armin Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εχετε να προτεινετε καποια καλη κωμωδια; What we do in the Shadows.Για εμενα ανετα η καλυτερη κωμωδια της χρονιας. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Site: TheWords Δραματικη ιστορια με ωραιες ερμηνειες(κυριως απο τον jeremy irons),εχει καποια ομορφα πλανα που παραπεμπουν σε παλαιοτερη εποχη,κυλαει καπως αργα αλλα με ρυθμο κ δεν βαρεθηκα... Η ταινια αναφερεται σε εναν φιλοδοξο μυθιστοριογραφο οπου ειναι ικανος να κανει τα παντα για να πετυχει κ απο την δοξα περναει στη μελαγχολια ...Μου αρεσει που ηθελε να περασει καποιο ΄ηθικο διδαγμα΄ κ να δειξει τι επιπτωσεις μπορει να εχει στην ζωη μας μια λαθος/ανηθικη επιλογη προκειμενου να ικανοποιησουμε το ανεκπληρωτο !! 7/10 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Site: Legend Tαινια one man show για τον Hardy με καλη ερμηνεια αλλα για εμενα μεχρι εκει .. Δεν την ειδα ολη,βαρεθηκα περιπου στα μισα της ταινιας κ το εκλεισα.. Δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με τις γκανγκστερικες ταινιες παλαιας κοπης
Dynamics Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Site: Legend Tαινια one man show για τον Hardy με καλη ερμηνεια αλλα για εμενα μεχρι εκει .. Δεν την ειδα ολη,βαρεθηκα περιπου στα μισα της ταινιας κ το εκλεισα.. Δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με τις γκανγκστερικες ταινιες παλαιας κοπης το λετζεντ ειναι ταινια του 8 να ξερεις...και προφανως για να το εκλεισες δεν ειναι απλα ο τυπος σου!Η ταινια ειναι πολυ καλη φοβερη ερμηνεια απο τον τομ και με γαματη Εγγλεζικη προφορα the godfather δεν ειναι αλλα δεν νομιζω πως ειναι για κλεισιμο,Επισης για οποιον την δει μπορει να δει και την ταινια Site: Bronson παλι με τον τομ οπου κανει τον θρυλικο καταδικο τσαρλς μπρονσον οπου εχει κ λιγο ρετζι μεσα αν δεν κανω λαθος μιας και εκαναν και παρεα 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 το λετζεντ ειναι ταινια του 8 να ξερεις...και προφανως για να το εκλεισες δεν ειναι απλα ο τυπος σου!Η ταινια ειναι πολυ καλη φοβερη ερμηνεια απο τον τομ και με γαματη Εγγλεζικη προφορα the godfather δεν ειναι αλλα δεν νομιζω πως ειναι για κλεισιμο,Επισης για οποιον την δει μπορει να δει και την ταινια Site: Bronson παλι με τον τομ οπου κανει τον θρυλικο καταδικο τσαρλς μπρονσον οπου εχει κ λιγο ρετζι μεσα αν δεν κανω λαθος μιας και εκαναν και παρεα Φιλε μου δεν αντιλεγω σε αυτα που λες,εχει παρει καλες κριτικες απο οσο ξερω κ καλες βαθμολογιες....Ισως δεν μπορεσα να την αξιολογησω εγω σωστα..Το bronson δεν το εχω δει !!
Dynamics Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Φιλε μου δεν αντιλεγω σε αυτα που λες,εχει παρει καλες κριτικες απο οσο ξερω κ καλες βαθμολογιες....Ισως δεν μπορεσα να την αξιολογησω εγω σωστα..Το bronson δεν το εχω δει !! μην το παρεις προσωπικα απλα ισως να μην σου αρεσει το στυλ της ταινιας και να βαρεθηκες.. μολις ειδα το Site: whatwe do in the shadows δεν γελασα καθολου..δεν ξερω το ειδος ειναι μαλλον κωμωδια...βαθμολογια δεν θα βαλω γιατι μετα απο αυτο εκαψα τα εγκεφαλικα μ κυτταρα..
joakim Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ειδα και γω την ταινια που πηρε οσκαρ ο ΝΤΙ Καπριο.Και ναι, τα σχολια που εκαναν τα παιδια εδω μεσα ηταν σωστα:αρκετα καλη ηθοποιια αλλα οχι για οσκαρ.Καλη φωτογραφια,καλες σκηνες μαχης κλπ κλπ ΑΛΛΑ απο στορυ.............εδω επαιξε και εχασε.Παντως τον χρονο μου δεν τον εχασα. 2
Henry3GR Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Για όσους τους αρέσουν ασιατικές ταινίες πέτυχα μία ή μάλλον δύο (part 1 και 2). Λέγεται "Το πέρασμα" (The crossing http://www.imdb.com/title/tt2150371/)και είναι σε δύο 2ωρα μέρη. Παρουσιάζεται η ζωή τεσσάρων ανθρώπων την δεκαετία του 40. Είναι δραματική. Πόλεμος με τους Ιάπωνες στην αρχή, μετά εμφύλιος, κάποιοι θέλουν να περάσουν στην Ταϊβάν απο την Σανγκάη άλλοι να φύγουν, πείνα, και τέλος μια καταστροφή κτλ Μου άρεσε πολύ και έχει ιστορικά γεγονότα. Αλλά όπως είπα είναι δραματική, δεν θα χορτάσετε μάχες κτλ
Glikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Gods of Egypt Σκηνοθεσία, σενάριο και εφέ στον πάτο. Έχω δει καλύτερο acting se πορνό. 1
V for Vagelis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Gods of Egypt Σκηνοθεσία, σενάριο και εφέ στον πάτο. Έχω δει καλύτερο acting se πορνό. Κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα από το τρέιλερ! Γιατί συνεχίζει κόσμος και τη πατάει έτσι δε μπορώ να καταλάβω... 5
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 The Revenant 10/10 Πολυ καλο. Επιτελους o dicaprio επεστρεψε στα καλα 1
armin Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Blade Runner. Μια απο τις πιο περιεργες ταινιες που εχω δει.Ειναι εκπληκτικο επιτευγμα οσον αφορα τα σκηνικα,τον κοσμο,και γενικοτερα την ατμοσφαιρα που δημιουργειται. Αλλα εκτος αυτου... τι να πω,δεν καταλαβα και πολλα πραγματα.Η ταινια σε πολλα σημεια ξεφευγε πολυ απο το κυριο θεμα,και τουλαχιστον εμενα με εχανε τελειως σαν θεατη. Οι χαρακτηρες απο την αλλη,δεν ειναι οτι ενδιαφερομαστε και ιδιαιτερα για αυτους επειδη δεν γνωριζουμε σχεδον τιποτα για το προσωπικο τους υποβαθρο. Η ιστορια αρκετα ενδιαφερουσα ως αρχικη ιδεα,αλλα εμενα προσωπικα η εκτελεση της μου φανηκε πολυ ασαφης και λιγο χαοτικη. Τελοσπαντων,ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απλα δεν επιασα πολλα απο τα νοηματα που ηθελε να πει η ταινια,αλλα αμφιβαλλω αν ειναι και για τον υπολοιπο κοσμο ευκολη η κατανοηση τετοιας ταινιας. Και δεν μιλαω για αυτους που βλεπουνε μια ταινια,μετα πηγαινουνε σε καναλια κριτικων για τα ψαγμενα νοηματα,και μας το παιζουνε αυθεντιες μετα με τις γνωσεις τους...πχ καλο βιντεο που ψιλοεξηγει την ταινια ειναι αυτο,αλλα τι αξια εχει αν δεν μπορεσει η ταινια να σου περασει τα μηνυματα αυτα,με την πρωτη αντε δευτερη φορα που θα την δεις??
4saken Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ηλιας του 16ου, κορυφαια ασπρομαυρη ελληνικη ταινια για μενα.Κλασσικη, υπεροχες ερμηνειες, ωραιο σεναριο και πολυ γελιο. 1
badweed Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 wrong 2012 ειναι μια αλλοκοτη ταινια το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο ντολφ εχει χασει τον σκυλο του τον πολ . για να ξεπερασει το πρωτο σοκ της εξαφανισης του πολ ο ντολφ , παιρνει τηλεφωνο σε μια νεα πιτσαρια και εκφραζει τους ενδοιασμους του προς το λογοτυπο της πιτσαριας που εχει εναν λαγο σε ενα μηχανακι για να τονισει την σβελταδα της παραδοσης ο ντολφ εχει εναν κηπουρο τον βικτωρ ο ντολφ δεν εχει δουλεια αλλα σε δουλεια βρισκεται ο πολ εχει απηχθει ο ντολφ ειναι γενικα αδιαφορος προς ολα εκτος απο τον πολ και εναν φοινικα στην αυλη του που μεταμορφωθηκε σε πευκο. ο ντολφ δεν ειναι ο αντολφ ο βικτωρ μετα απο μια τυχερη νυχτα πεθαινει ο νεος φοινικας ειναι κοντος οποιον και αν συναντησει ο ντολφ του θυμιζει το επομενο ραντεβου του με τον αφεντη τσανγκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις