Fotis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Hateful Eight. Πολύ καλό αλλά ο Ταραντινο μπορούσε λίγο καλύτερα 7 Δεν συμφωνω Τι επική μαλακια ειδα παλι!!! χαχαχα εισαι θεα ! Site: Thebig short Η καταρρευση των στεγαστικων δανειων στις ΗΠΑ και το ντομινο των δομημενων ομολογων ,των CDS , που ακολουθησε συμπαρασυροντας εναν απο τους μεγαλυτερους τραπεζικους και επενδυτικους οργανισμους και προκαλωντας τεραστια αναταραχη σε παγκοσμια κλιμακα . Ενδιαφερουσα ματια για ενα γνωστο θεμα και τις αιτιες που το δημιουργησαν. Ξεχωρισε απο το πολυ γνωστο cast ερμηνευτικα ο Βale . 7.6/10 2
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 wrong 2012 ειναι μια αλλοκοτη ταινια το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο ντολφ εχει χασει τον σκυλο του τον πολ . για να ξεπερασει το πρωτο σοκ της εξαφανισης του πολ ο ντολφ , παιρνει τηλεφωνο σε μια νεα πιτσαρια και εκφραζει τους ενδοιασμους του προς το λογοτυπο της πιτσαριας που εχει εναν λαγο σε ενα μηχανακι για να τονισει την σβελταδα της παραδοσης ο ντολφ εχει εναν κηπουρο τον βικτωρ ο ντολφ δεν εχει δουλεια αλλα σε δουλεια βρισκεται ο πολ εχει απηχθει ο ντολφ ειναι γενικα αδιαφορος προς ολα εκτος απο τον πολ και εναν φοινικα στην αυλη του που μεταμορφωθηκε σε πευκο. ο ντολφ δεν ειναι ο αντολφ ο βικτωρ μετα απο μια τυχερη νυχτα πεθαινει ο νεος φοινικας ειναι κοντος οποιον και αν συναντησει ο ντολφ του θυμιζει το επομενο ραντεβου του με τον αφεντη τσανγκ Τι περίμενες απο εναν σκηνοθέτη που η προηγούμενη του δουλειά έχει να κάνει με τον Ρόμπερτ; Ένα ζωντανό λάστιχο αυτοκινήτου που ειναι serial killer και ερωτευέται μια γκόμενα. 6
badweed Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τι περίμενες απο εναν σκηνοθέτη που η προηγούμενη του δουλειά έχει να κάνει με τον Ρόμπερτ; Ένα ζωντανό λάστιχο αυτοκινήτου που ειναι serial killer και ερωτευέται μια γκόμενα. χαχα ηταν απο τις προτασεις του imdb που προσπερασα , δεν το εχω δει με το λαστιχο αλλα θα μπορουσε να καυτηριαζει την κενοτητα του χαρακτηρα σε μια συνχρονη ταινια δρασης (προσπαθω να ειμαι θετικος ) δεν μπορω να πω οτι το wrong δεν μου αρεσε , μου προκαλεσε καποιας μορφης απορια και ειχε ενα σταθερο επιπεδο ενδιαφεροντος με τον τροπο που εισηγαγε τα αλλοκοτα δεδομενα που αποτελουν την ταινια .
gon1332 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ! Wrong και Rubber λοιπόν αυτή την εβδομάδα!
Glikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα από το τρέιλερ! Γιατί συνεχίζει κόσμος και τη πατάει έτσι δε μπορώ να καταλάβω... Για να γελάσω πήγα με παρέα. Ξέραμε ότι θα ήταν μούφα. Σε κάτι διαλόγους λιώναμε στα γέλια με τις μαλακίες τους.
alex_000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν συμφωνω Site: Thebig short Η καταρρευση των στεγαστικων δανειων στις ΗΠΑ και το ντομινο των δομημενων ομολογων ,των CDS , που ακολουθησε συμπαρασυροντας εναν απο τους μεγαλυτερους τραπεζικους και επενδυτικους οργανισμους και προκαλωντας τεραστια αναταραχη σε παγκοσμια κλιμακα . Ενδιαφερουσα ματια για ενα γνωστο θεμα και τις αιτιες που το δημιουργησαν. Ξεχωρισε απο το πολυ γνωστο cast ερμηνευτικα ο Βale . 7.6/10 Ούτε εγώ συμφωνώ στο Big Short είναι για παραπάνω To hateful 8 το είδα σε μια ποταπή 46ρα tv. Αυτό με επηρέασε αρνητικά ίσως ήταν για μισό πόντο πάνω στο 7.5 1
alex_000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 chasing amy του Kevin Smith http://www.imdb.com/title/tt0118842/ ξαναείδα αυτό το έπος μετα από χρόνια. Από τις καλύτερες κοινωνικές ταινίες ever. 8.5 (υποκειμενικό δεν περιμένω πολλούς να συμφωνούν μαζί μου) 2
kgian Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Crimson peak Μια χαρά ταινία. Η ιστορία μπορεί να ήταν απλή και να είχε cheap scares αλλά ήταν μια χαρά ταινία. Πολύ ωραία σκηνικά, κοστούμια, ατμόσφαιρα. Βλεπόταν ευχάριστα. 4
armin Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Crimson peak Μια χαρά ταινία. Η ιστορία μπορεί να ήταν απλή και να είχε cheap scares αλλά ήταν μια χαρά ταινία. Πολύ ωραία σκηνικά, κοστούμια, ατμόσφαιρα. Βλεπόταν ευχάριστα. Συμφωνω και επαυξανω.Οι ερμηνειες των ηθοποιων εκτος της πρωταγωνιστριας ηταν παρα πολυ καλες.Ειδικα εξαιρετικη η Chastain και Hiddleston,και προφανως ο αγαπημενος Bobby απο Supernatural που δεν θυμαμαι το πραγματικο του ονομα...
Tigran Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μετά από πολλά χρόνια (πάνω από 6-7) είπα να δω κάνα θριλερακι. Είδα το insidious το πρώτο μιας και έχει καλά reviews στο IMDb. Ευτυχώς υπάρχουν τα smartphone και έχουμε κάτι να ασχολούμαστε όταν η ταινία είναι βαρετή. 1
speedy23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ειδα τις προαλλες το Ant-Μan. Μπα, δεν μ'αρεσε καθολου. Βασικα οτιδηποτε αλλη δουλεια εχω δει της Μαρβελ στο σινεμα/τηλεοραση ηταν πολυ καλυτερη απο αυτην εδω. Αρκετοι διαλογοι τους βρηκα αδυναμους και γενικα ειχε ενα παιδικο feeling στην ταινια.
Cypress_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Mad Max:Fury Road Αρκετά καλή ταινία. Tom Hardy και Charlize Theron παίζουν πολύ ωραία. Η πλοκή σε μεταφέρει όμορφα στο μέλλον. Ωραία εφέ, όμορφη φωτογραφία. 7.5/10 1
gon1332 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εκτός από αυτά που είπες για το Mad Max, μου άρεσε και το γεγονός πως καθόλη τη διάρκεια της ταινίας ένιωθες την ένταση. Το κυνηγητό. Δε βάζω βαθμολογίες, αλλά για μένα είναι για παραπάνω. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Midnight Special [2.5/5] Tο «Ο Εκλεκτός της Νύχτας» δεν μπορείς επ' ουδενί να πεις ότι είναι μια κακή ταινία. Έχει μια ισχυρή εναρκτήρια σεκάνς, άκρως ενδιαφέρουσες ιδέες που παραπέμπουν στην ιστορία των ταινιών επιστημονικής φαντασίας και εξαιρετικές ερμηνείες. Όμως, διαθέτοντας ελάχιστο συναίσθημα και μικρές δόσεις ψυχαγωγίας, μέχρι να φτάσει το έργο στην τρίτη πράξη, η καρδιά σας και το μυαλό σας είναι ήδη αλλού. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2016/04/midnight-special-255.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις