Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Raid 1 + 2

Νταξ τι να λέμε, οι πιο ρεαλιστικές fight scenes που έχω δει. Αξίζει με 1000.

• Like 2
Δημοσ.

The Confirmation

Παρα πολυ καλο. Το genre(comedy) που του εχουν δωσει στο imdb δεν του κανει χαρη. Αναδειξη των προβληματων (το κυριο προβλημα μαλλον, ελλειψη χρηματων/δουλειας) της κοινωνιας με δυνατες σκηνες πανω σ'αυτο, συγκινητικο, ωραιο χτισιμο σχεσης πατερα/γιου και με καλες ερμηνειες απο Clive Owen και το παιδι που παιζει τον γιο του.

Δημοσ.

Link.png Site: OΠληροφοριοδοτης

Πολυ καλη σκηνοθεσια απο τον σκορτσεζε σε ενα ΄πρωτοτυπο΄ αστυνομικο θριλερ με πολυ καλες ερμηνειες!!

Τραβαει πολυ αλλα δεν κουραζει καθολου,οι ανατροπες κ η περιπετεια σε κρατανε στην οθονη.. 

Δεν ξερω αν αξιζε το οσκαρ,παντως αξιζει να την δειτε (αν κ πιστευω ειμαι ο μονος που αργησε 10 χρονια για να την δει) ... Ο Νικολσον ηθοποιαρα κ πολυ καλη ερμηνεια  αλλα σαν να μην με πειθει για αρχηγος μαφιας,θα προτιμουσα καποιον αλλον ..

• Like 2
Δημοσ.

Superbad

Παλιά κωμωδία. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πλάκα είχε. Ίσως την είδα λόγω του Michael Cera. Γελάω πάντα με τον αμήχανο τρόπο που παίζει και μιλάει.

Δημοσ.

γάμος αλα ελληνικά 2

το περίμενα λίγο καλύτερο...αλλά βλεπόταν άνετα...πέρασε η ωρα ευχάριστα

7/10

• Like 1
Δημοσ.

Tropic Thunder

Την έχω δει πολλές φορές, μαζί με το alternative ending. Ταινιάρα κατ'εμέ.

• Like 2
Δημοσ.

The Drop

Μέτρια ταινία. Μέτρια πλοκή. Ίσως η χειρότερη ταινία του Tom Hardy (συγκριτικά πάντα με τις ερμηνειάρες που έχει κάνει). Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αλλάζει ο χαρακτήρας του Hardy (Bob Saginowski) κατά τη διάρκεια της ταινίας.

• Like 1
Δημοσ.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Εκεί που νόμιζα πως το part 2 θα μας αποζημιώσει για το κακό part 1 και θα δούμε μια καλή μάχη με τον κακό Snow και την Έβελιν να παίρνει τα πάνω της, να τα πάλι τα κλάματα...

Πολύ προβλέψιμη η ταινία καθόλη τη διάρκεια της, χαζομάρες με love stories, τίποτα που να αξίζει τις σχεδόν 2 ώρες προβολής. Η χειρότερη ταινία της σειράς The Hunger Games.

Μείνετε μακρυά. :P

• Like 1
Δημοσ.

The Drop

Μέτρια ταινία. Μέτρια πλοκή. Ίσως η χειρότερη ταινία του Tom Hardy (συγκριτικά πάντα με τις ερμηνειάρες που έχει κάνει). Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αλλάζει ο χαρακτήρας του Hardy (Bob Saginowski) κατά τη διάρκεια της ταινίας.

η χειροτερη ειναι αυτη που ειναι στο αμαξι συνεχεια εβερ...

Superbad

Παλιά κωμωδία. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πλάκα είχε. Ίσως την είδα λόγω του Michael Cera. Γελάω πάντα με τον αμήχανο τρόπο που παίζει και μιλάει.

πολυ καλος ο τζανα χιλ στα καλα του...προσωπικα εκλαψα και εγω με τον μακ λοβεν αξιζει να την δει καποιος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...