστ,υπερβολικη βια,αφθονο αιμα και αγωνια τοτε δειτε την... Για καποιους η καλυτερη ταινια του ταραντινο !! 

• Like 1
Δημοσ.

The Gift

Συμπαθητικο. Οχι θριλερ με την κλασσικη εννοια που εχουμε δω παρα ψυχολογικο. Οπως και να'χει λιγες οι σκηνες που το χαρακτηριζουν ετσι. Κυριως εχει να κανει με το τι εχει γινει ηδη και οχι με το τωρα. 

Φαινοταν ομως απο νωρις για το τι επροκειτο να ηταν ο χαρακτηρας του Bateman

Δημοσ.

καλημερα σας,μου ζητηθηκε οταν ποσταρω πια ταινια εχω δει να γραφω κ κατι για την ταινια,πριν ομως θελω να εξηγησω οτι δεν εχω 

ικανοτητες ωστε να μπορεσω να κρινω τεχνικα μια ταινια,ειμαι θεατης οχι κριτικος,δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα εχω λιγη ραμ,αυτο που πιστευω ειναι οτι στην μουσικη κ τον κινηματογραφο πρωτα αισθανεσαι αυτο που ακους η βλεπεις κ μετα ολα τ αλλα,μου ειναι αδυνατων να βλεπω καποια ταινια που θα με εχει κερδισει ολοκληρωτικα,θα βρισκομαι στον κοσμο της κ σε αυτην την συναισθηματικη κατασταστη να πω α εδω το editing δεν ηταν καλο,δεν μ ενδιαφερει το τεχνικο κοματι οταν θα μου εχει σηκωθει η τριχα απο αυτο που βλεπω,ειναι σαν να ακους το stairway to heaven με κλειστα τα ματια θα νιωθεις οτι εισαι στα συνεφα κ ξαφνικα θα βγεις απο αυτη την κατασταση κ θα πεις,το τραγουδι ειχε 4 λαθος νοτες  κ σε καποια σημεια οι χαμηλες του δεν ηταν καλες

το seven ειναι η καλυτερη ταινια που μπορει να δει καποιος με σιριαλ κιλλερ,ειναι γεματη ανατροπες κ σε κραταει μεχρι το τελος οπου εκει σου δινει το τελειωτικο χτυπημα,ενα επικο φιναλε,αν δεν την εχετε δει ,πρεπει να την δειτε

• Like 1
Δημοσ.

ρεκβιεμ for a dream,η ουσια της ταινιας δεν ειναι αυτο που βλεπεις,ειναι αυτο που θελει να σου πει,παταει σε μια βαση που ειναι ο εθισμος σε παρανομες ουσιες,για να δειξει οτι η ελπιδα ειναι το πιο υπουλο κ ψευτικο συναισθημα,κατι που με βρισκει απολυτα συμφωνο,η ελπιδα δημιουργει ονειρα ,τα ονειρα μεγαλωνουν σε κανουν σκεφτεσαι κ να ζεις γυρω απο αυτο,γινετε τροπος ζωης σε καταπινουν ,κ οταν ερθει η στιγμη που το ονειρο σου δεν γινει πραγματικοτητα τοτε ερχετε η καταρευση,δεν μπορεις να δεχτεις οτι υπηρχες για κατι που δεν εγινε εφικτο ενω ειχες προσπαθησει τοσο σκληρα κ τοτε καταστρεφεσε

https://youtu.be/J3oaPwvURHw

φιλικα παντα  :-)

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα σας,μου ζητηθηκε οταν ποσταρω πια ταινια εχω δει να γραφω κ κατι για την ταινια,πριν ομως θελω να εξηγησω οτι δεν εχω 

ικανοτητες ωστε να μπορεσω να κρινω τεχνικα μια ταινια,ειμαι θεατης οχι κριτικος,δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα εχω λιγη ραμ,αυτο που πιστευω ειναι οτι στην μουσικη κ τον κινηματογραφο πρωτα αισθανεσαι αυτο που ακους η βλεπεις κ μετα ολα τ αλλα,μου ειναι αδυνατων να βλεπω καποια ταινια που θα με εχει κερδισει ολοκληρωτικα,θα βρισκομαι στον κοσμο της κ σε αυτην την συναισθηματικη κατασταστη να πω α εδω το editing δεν ηταν καλο,δεν μ ενδιαφερει το τεχνικο κοματι οταν θα μου εχει σηκωθει η τριχα απο αυτο που βλεπω,ειναι σαν να ακους το stairway to heaven με κλειστα τα ματια θα νιωθεις οτι εισαι στα συνεφα κ ξαφνικα θα βγεις απο αυτη την κατασταση κ θα πεις,το τραγουδι ειχε 4 λαθος νοτες  κ σε καποια σημεια οι χαμηλες του δεν ηταν καλες

το seven ειναι η καλυτερη ταινια που μπορει να δει καποιος με σιριαλ κιλλερ,ειναι γεματη ανατροπες κ σε κραταει μεχρι το τελος οπου εκει σου δινει το τελειωτικο χτυπημα,ενα επικο φιναλε,αν δεν την εχετε δει ,πρεπει να την δειτε

Φιλε η αληθεια ειναι οτι για το seven ουτε αποι εμενα θα εβλεπες να εγραφα πολλα :D.Ειναι ταινιαρα απλα,χωρις λαθη τεχνικα ουτε απο θεματα υποκριτικης.

Αλλα νομιζω καταλαβαινεις για ποιο λογο ειπα οτι πρεπει τουλαχιστον να λεμε καποια βασικη γνωμη για το πως σου φανηκε η ταινια.Δεν ειπα ποτε να κανεις κριτικη στην ταινια για τα τεχνικα κομματια της.Μονο την γενικη γνωμη σου ζητησα για να ξερω αν θελω να δω την ταινια η οχι.Αυτος ειναι νομιζω και ο σκοπος του thread.

• Like 1
Δημοσ.

ρεκβιεμ for a dream,η ουσια της ταινιας δεν ειναι αυτο που βλεπεις,ειναι αυτο που θελει να σου πει,παταει σε μια βαση που ειναι ο εθισμος σε παρανομες ουσιες,για να δειξει οτι η ελπιδα ειναι το πιο υπουλο κ ψευτικο συναισθημα,κατι που με βρισκει απολυτα συμφωνο,η ελπιδα δημιουργει ονειρα ,τα ονειρα μεγαλωνουν σε κανουν σκεφτεσαι κ να ζεις γυρω απο αυτο,γινετε τροπος ζωης σε καταπινουν ,κ οταν ερθει η στιγμη που το ονειρο σου δεν γινει πραγματικοτητα τοτε ερχετε η καταρευση,δεν μπορεις να δεχτεις οτι υπηρχες για κατι που δεν εγινε εφικτο ενω ειχες προσπαθησει τοσο σκληρα κ τοτε καταστρεφεσε

φιλικα παντα  :-)

ωραια η κριτικη σου φιλε

ο ρεκβιεμ ηταν φοβερη ταινια

επισης φοβερο ειναι κα το βιβλιο αξιζει να το διαβασει κανεις

Δημοσ.

Human Capital (2013)

Μια καλή ιταλική ταινία για να περάσετε την ώρα σας. Με λούσα, πλούτη, κολέγια, επενδυτικά funds και μια σύζυγο που θέλει να την πηδήξει το μισό Μιλάνο.

Ααα παίζει κι’ αυτό εδώ το μωρό! ->

• Like 2
Δημοσ.

Human Capital (2013)

Μια καλή ιταλική ταινία για να περάσετε την ώρα σας. Με λούσα, πλούτη, κολέγια, επενδυτικά funds και μια σύζυγο που θέλει να την πηδήξει το μισό Μιλάνο.

Ααα παίζει κι’ αυτό εδώ το μωρό! ->

το ξερεις οτι εχεις ταλεντο σαν κριτικος?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...