Dynamics Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Batman series; αμα δει την τριλογια του μπατμαν μετα θα δει ολες τις ταινιες του νολαν... 1
jokerakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που είδε το πρεστίζ και δεν του άρεσε πάρα πολύ το σενάριο η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες κυριολεκτικά τα σπάνε ! Εάν βρεθεί κανείς που δεν του άρεσε, θα πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος στους κινηματογράφους δια ροπάλου! καλά για αυτό λες εσύ...The Dark Knight???...το αριστούργημα του Nolan...στη μόνη δικαιολογία που πάω "πάσο" είναι ότι δε του αρέσει ο Batman.. με το παλικάρι που ανέφερε οτι δε του αρέσει ο Nolan εννοείται ότι διαφωνώ...αλλά ας αρκεστώ στο ότι ο καθένας με τα γούστα του....
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειδα το somnia, καιρο ειχα να ευχαριστηθω ετσι ταινια του ειδους! 7/10 , θα βαζα 8 αν ηταν λιγο καλυτεροι η "μαμά" και το αγορακι(το οποιο στο the room ηταν καλυτερο) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2016 από margaritagr 1
armin Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ρε παιδια,πολλοι ειναι αυτοι που δεν συμπαθουνε ιδιαιτερα τις ταινιες του Νολαν.Αν και εγω προσωπικα τον αγαπω,νομιζω οτι μπορουμε να πουμε ολοι οτι οι ταινιες του ειναι αρκετα περιπλοκες και απαιτουνε αρκετη προσηλωση απο τον θεατη για να μπορεσει να τις κατανοησει. Ε πολυς κοσμος βλεπει μια ταινια για να χαλαρωσει απο τον φορτο της καθημερινοτητας του.Τωρα πως να χαλαρωσει αμα παει και δει το Memento που εχει 700 μπρος-πισω στο χρονο??Δεν καθομαι καν να αναφερθω σε τιποτα Inception και Interstellar επειδη τοτε χανεται η μπαλα.
momotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 The Green Inferno 2013 http://www.imdb.com/title/tt2403021/ Ανθρωποφαγιες,κανιβαλοι,βασανισμοι. Τα βασικα. Ιδεολογοι,ακτιβιστες,χορτοφαγια. Τα δευτερευοντα. Παρολα αυτα,χορτασα. .
V for Vagelis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 To prestige το είχα δει τότε που είχε βγει και μου άρεσε πολύ. Ότι α΄λλο όμως έχω δει απο nolan δεν μου κάνει. Ούτε το inception, ούτε το interstellar. Κι εμένα το Prestige μου άρεσε πάρα πολύ, ενώ επίσης δεν ενθουσιάστηκα με Inception και Interstellar. Το Memento όμως από την άλλη όχι μόνο το θεωρώ ως την καλύτερη ταινία του Νόλαν, αλλά μπαίνει εύκολα και στο τοπ 5 των αγαπημένων μου ταινιών. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στον άλφα έχει επική ταινία ο εξολοθρευτής 8.7 / 10 5
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Site: Spotlight Oσκαρ καλυτερης ταινιας και σεναριου . Σχετικα με μια ομαδα δημοσιογραφων που εκανε γνωστο σε παγκοσμια κλιμακα το σκανδαλο παιδοφιλιας της καθολικης εκκλησιας . Ψυχραιμη ,μεθοδικη ματια γυρω απο το θεμα χωρις τις συνηθισμενες εξαρσεις και μελοδραματισμους που συνηθιζονται σε τοσο ευαισθητα θεματα . Σταδιακα αυξανομενος ρυθμος και κορυφωση της ιστοριας . Υποδειγματικη η ερμηνεια του Ruffalo. 7.9/10 6
ASFE Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ειδα το somnia, καιρο ειχα να ευχαριστηθω ετσι ταινια του ειδους! 7/10 , θα βαζα 8 αν ηταν λιγο καλυτεροι η "μαμά" και το αγορακι(το οποιο στο the room ηταν καλυτερο) Αυτο λες ε? Before I Wake 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Highway to Hellas Απλά περνάς μιάμιση ώρα χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας! Τελειώνοντας σου αφήνει την επίγευση παλιάς Ελληνικής ταινίας χωρίς να έχει σχέση.. Παραπλανητικό για μένα το 5.5 που παίρνει στο ΙΜDb http://www.imdb.com/title/tt4766604/?ref_=fn_al_tt_1
Arikado Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 10 Cloverfield Lane http://www.imdb.com/title/tt1179933/?ref_=nv_sr_1 Μια ταινια που περιμενα να δω απο τοτε απο ανακοινωθηκε.Ομολογω πως με εξεπληξε καθως περιμενα κατι το αναμενομενο απο ταινιες του ειδους.Απεναντιας κλειστοφοβικη και μπολικη δοση αγωνιας που σε κραταει καθηλωμενο καθ ολη την διαρκεια της ταινιας.Πολυ καλες ερμηνειες και γενικα μια ταινια που σου κραταει το ενδιαφερον απο την αρχη μεχρι το τελος! 7/10 2
livefreeordie Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 10 Cloverfield Lane http://www.imdb.com/title/tt1179933/?ref_=nv_sr_1 Μια ταινια που περιμενα να δω απο τοτε απο ανακοινωθηκε.Ομολογω πως με εξεπληξε καθως περιμενα κατι το αναμενομενο απο ταινιες του ειδους.Απεναντιας κλειστοφοβικη και μπολικη δοση αγωνιας που σε κραταει καθηλωμενο καθ ολη την διαρκεια της ταινιας.Πολυ καλες ερμηνειες και γενικα μια ταινια που σου κραταει το ενδιαφερον απο την αρχη μεχρι το τελος! 7/10 καλη δηλαδη? γιατι κι εγω ψηνομαι να την δω. η πρωτη μου ειχε αρεσει παρα πολυ.
Glikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 The Trust Μέτρια ταινία με Nicolas Cage. Αν και βλέπετε ευχάριστα.
trayban Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 είδα εντάξει τα'σπασε! εννοείται η ταινία δεν ειναι σοβαρή και δεν παίρνει εαυτον στα σοβαρά αλλα πραγματικά τα έσπασε. Θελει μονο λιγη υπομονή να συνηθίσει κανεις το συνεχές πρωτο πρόσωπο. 1
Arikado Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 καλη δηλαδη? γιατι κι εγω ψηνομαι να την δω. η πρωτη μου ειχε αρεσει παρα πολυ. Πολυ καλη για εμενα προσωπικα.θα δω ξανα και το πρωτο σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις