Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

INTRUDERS αν και χιλιοπαιγμενο το στορυ θυμιζοντας η καλυτερα αντιγραφοντας το boogeyman το εργακι ειχε σπουκι ατμοσφαιρα και το ολο το τερας κρυβεται στη ντουλαπα δουλεψε καλα για να περασεις ενα βραδυ βλεποντας μια ταινια τρομου..δεν ηταν τρομακτικο οσο και να προσπαθουσε να γινει, και σε μια στιγμη μου ρθε να γελασω.Aλλα πιστευω το ολο κλιμα το εσωσε ο κλαιβ ωουεν καθως και μια εξυπνη ανατροπη και αναπαντεχη στο φιναλε..

οχι το καλυτερο φετεινο θριλλερ αλλα καλυτερο απο αλλες πατατες βλεπε dont be afraid of the dark

THE VOW νομιζα οτι θα με ξενερωσει σαν ταινια και μου φανηκε το ολο inspired by true events πως μπηκε για μαρκετινγκ λογους.Τελικα ομως αποδειχτηκε πολυ καλο.Ναι μεν και σε αυτη τη ταινια το σεναριο το χεις ξαναδει < 50 dates με ανταμ σαντλερ>αλλα η ταινια ειχε ολα τα συστατικα για να τη λατρεψεις.

δραμα λιγο χιουμορ και συγκινηση.Επισης βοηθησε πολυ και η χημεια των 2 πρωταγωνιστων. το υπολοιπο καστ σαμ νηλ τζεσικα λανγκ ειχαν λιγο επισκιαστει,ομωσ η rachel μακ ανταμς εδωσε μια πειστικη ερμηνεια και μπορουσες να συμπονεσεις τοσο αυτη οσο και τον αντρα για αυτα που αυτος περνουσε..Ισως το μονο ελλατωμα πως ο συμπρωταγονιστης σορρι ξεχασα το ονομα ηταν λιγο στυφνος.Βασικα για αυτους που θελουν να ξανακλαψουν οπως στο τιτανικο ειναι μια καλη προταση..το τελος ισως δεν ικανοποησει καπιους αλλα εγω το βρηκα ωραιο και ρεαλιστικοτατο..

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις ειδα το Memento Link.

Πολυ καλη ταινια, πριν την βαλω δεν ειχα διαβασει περιληψη να δω τι λεει και οντως με ανταμιψε στο επακρων.

Πολυ καλο σεναριο, δεν την βαρεθηκα ουτε στιγμη και ουτε καταλαβα για το ποτε περασε η ωρα, υπηρχε αγωνια για να την συνεχεια...

Μεχρι να μπεις στο κλιμα να καταλαβεις τι παιζει σου περνει λιγα λεπτα στην αρχη μιας και ειναι αρκετα μπερδεμενο.

Αυτο που με χαλασε ειναι λιγο το τελος της, αλλιως το περιμενα και με μπερδεψε κιολας. :eek:

Απο εμενα:

9/10

οκ τι να πουμε, η ταινια ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη της. την εχω δει πανω απο 5 φορες.

Δημοσ.

ταινιαρα..αλλα οταν λες λογικο τι ακριβως εννοεις??

Και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα!!!

Ίσως να εννοούσε ότι δεν είχε υπερβολές και ήταν πιο αληθοφανής από άλλες αντίστοιχες κορεάτικες που είναι λίγο πιο υπερβολικές.

Δημοσ.

ταινιαρα..αλλα οταν λες λογικο τι ακριβως εννοεις??

για το τελος, το προφιλ του δολοφονου, το πως εμεινε παγωτο ο γερος στο τελος

και τα σχετικα

Και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα!!!

Ίσως να εννοούσε ότι δεν είχε υπερβολές και ήταν πιο αληθοφανής από άλλες αντίστοιχες κορεάτικες που είναι λίγο πιο υπερβολικές.

δεν εχω δει κορεατικη που να ειναι υπερβολικη...

Δημοσ.

για το τελος, το προφιλ του δολοφονου, το πως εμεινε παγωτο ο γερος στο τελος

και τα σχετικα

δεν εχω δει κορεατικη που να ειναι υπερβολικη...

Υπερβολική εννοώ στις αντιδράσεις των χαρακτήρων, στις αποφάσεις που παίρνουν κτλ που σε πολλα κορεάτικα θυμίζουν κόμικ (κάποια είναι κιόλας) δεν εννοώ να έχουν χολυγουντιανές εκρήξεις κτλ.

Πχ τα I saw the devil, man from nowhere, a bittersweet life, ακόμα και το the chaser (που βασίζεται σε αληθινή ιστορία) έχουν λίγο-πολύ υπερβολικά στοιχεία, πχ οι αστυνομικοί είναι εντελώς ηλίθιοι έως καρικατούρες, ο ήρωας αψηφά πόνο και τραύματα κτλ.

Το memories of murder είναι πιο ήπιο, πιο αμερικάνικο σε σενάριο αν θες (αν και βρισιά μου ακούγεται αυτό) και πιο "πραγματικο" όσο αφορά τους χαρακτήρες, με εξαίρεση βέβαια τον κύριο "καρατιές στον αέρα".

Και μη νομίσεις ότι δεν μου αρέσεουν τα κορεάτικα, ίσα-ίσα έχω καταλήξει να βλέπω μόνο αυτά πλεόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν μέσα και την υπερβολή, στοιχείο και του λαού τους βέβαια.

Εγώ πάντως σπάνια έχω απογοητευτεί από τα κορεάτικα των τελευταίων 10 ετών και το memories of murder είναι από τα καλύτερα.

Το δικό μου top 5 είναι κατά σειρά:

1. Oldboy

2. Sympathy for Mr. Vengeance

3. Chaser

4. I saw the devil

5. Memories of murder

Ξέρω δεν είναι πρωτότυπο, αλλά αυτά ξεχωρίζω από όλα τα άλλα (καμια εικοσαριά έχω δει συνολικά)

Δημοσ.

Υπερβολική εννοώ στις αντιδράσεις των χαρακτήρων, στις αποφάσεις που παίρνουν κτλ που σε πολλα κορεάτικα θυμίζουν κόμικ (κάποια είναι κιόλας) δεν εννοώ να έχουν χολυγουντιανές εκρήξεις κτλ.

Πχ τα I saw the devil, man from nowhere, a bittersweet life, ακόμα και το the chaser (που βασίζεται σε αληθινή ιστορία) έχουν λίγο-πολύ υπερβολικά στοιχεία, πχ οι αστυνομικοί είναι εντελώς ηλίθιοι έως καρικατούρες, ο ήρωας αψηφά πόνο και τραύματα κτλ.

Το memories of murder είναι πιο ήπιο, πιο αμερικάνικο σε σενάριο αν θες (αν και βρισιά μου ακούγεται αυτό) και πιο "πραγματικο" όσο αφορά τους χαρακτήρες, με εξαίρεση βέβαια τον κύριο "καρατιές στον αέρα".

Και μη νομίσεις ότι δεν μου αρέσεουν τα κορεάτικα, ίσα-ίσα έχω καταλήξει να βλέπω μόνο αυτά πλεόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν μέσα και την υπερβολή, στοιχείο και του λαού τους βέβαια.

Εγώ πάντως σπάνια έχω απογοητευτεί από τα κορεάτικα των τελευταίων 10 ετών και το memories of murder είναι από τα καλύτερα.

Το δικό μου top 5 είναι κατά σειρά:

1. Oldboy

2. Sympathy for Mr. Vengeance

3. Chaser

4. I saw the devil

5. Memories of murder

Ξέρω δεν είναι πρωτότυπο, αλλά αυτά ξεχωρίζω από όλα τα άλλα (καμια εικοσαριά έχω δει συνολικά)

ειναι χαζοι γενικα μιας και ειναι αγραμματοι

επισης χαζους μπορει να τους βλεπεις εσυ, ενω καποιος αλλος μπορει να τους βλεπει χαριτωμενους

long story short

παιρνεις διαφορετικες κουλτουρες οπως ερχονται και οχι οπως θα τους αντιμετωπιζες ετσι και ηταν ελληνες

επισης

θυμασαι τους ελληνες πριν απο 25-50 χρονια...?

αν κοιταξεις καλα θα δεις πολλες ομοιοτητες με τους ελληνες...

αλλα αν κοιταξεις καλυτερα

οι κορεατες ντυνονται καλυτερα :mrgreen:

bpKTV.jpg

Δημοσ.

Mακρια απο το The Divide.

To 6.9 που το συνοδευει συντομα θα ειναι 4, οσο του εβαλα μετα απο το μαρτυριο που τραβηξα βλεποντας το.

:eek:

Δημοσ.

Mακρια απο το The Divide.

To 6.9 που το συνοδευει συντομα θα ειναι 4, οσο του εβαλα μετα απο το μαρτυριο που τραβηξα βλεποντας το.

:eek:

Ποπο φιλαράκι και έλεγα να το δώ.Τόσο μούφα είναι?

To 6.9 πως το βάζουν τότε;

Δημοσ.

Ποπο φιλαράκι και έλεγα να το δώ.Τόσο μούφα είναι?

To 6.9 πως το βάζουν τότε;

Δες κριτικές από αμερικάνικές εφημερίδες.Και επίσης το 6.9 το έχουν βάλει 700 και κάτι άτομα..Παίζει ρόλο και πόσοι ψηφίζουν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...