Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Death Sentence (2007) Τρομερή ταινία action-drama-crime με έναν εξαιρετικό όπως πάντα Kevin Bacon. 1
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 για αλλη μια φορα , το the devils advocate ειναι για μενα απο τις ταινιες σταθμους που κρινουν τον δρομο που εχει παρει η ανθρωποτητα . Η αγαπημένη μου ταινία ever, η ταινία είναι φουλ στον μυστικισμό και στο νόημα ενώ περιέχει κανονικότατα το υπερφυσικό. Το έχω στανταράκι να την δω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και την τιμάω από τότε που βγήκε μέχρι και σήμερα (μάλιστα εκείνη την εποχή την σνόμπαρα κιόλας τρομάρα μου). 3
george_gr1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Η αγαπημένη μου ταινία ever, η ταινία είναι φουλ στον μυστικισμό και στο νόημα ενώ περιέχει κανονικότατα το υπερφυσικό. Το έχω στανταράκι να την δω τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και την τιμάω από τότε που βγήκε μέχρι και σήμερα (μάλιστα εκείνη την εποχή την σνόμπαρα κιόλας τρομάρα μου).Κι εγω την σνομπαρα. Με το που ακουω υποθεση "ενας δικηγορος...", ενταξει ελεγα αντε γεια. Την περιοδο εκεινη αν δεν ακουγα σφαίρες απο τους τίτλους αρχης, δεν έβλεπα ταινια.Οποτε για αυτο το ΠΣΚ εχουμε rush και τον δικηγορο του διαβολου, ισα που το θυμαμαι.
The Spirit Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Sleepers (1996) http://www.imdb.com/title/tt0117665/?ref_=fn_al_tt_1 Πολύ καλή ταινία, την προτείνω και της βάζω 8/10 Memento (2000) http://www.imdb.com/title/tt0209144/?ref_=nv_sr_1 Εντάξει τι να λέμε τώρα, ΤΑΙΝΙΑΡΑ! 9,5/10 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από The Spirit 5
Glikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moon (2009) Τι επική ταινία Drama/Sci -Fi. Ο Sam Rockwell δίνει ρέστα. Όλα τα λεφτά. 4
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Deadpool. Δεν έχω να πω τίποτα, είναι απλά κορυφή. Οι ατάκες πάνε σύννεφο και πιάνει στο στόμα του τα πάντα όλα, video games, ταινίες, comics, πες το και έγινε. Είναι -πράγματι- ιστορία αγάπης όπως ακριβώς το λέει στην αρχή. Το ενδιάμεσο όμως είναι απλά αλλού. Ο Reynolds αν και δεν μου λέει πολλά σε ορισμένες ταινίες τον βρίσκω ότι ταιριάζει γάντι και ο χαρακτήρας του deadpool δείχνει σαν να φτιάχτηκε για τα δικά του μέτρα. Η ταινία έχει φοβερή δράση, πραγματικά κάφρικο αλλά καλαίσθητο χιούμορ, όπως θα περίμενε κάποιος το R-rated είναι δικαιολογημένο αξίωμα. Μόνο αδύναμο σημείο της ταινίας είναι ο κακός που είναι meh αν και καλύτερος από άλλους και το γεγονός ότι η ταινία δεν έχει το scale και scope που έχουν άλλες του είδους καθώς διαδραματίζεται σε ένα μικρό σημείο της πόλης. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη super hero movie που υπάρχει αλλά θα την κατατάξω μέσα στις αγαπημένες μου με σχετική άνεση. Από εμένα γι αυτό που είναι βάζω 9/10.
gon1332 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Η αλήθεια είναι πως ο Reynolds είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους χιούμορ. Δες Blade III - Trinity. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Smartass? Το μόνο που μου την έσπασε είναι ότι ενώ ο Ajax δεν είχε κάποια regen/healing power, τον είχε ξεκωλίασει και δεν πέθανε ή για κάποιο λόγω healαρε...
Glikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Hitman Agent 47 Κακό acting, μέτριο, προβλέψιμο. Γενικά μια απλή ταινία για να περνάει η ώρα.
gon1332 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Το καινούριο λες ε; Δεν έχω τολμήσει να το δω ακόμη με αυτά που άκουσα. Το παλιό μου άρεσε. Θα το δω όμως γιατί είμαι fan.
alex_000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) RevanantΛυπαμαι άλλα δεν μπορώ να το αξιολογήσω γιατί σε ολη την ταινια σκεφτόμουνα "δείτε τι τραβάει δώστε του ένα Oscar"Εκπληκτικός Tom Hardy εκπληκτικός DiCaprio. Μέγα επίτευγμα η σκηνοθεσία και φωτογραφία με τα μέσα που πραγματοποιηθηκε Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από alex_000 5
Glikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Το καινούριο λες ε; Δεν έχω τολμήσει να το δω ακόμη με αυτά που άκουσα. Το παλιό μου άρεσε. Θα το δω όμως γιατί είμαι fan. Ναι. Οκ βλέπετε αλλά το πρώτο ήταν καλύτερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Shutter Island Μια από τις καλύτερες εκδοχές ενός θέματος που, η αλήθεια είναι, έχει φορεθεί αρκετά τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες. Αν δεν βλέπετε πάνω από 20-30 ταινίες το χρόνο, φαντάζομαι θα σας ενθουσιάσει. Αν βλέπετε συνέχεια ταινίες, θα δείτε μια από τις καλές, με ωραία σκηνοθεσία, ωραίες ερμηνείες κτλ.
Dynamics Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Shutter Island Μια από τις καλύτερες εκδοχές ενός θέματος που, η αλήθεια είναι, έχει φορεθεί αρκετά τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες. Αν δεν βλέπετε πάνω από 20-30 ταινίες το χρόνο, φαντάζομαι θα σας ενθουσιάσει. Αν βλέπετε συνέχεια ταινίες, θα δείτε μια από τις καλές, με ωραία σκηνοθεσία, ωραίες ερμηνείες κτλ. φοβερη ερμηνεια απο ντι καπριο και ισως η καλυτερη ταινια στην οποια εχει παιξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις