Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: TheGame

Ψυχολογικο θριλερ σκηνοθετημενο απο τον πολυ καλο fincher o οποιος σε κραταει για αλλη μια φορα σε εγρηγορση..

Εχει ωραια ατμοσφαιρα μυστηριου,προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται και που πηγαινει το ολο πραγμα εχοντας μια αγωνια καθ΄ολη την διαρκεια της ταινιας..

Καλη ταινια με αγωνια/μυστηριο/περιπετεια/λιγο υπερβολη κ ανατρεπτικο φιναλε που δεν περιμενα!!

7.5/10

• Like 5
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βλεπεται δηλαδη ; 

Ξεκίνα την και θα καταλάβεις αυτό που έγραψα. Απλά δώσε βάση σε αυτό που λένε στα πρώτα λεπτά της ταινίας. Αν συμφωνείς, τότε συνέχισε, αλλιώς άσ'την.

Απλά να έχεις και μία εναλλακτική εκείνη την ημέρα σε περίπτωση που την αφήσεις. :D

Εμένα μου άρεσε.

Δημοσ.

η χειροτερη ειναι αυτη που ειναι στο αμαξι συνεχεια εβερ...

Κοίτα, το Locke, ότι μπορεί να σου προσφέρει, σου το προσφέρει. Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια σε μια ταινία με σκηνές μόνο σε ένα αυτοκίνητο. Ούτε και περιθώρια καλής ερμηνείας. Ότι μπορούσε το έκανε (έχει απίστευτη φωτογραφία). Αυτό που θέλω να πω, είναι πως δεν είχες και πολλές προσδοκίες έχοντας δει και το trailer. Ενώ στο The Drop, σε ψιλοαπογοητεύει...

Δημοσ.

Ξεκίνα την και θα καταλάβεις αυτό που έγραψα. Απλά δώσε βάση σε αυτό που λένε στα πρώτα λεπτά της ταινίας. Αν συμφωνείς, τότε συνέχισε, αλλιώς άσ'την.

Απλά να έχεις και μία εναλλακτική εκείνη την ημέρα σε περίπτωση που την αφήσεις. :D

Εμένα μου άρεσε.

οκ  . μαγνητιστηκε :) 

• Like 1
Δημοσ.

The Usual Suspects (1995)

Παλιά ταινία. Συνέχεια έλεγα να την δω και όλο έβλεπα κάποια άλλη τελικά. Έλεγα πόσο καλή μπορεί να είναι?...

Τ-Α-Ι-Ν-Ι-Α-Ρ-Α !

Όλα τα δευτερόλεπτα της ταινίας είναι δράση!

Όλοι οι πρωταγωνιστές παίζουν εκπληκτικά!

Προφανώς και την προτείνω...

9/10

• Like 3
Δημοσ.

Link.png Site: Serpico

Ταινιαρα αστυνομικη (βασισμενη σε αληθινη ιστορια) με τον εναν κ μοναδικο Αλ πατσινο!!

Αν ημουν λατρης των βιβλιων σιγουρα θα το διαβαζα..

Η ταινια εχει κ κατι απο Ελλαδα!!

8,5/10

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπεται άνετα.

Σε αντίθεση με την γραμματοσειρά που διάλεξες.  :P

Χρησιμοποίησε την απλη, default γραμματοσειρά είναι πιο άνετη για τα μάτια. 

• Like 4
Δημοσ.

To prestige το είχα δει τότε που είχε βγει και μου άρεσε πολύ. Ότι α΄λλο όμως έχω δει απο nolan δεν μου κάνει. Ούτε το inception, ούτε το interstellar. 

Ούτε?

http://www.imdb.com/title/tt0468569/?ref_=nm_knf_t1

Μετά από πολλά χρόνια (πάνω από 6-7) είπα να δω κάνα θριλερακι. Είδα το insidious το πρώτο μιας και έχει καλά reviews στο IMDb.

Ευτυχώς υπάρχουν τα smartphone και έχουμε κάτι να ασχολούμαστε όταν η ταινία είναι βαρετή. :D

Αν δεν σου άρεσε το 1 μην δεις τα υπόλοιπα. :)

6,5/10 για μένα γιατί δεν είναι από τις καλές αλλά ούτε από τις χάλια τους είδους.Γι αυτό το μισό κι όχι 6 ή 7 :P

Γενικά με τις ''κλασικές'' ταινίες δεν τα πάω και πολύ καλά.Θεωρώ πως αρκετές από αυτές είναι υπερτιμημένες για διάφορους λόγους.

Γι΄'αυτήν  εδώ όμως που την είδα πρόσφατα http://www.imdb.com/title/tt0050083/?ref_=nv_sr_2

Ότι και να πω είναι λίγο.Ποτέ δεν πίστευα ότι μια ταινία....ασπρόμαυρη.....σε ένα δωμάτιο .......με κουβέντα και μόνο.......θα ήταν τόσο καθηλωτική!!!!

Εξαιρετική!!!!! 9,9/10 

http://www.imdb.com/title/tt2488496/  8/10 

• Like 3
Δημοσ.

Triple 9

Σαφώς έχουμε δει πολύ καλύτερες με διεφθαρμένους αστυνομικούς, ένοπλες ληστείες, γκανγκστεριλίκια και γκέτο αλλά οι λάτρεις του είδους θα περάσουν πολύ καλά βλέποντάς την.

6-6,9/10

triple-9-poster.jpg

Δημοσ.

γάμος αλα ελληνικά 2

το περίμενα λίγο καλύτερο...αλλά βλεπόταν άνετα...πέρασε η ωρα ευχάριστα

7/10

Γάμος αλά ελληνικά 2

Εγώ πάλι το περίμενα πολύ χειρότερο αλλά βγήκε καλό. 7/10 και από μένα.

Μερικά αστεία παίχτηκαν πολλές φορές και στο προηγούμενο. Κάποιες στιγμές περίμενα κάτι διαφορετικό αλλα γενικά είναι αστεία ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: TheGame

Ψυχολογικο θριλερ σκηνοθετημενο απο τον πολυ καλο fincher o οποιος σε κραταει για αλλη μια φορα σε εγρηγορση..

Εχει ωραια ατμοσφαιρα μυστηριου,προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται και που πηγαινει το ολο πραγμα εχοντας μια αγωνια καθ΄ολη την διαρκεια της ταινιας..

Καλη ταινια με αγωνια/μυστηριο/περιπετεια/λιγο υπερβολη κ ανατρεπτικο φιναλε που δεν περιμενα!!

7.5/10

Οποιος δεν την έχει δει να την δει. Ταινία σταθμός. Ότι και να πουμε ειναι SPOILER

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...