Fotis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Site: Batmanv Superman Tην ειδα χτες στα Village Π.φαληρου .Αναμενομενη ταινια με πολυ ενδιαφερον θεμα .Το VS ομως του πραγματος τελειωσε στο πρωτο 20λεπτο μολις συναντηθηκε για πρωτη φορα ο Superman με τον Batman ο πρωτος ειπε στον δευτερο να μην τολμησει να ξαναβαλει το σημα του στον ουρανο και οτι αυτο, η προειδοποιηση δλδ ειναι οικτος, εννουσε που δεν τον εθαψε ζωντανο την ιδια στιγμη .Ειχε προηγηθει το ανοιγμα της οροφης του batmobile σαν κονσερβα τon batman να μουρμουριζει κατι γυναικεια κλαψιαρικα και τον superman στο τελος να μην γυρναει καν να τον κοιταξει και να εκτοξευεται υπερηχητικα .Τετοια ταπεινωση και ξεφτιλισμα προσωπικοτητας δεν εχει ξαναγινει σε ταινια ... Μετα απο αυτο οτι ακολουθησε εχει μικρη σημασια σε σχεση με την μεταξυ τους κοντρα, εγω αν ημουν Βatman θα την σταματαγα την καριερα μου εκει και θα πηγαινα μονιμα διακοπες στην Γαλλικη Πολυνησια αλλωστε δισεκατομμυριουχος ειναι . Μιλαμε για τον ορισμο της ντροπης . Η παραγωγη και οι επι μερους τομεις οπως ειναι αυτονοητο κινουνται σε πολυ υψηλα επιπεδα. Το σεναριο και η σκηνοθεσια σε μερικα σημεια παλι οχι . Εκει δλδ που κορυφωνει δραματουργικα το σεναριο βλεπεις μαζι σε ενα πλανο τον Superman ,to τρωκτικο με φτερα που δεν πεταει και την Ζηνα (wonder woman ) και σε πιανουν τα γελια ,αυτοματως δλδ εχουμε μια μετατροπη σε κωμωδια... Κριμα γιατι θα μπορουσαμε να μιλαμε για επος αν ειχαμε διαφορετικη παρουσια και στησιμο των πρωταγωνιστων ,βασικα του Superman διοτι ολοι οι αλλοι μπροστα του ειναι "Β' κλασης" ηρωες . 6.8/10 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από Fotis13 5
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice [2/5] Το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» στερείται τις στιγμές της κατάπληξης που κάνουν αυτές τις ταινίες ανεβαστικές και ψυχαγωγικές, καταλήγοντας να είναι πέρα για πέρα ασεβές στο κοινό που εδώ και δεκαετίες περίμενε να δει αυτήν την επική αναμέτρηση στη μεγάλη οθόνη. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2016/03/batman-v-superman-dawn-of-justice-25.html
Wayward Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Παίδες είδε κανείς Cloverfield?! εργάρα?! Ναι αρκετά καλό, είδικα ο Goodman άψογος 2
Daemonos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι αρκετά καλό, είδικα ο Goodman άψογος Και το 1ο ήταν απίστευτο! Είναι συνέχεια της Ιστορίας η αυτόνομο?
D4rkshadow Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt3919218/?ref_=nv_sr_1 Ειχε αρκετο γελιο,περασα καλα και ευχαριστα
Wayward Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και το 1ο ήταν απίστευτο! Είναι συνέχεια της Ιστορίας η αυτόνομο? Είναι στο ίδιο "σύμπαν" και υποτίθεται πως συμβαίνει παράλληλα με το πρώτο αλλά έχει εντελώς διαφορετικό στυλ. Κλειστοφοβικό αρκέτα, καλές ερμηνείες γενικά αλλά ειδικά ο Goodman είναι απλά scary. PS. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις δει την πρώτη ταινία αλλά βοηθάει λιγάκι προς το τέλος αν ξέρεις τι περίπου συμβαίνει, αλλά στέκεται και αυτόνομα. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι αρκετά καλό, είδικα ο Goodman άψογος Ισχυει. Το πρόβλημα είναι οτι μάλλον θα αρμεξουν την αγελάδα με τουλαχιστον μια ταινία ακόμα. Επίσης, η ταινία είναι περισσότερο psychological horror παρα οτιδήποτε άλλο... Είναι στο ίδιο "σύμπαν" και υποτίθεται πως συμβαίνει παράλληλα με το πρώτο αλλά έχει εντελώς διαφορετικό στυλ. Κλειστοφοβικό αρκέτα, καλές ερμηνείες γενικά αλλά ειδικά ο Goodman είναι απλά scary. PS. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις δει την πρώτη ταινία αλλά βοηθάει λιγάκι προς το τέλος αν ξέρεις τι περίπου συμβαίνει, αλλά στέκεται και αυτόνομα. Από τι κατάλαβα η ταινία λαμβάνει χώρα μερικές ώρες/μέρες μετα την πρωτη.
Wayward Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ισχυει. Το πρόβλημα είναι οτι μάλλον θα αρμεξουν την αγελάδα με τουλαχιστον μια ταινία ακόμα. Επίσης, η ταινία είναι περισσότερο psychological horror παρα οτιδήποτε άλλο... Από τι κατάλαβα η ταινία λαμβάνει χώρα μερικές ώρες/μέρες μετα την πρωτη. Ναι ίσως όχι ακριβώς παράλληλα αλλά κάποιες ώρες μετά. Κοιτά αν και η επόμενη είναι σαν αυτή τότε μια χαρά βλέπεται πολύ ευχάριστα. Προσωπικά το τέλος με ξένισε λίγο θα το ήθελα λιγότερο obvious αλλά την ταινία την ευχαριστήθηκα.
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Την ειδα κι εγω την ταινια, μου αφησε επισης θετικες εντυπωσεις . Λιγο το τελος με ξενέρωσε θα το θελα πιο δραματικό, πιο εντονο. Τη πρωτη δε την εχω δει
armin Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μολις ειδα το, In Bruges. Δεν εχω λογια πραγματικα.Μια ταινια με πολυ βαθος,για την θρησκεια,την ζωη και τον θανατο,και κυριως για τις ηθικες αρχες. Κατα την γνωμη μου μια ταινια αριστη σε καθε τομεα.Απο τις ερμηνειες των ηθοποιων,μεχρι την μουσικη,την ιστορια, τη σκηνοθεσια,τα σκηνικα,κλπ,ηταν ολα αψογα. Σιγουρα θα την ξαναδω πολυ συντομα για να την κατανοησω οσο μπορω καλυτερα. 9/10 για την ωρα.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μολις ειδα το, In Bruges. Δεν εχω λογια πραγματικα.Μια ταινια με πολυ βαθος,για την θρησκεια,την ζωη και τον θανατο,και κυριως για τις ηθικες αρχες. Κατα την γνωμη μου μια ταινια αριστη σε καθε τομεα.Απο τις ερμηνειες των ηθοποιων,μεχρι την μουσικη,την ιστορια, τη σκηνοθεσια,τα σκηνικα,κλπ,ηταν ολα αψογα. Σιγουρα θα την ξαναδω πολυ συντομα για να την κατανοησω οσο μπορω καλυτερα. 9/10 για την ωρα.... Πράγματι, σπουδαία ταινία. Υπήρχε ένα ωραίο βίντεο, αλλά το κατέβασαν από το youtube. Το βρήκα εδώ: http://pakyoutube.xyz/watch?v=r_9mLu1kMA8 Και κάτι ακόμη: οι σχετικές θέσεις των τοποθεσιών που εμφανίζονται στην ταινία, είναι οι πραγματικές! Δηλαδή αν επισκεφτεί κανείς την πόλη, μπορεί θεωρητικά να ακολουθήσει τις διαδρομές των χαρακτήρων, όλα είναι εκεί που πρέπει. Αυτό δίνει μια παράξενη αυθεντικότητα στην ταινία. Εγώ τουλάχιστον έτσι ένιωσα.
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Η πολη ειναι οντως παρα πολύ ωραία, αλλά (ειδικά και μετά απο την ταινία) γίνεται ο κακός χαμός, πραγμα που αφαιρεί λίγο απο την όλη ατμόσφαιρα, but still.. 1
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τοτε πήγα. Βεβαια ηταν και γιορτές χριστουγέννων, ισως εκτός γιορτων να ειναι πιο ήρεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις