Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδα

Hardcore_%282015_film%29.jpg

εντάξει τα'σπασε!

εννοείται η ταινία δεν ειναι σοβαρή και δεν παίρνει εαυτον στα σοβαρά αλλα πραγματικά τα έσπασε.

Θελει μονο λιγη υπομονή να συνηθίσει κανεις το συνεχές πρωτο πρόσωπο.

Μπορώ να ρωτήσω που την είδες? Διότι δεν την βρίσκω σε καλή ποιότητα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον κινηματογράφο;

Μπορεί να την κατέβασε, αν δεν κάνω λάθος αυτή η ταινία δεν βγήκε στα (Ελληνικά) σινεμά. I could be wrong.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να την κατέβασε, αν δεν κάνω λάθος αυτή η ταινία δεν βγήκε στα (Ελληνικά) σινεμά. I could be wrong.

επαρχεία μενω,τι διαλο τοσο πολυ μίκρυναν τα σύνορα και δε το κατάλαβα;

Δημοσ.

The Martian

Γκαντ ντεμ ιτ, έχεις μια ωραία ιστορία ενός ανθρώπου που παλεύει για την επιβίωση, ωραίο θέμα, η δίψα του ανθρώπου να συνεχίσει ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, έχεις σε καλό ποσοστό καλές επιστημονικές βάσεις που σου προσδίδουν μια άλφα σοβαρότητα και πας και μου τα καταστρέφεις όλα από τα μισά της ταινίας και μετά με ηλίθιες αμερικάνικες φιλοσοφίες του κώλου, που ο μόνος λόγος που δημιουργούν στο θεατή καλές εντυπώσεις είναι γιατί η κωλοφαρδία στις ταινίες δεν έχει όρια.

Ουφ πια...

Δημοσ.

The Sting

Μια απο τις κλασσικες.

Σαν ιστορια δεν ειναι τιποτα το ιδιατερο καθως πια στην εποχη μας εχουμε μπουχτισει με τετοιου ειδους ταινιες.

Αλλα σιγουρα αυτη ειναι μια απο τις ταινιες που εδωσαν εμπνευση και υλικο στους νεους δημιουργους,και μονο απο αυτο θα πρεπει να της αποδοθει ο αναλογος σεβασμος.

Για εμενα προσωπικα οι ερμηνειες ηταν αυτες που εκαναν την ταινια αυτη να ξεχωρισει, ειδικα Paul Newmann εδωσε ερμηνειαρα,ειδικα στη σκηνη με το ποκερ στο τραινο.

Εν ολιγοις,πολυ καλη ταινια,αλλα σαν ιστορια δεν μου κανει καμια ιδιατερη εντυπωση ,λογω της υπερπληθωρας ταινιων τετοιου ειδους που εχω δει,που εχουνε ισως και εξυπνοτερη πλοκη.

Παρολαυτα το 8/10 θα το παρει σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα χαρακτήριζα την πλοκή του The Sting μια από τις καλύτερες του είδους, καθώς τη θυμάμαι πολύ λογική, να βγάζει νόημα, ενώ οι περισσότερες ανάλογες ταινίες που βλέπουμε πλέον, προσπαθούν αλλά αποτυγχάνουν να πετύχουν κάτι παρόμοιο. Συνήθως βασίζονται σε συμπτώσεις που δεν υπολογίζονται ή αψυχολόγητες ενέργειες...

Και ταινίες "βρες τον δολοφόνο" βλέπουμε συνέχεια, αλλά σαν της Αγκάθα Κρίστι δεν είναι.

Δημοσ.

Εγώ θα χαρακτήριζα την πλοκή του The Sting μια από τις καλύτερες του είδους, καθώς τη θυμάμαι πολύ λογική, να βγάζει νόημα, ενώ οι περισσότερες ανάλογες ταινίες που βλέπουμε πλέον, προσπαθούν αλλά αποτυγχάνουν να πετύχουν κάτι παρόμοιο. Συνήθως βασίζονται σε συμπτώσεις που δεν υπολογίζονται ή αψυχολόγητες ενέργειες...

Και ταινίες "βρες τον δολοφόνο" βλέπουμε συνέχεια, αλλά σαν της Αγκάθα Κρίστι δεν είναι.

Agreed.

Δημοσ.

Τι επική μαλακια ειδα παλι!!!

Αποφευγω ελληνικές ταινιες αλλα για αυτη διαβασα θετικα σχολια κ λεω παμε.... Και τελικα ηταν η φολα η ιδια.

Το ταινιάκι θα μπορουσε να ναι καλο αν ο σκηνοθέτης κ ο σεναριογράφος έχτιζαν λιγο πανω στη προβληματική προσωπικότητα του πρωταγωνιστή , αντι στους κωλους και τους ***τσους.

The suntan 4/10 κ αυτο με επιείκεια

• Like 3
Δημοσ.

Mαργαριτα θυμασαι το the boy  που ειχες προτείνει σαν ψιλοκαλό, το είχα δει και σου είχα πει οτι ειναι φολαρα ??

ε λοιπόν αντι γι αυτο που ειχες πει και θα δω σήμερα μάλλον

http://www.imdb.com/title/tt3882082/

εγω ειχα δει αυτό

http://www.small-industry.com/movie-m2047f76e02.html

ίδιος τίτλος , 2015 και καλά horror !

ε αν το δεις θα καταλάβεις γιατί φολαρα μιλάμε χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχχαχα ελα βρε συ τη πάτησες ασχημα :P

Παντως το Somnia (Before I wake) που ειδα την Πεμπτη, ηταν καλυτερο, αξιζει να του ριξεις ενα βλέφαρο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...