badweed Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ! Wrong και Rubber λοιπόν αυτή την εβδομάδα! θα χαρω να διαβασω τις εντυπωσεις σου
Glikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 The Raid 1 + 2 Νταξ τι να λέμε, οι πιο ρεαλιστικές fight scenes που έχω δει. Αξίζει με 1000. 2
V for Vagelis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Με την ευκαιρία, ρεαλιστικό ξύλο έχει και το Site: Fistof Legend με Jet Li. Επίσης τα Yip Man με Donnie Yen. 2
speedy23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 The Confirmation Παρα πολυ καλο. Το genre(comedy) που του εχουν δωσει στο imdb δεν του κανει χαρη. Αναδειξη των προβληματων (το κυριο προβλημα μαλλον, ελλειψη χρηματων/δουλειας) της κοινωνιας με δυνατες σκηνες πανω σ'αυτο, συγκινητικο, ωραιο χτισιμο σχεσης πατερα/γιου και με καλες ερμηνειες απο Clive Owen και το παιδι που παιζει τον γιο του.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Site: OΠληροφοριοδοτης Πολυ καλη σκηνοθεσια απο τον σκορτσεζε σε ενα ΄πρωτοτυπο΄ αστυνομικο θριλερ με πολυ καλες ερμηνειες!! Τραβαει πολυ αλλα δεν κουραζει καθολου,οι ανατροπες κ η περιπετεια σε κρατανε στην οθονη.. Δεν ξερω αν αξιζε το οσκαρ,παντως αξιζει να την δειτε (αν κ πιστευω ειμαι ο μονος που αργησε 10 χρονια για να την δει) ... Ο Νικολσον ηθοποιαρα κ πολυ καλη ερμηνεια αλλα σαν να μην με πειθει για αρχηγος μαφιας,θα προτιμουσα καποιον αλλον .. 2
Tigran Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Mr. Right. Πολύ ευχάριστη ταινία με ωραίο χιούμορ, αλλά μην περιμένετε τίποτα top notch υποκριτική κτλ. Αν θέλετε κάτι ανάλαφρο, αξίζει να τη δείτε. http://www.imdb.com/title/tt2091935/
Cypress_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Superbad Παλιά κωμωδία. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πλάκα είχε. Ίσως την είδα λόγω του Michael Cera. Γελάω πάντα με τον αμήχανο τρόπο που παίζει και μιλάει.
speedy23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 McLovin ρε!!! Την εχω δει 2-3 φορες απο τοτε. Εχει την πλακα της. 2007 ε; Ρε πως περναει ο καιρος. 4
souz Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 γάμος αλα ελληνικά 2 το περίμενα λίγο καλύτερο...αλλά βλεπόταν άνετα...πέρασε η ωρα ευχάριστα 7/10 1
Glikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Tropic Thunder Την έχω δει πολλές φορές, μαζί με το alternative ending. Ταινιάρα κατ'εμέ. 2
Cypress_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 The Drop Μέτρια ταινία. Μέτρια πλοκή. Ίσως η χειρότερη ταινία του Tom Hardy (συγκριτικά πάντα με τις ερμηνειάρες που έχει κάνει). Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αλλάζει ο χαρακτήρας του Hardy (Bob Saginowski) κατά τη διάρκεια της ταινίας. 1
konsoulito Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 Εκεί που νόμιζα πως το part 2 θα μας αποζημιώσει για το κακό part 1 και θα δούμε μια καλή μάχη με τον κακό Snow και την Έβελιν να παίρνει τα πάνω της, να τα πάλι τα κλάματα... Πολύ προβλέψιμη η ταινία καθόλη τη διάρκεια της, χαζομάρες με love stories, τίποτα που να αξίζει τις σχεδόν 2 ώρες προβολής. Η χειρότερη ταινία της σειράς The Hunger Games. Μείνετε μακρυά. 1
star12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το the criminal το δε κανεις; εχει ωραιο καστ αλλα φοβαμαι θα ναι αλλο ενα London has fallen δηλ πατατα
Dynamics Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 The Drop Μέτρια ταινία. Μέτρια πλοκή. Ίσως η χειρότερη ταινία του Tom Hardy (συγκριτικά πάντα με τις ερμηνειάρες που έχει κάνει). Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αλλάζει ο χαρακτήρας του Hardy (Bob Saginowski) κατά τη διάρκεια της ταινίας. η χειροτερη ειναι αυτη που ειναι στο αμαξι συνεχεια εβερ... Superbad Παλιά κωμωδία. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πλάκα είχε. Ίσως την είδα λόγω του Michael Cera. Γελάω πάντα με τον αμήχανο τρόπο που παίζει και μιλάει. πολυ καλος ο τζανα χιλ στα καλα του...προσωπικα εκλαψα και εγω με τον μακ λοβεν αξιζει να την δει καποιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις