Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Eddie the Eagle [3/5] Ελαφριά, άκρως ψυχαγωγική και με ένα σαφές μήνυμα για την απόκτηση της ζωής που επιθυμείς υπερπηδώντας τα εμπόδια και αποδεχόμενος τον αγώνα που χρειάζεται για να φτάσεις εκεί, η ταινία του Dexter Fletcher είναι η feel-good ταινία της σεζόν. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2016/04/eddie-eagle-35.html
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τοτε πήγα. Βεβαια ηταν και γιορτές χριστουγέννων, ισως εκτός γιορτων να ειναι πιο ήρεμα. Μάγκες, εδω μπαίνουμε να διαβάσουμε για το ποια ταινία ειδατε και οχι για το που πήγατε διακοπές τα Χριστούγεννα. Έλεος, που ειναι οι moderators? 4
armin Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μάγκες, εδω μπαίνουμε να διαβάσουμε για το ποια ταινία ειδατε και οχι για το που πήγατε διακοπές τα Χριστούγεννα. Έλεος, που ειναι οι moderators? Καλα ρε φιλε,χαλαρωσε, δεν εγινε και τιποτα για 2 εξτρα προτασεις,εν μερει εκτος θεματος.Πχ εμενα μου φανηκανε και πολυ χρησιμες μαλιστα. Δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο τυπομανεις,ελεος,σε φορουμ για ταινιες ειμαστε... 3
j0hnn1e Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μάγκες, εδω μπαίνουμε να διαβάσουμε για το ποια ταινία ειδατε και οχι για το που πήγατε διακοπές τα Χριστούγεννα. Έλεος, που ειναι οι moderators? Τοτε πήγα. Βεβαια ηταν και γιορτές χριστουγέννων, ισως εκτός γιορτων να ειναι πιο ήρεμα. Don't know if kidding, or .. ?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Eχει ξεφυγει ο Σελερζ από τοτε που εγινε μοντερειτορ, πατάει την οδοντόπαστα από τη μεση του σωληναριου, δεν περνάει το δρόμο από τη διάβαση, μιλάει στο κινητο (όχι στην συσκευη) μεσα στο αστικό κλπ Εδω πήγε στη Μπριζ και τον χάλασε ο πλεμπα των τουριστων... Ειδα το Batman xv Superman, καλό ήταν ξερωγω, καλύτερο από το MoS.. 2
forest66 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Embrace of the Serpent (2015) Μπορώ να την χαρακτηρίσω δύσκολη ταινία. Αν την έβαζα σπίτι παίζει να μην την ευχαριστιόμουν (τόσο). Σινεμά όμως ήταν τρομερή! Ασπρόμαυρη, τρομερά ατμοσφαιρική που αν μπεις μέσα στην ταινία τότε είναι τρελό ταξίδι! Άριστη σκηνοθεσία και ηθοποιία ...χανεσαι. Ψυχεδελική... με τόσα φυτά εκεί στον Αμαζόνιο. Δεν το περίμενα ότι θα έφευγα με τόση ενέργεια. Για λάτρεις του HERZOG είναι must. 7,5/10 1
kgian Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είδα το memento. Απλά να πω πως δεν μου πάει ο Nolan. τέλος...
livefreeordie Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 the theatre bizarre. την εχει στο σταρ αλλα την εχω ξαναδει και την θυμηθεικα τωρα. πολυ αρρωστη ταινια , σε σημειο που να θες και να μη θες να την δεις ταυτοχρονα. οι 3 πρωτες ιστοριες ηταν παρα πολυ καλες με ωραια σκηνοθεσια , μετα τα χαλασε καπως ομως.
Fotis13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μάγκες, εδω μπαίνουμε να διαβάσουμε για το ποια ταινία ειδατε και οχι για το που πήγατε διακοπές τα Χριστούγεννα. Έλεος, που ειναι οι moderators? Και λιγα ειπες αδερφε ! 1
Glikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είδα το memento. Απλά να πω πως δεν μου πάει ο Nolan. τέλος... Διαφωνώ αλλά γούστα είναι αυτά. Δες το ''The Prestige''. 2
kgian Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 To prestige το είχα δει τότε που είχε βγει και μου άρεσε πολύ. Ότι α΄λλο όμως έχω δει απο nolan δεν μου κάνει. Ούτε το inception, ούτε το interstellar.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 To prestige το είχα δει τότε που είχε βγει και μου άρεσε πολύ. Καλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που είδε το πρεστίζ και δεν του άρεσε πάρα πολύ το σενάριο η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες κυριολεκτικά τα σπάνε ! Εάν βρεθεί κανείς που δεν του άρεσε, θα πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος στους κινηματογράφους δια ροπάλου! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις