Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Straight outta Compton

Ταινιάρα κατ' εμέ. Εντάξει, φαν αυτού του είδους μουσικής. Εκτός του ότι αποτελεί βιογραφία των N.W.A. και πως δημιούργησαν κύμα της gangsta rap, δίνει κάποια μαθήματα ζωής βγαλμένα απ'τις ζωές των πρωταγωνιστών, άσχετα αν είναι ακριβείς ή όχι.

Γνώμη μου πως ο γιος του Ice Cube θα πάει μπροστά σαν ηθοποιός.

Δεν είναι spoiler για την ταινία:

Όσο κι αν πάω τα κομμάτια τους ως μεμονωμένη πορεία, σε σχέση με αυτά των N.W.A. δεν πιάνουν μία. Beastie Boys feeling.

• Like 4
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αλλη μια φορα , το the devils advocate 

ειναι για μενα απο τις ταινιες σταθμους που κρινουν τον δρομο που εχει παρει η ανθρωποτητα .

γενικα τα 90ς ειχαν μια ταση προς την απογραφη των αμαρτιων και των παθων μας .

(για να μην παρερμηνευτω, οι αμαρτιες και τα παθη δεν εχουν σχεση στην οπτικη μου με καποια θρησκεια αλλα με την ολοκληρωση του ατομου αναγνωριζοντας τα ως υπαρκτα ελατωματα του , εξαλου ειναι αρκετα πιο πρωιμη η αποπειρα απογραφης τους απο την θρησκευτικη οικειοποιηση τους  )

απο τις τελευταιες ταινιες που ειχα δει στον κινηματογραφο , σε καποια εξοδο στη σαλονικα απο την νεα σαντα που υπηρετουσα .

Επεξ/σία από badweed
  • Like 4
Δημοσ.

Point Break

• Κοιλιακοί: Μέχρι και το συνεργείο.
  • Διάλογοι: Να παρακαλάς να σταματήσουν.
  • Ρεαλισμός: Θα ήσασταν νεκροί στους τίτλους αρχής.
  • Υπόθεση: Ενα κλικ λιγοτερο απο διαφημιση του Red Bull.
  • Νοήματα: Νά τος και ο κυνηγός και σκότωσε το λύκο, που έφαγε το βόδι, που ρούφηξε το ποτάμι, που σβησε τη φωτιά, που έκαψε το ξύλο, που σκότωσε το σκύλο, που έπνιξε τη γάτα, που έφαγε τον ποντικό, που πήρε το φιτίλι, μέσα από το καντήλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντίλι.

Ενα 7/10 όμως θα το πάρει για αυτο που είναι.

• Like 7
Δημοσ.

Personal Effects (2009)

Ο 24χρονος Γουόλτερ και η 42χρονη Λίντα έχουν ζήσει και οι δύο την δολοφονία αγαπημένων τους προσώπων, ο Γουόλτερ έχασε την δίδυμη αδερφή του και η Λίντα τον άντρα της. Γνωρίζονται στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου εκδικάζονται οι υποθέσεις των δύο δολοφονιών και αμέσως αναπτύσσεται ένας ιδιαίτερος δεσμός.

Μου αρεσε πολυ αυτη η ταινια. Σας την προτεινω

Δημοσ.

The Big Short.

Καλή ταινία αν και όχι τόσο όσο την προμοτάρανε. Ο Christian Bale αν και τεράστιος κατ εμε δεν άξιζε το oscar nomination. Αντίθετα ο Steve Carell θεωρώ ήταν καλύτερος. Γενικά ενδιαφέρουσα ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Limelight (1952)

Limelight-3.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0044837/

Δυο καλλιτεχνες ερχονται αντιμετωποι με το χειροτερο τους φοβο.

Το επαγγελματικο τους αδιεξοδο,παραυτα,τους φερνει πιο κοντα στον ωμο ρεαλισμο.

Οτι αγαπουσαν πιο πολυ δεν ειναι παρα ενα παυσιπονο στα νοσηρα ορια που οι ιδιοι θετουν στο μικρο ταξιδι που λεμε ζωη.

Αριστουργημα.

• Like 2
Δημοσ.

Legend

Πολύ καλή ταινία gangster με τον Tom Hardy να δίνει ρέστα.

• Like 1
Δημοσ.

Point Break

• Κοιλιακοί: Μέχρι και το συνεργείο.
  • Διάλογοι: Να παρακαλάς να σταματήσουν.
  • Ρεαλισμός: Θα ήσασταν νεκροί στους τίτλους αρχής.
  • Υπόθεση: Ενα κλικ λιγοτερο απο διαφημιση του Red Bull.
  • Νοήματα: Νά τος και ο κυνηγός και σκότωσε το λύκο, που έφαγε το βόδι, που ρούφηξε το ποτάμι, που σβησε τη φωτιά, που έκαψε το ξύλο, που σκότωσε το σκύλο, που έπνιξε τη γάτα, που έφαγε τον ποντικό, που πήρε το φιτίλι, μέσα από το καντήλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντίλι.

Ενα 7/10 όμως θα το πάρει για αυτο που είναι.

Δεν νομίζω να ζητήσει ποτέ κανείς τα ρέστα για διαφυγόντα επειδή κατεβάσαμε αυτή τη σαβούρα.

Δημοσ.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Ποτέ δεν μου άρεσε που έβαζαν τον Batman μαζί με σουπερήρωες. Από παλιά που έβλεπα Justice League. Και αυτό επειδή δεν έχει υπερδυνάμεις. Και επειδή δεν έχει υπερδυνάμεις, μπορεί να "παίζει" σε έναν κόσμο χωρίς το υπερφυσικό. Με κανονικούς κακούς, κινδύνους και συνθήκες. Διαφορετικά, για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, θα πρέπει να τον φουσκώνουν με gadgets που υπερβαίνουν το αποδεκτό και στολές τύπου iron man (καλή ώρα). Τέλος πάντων.. 

Μου άρεσε το "σκοτάδι" της ταινίας. Δεν έχει πολλά χαχαχούχα και τα πράγματα είναι από την αρχή σοβαρά. Γενικά, η ατμόσφαιρα δεν είναι άσχημη στην αρχή. Δεν μου άρεσε ο Alfred. Ξινός. Όπως δεν μου άρεσε και το batmobile. Batman και Superman, μπερδεμένοι με τις ηθικές τους και τα εσώψυχά τους. Ο Snyder κάνει μπαμ από μακριά, ειδικά στις σκηνές μάχης, κάτι που δεν αναφέρεται απαραίτητα σαν θετικό. Το χάνει λίγο προς το τέλος, σκάει και η Wonder woman... καλά κρασιά. 

Δεν είναι κακή ταινία. Απλά πήξαμε σε αυτού του είδους τελευταία. 

6.5/10

• Like 3
Δημοσ.

Bribge of spies, 8/10 μονο και μονο οτι με μετεφερε σε εκεινη την εποχη.

Αυτο το Rush ρε παιδια το εχω κατεβασει και δε μου κανει καρδιά να πατήσω play. Το τραυμα σε σινεμα απο μια παλιοτερη ταινια με f1 δεν εχει επουλωθει ακομη, επαιζε ο σταλονε αν θυμαμαι καλα? Μη ζητησετε link δε θελω να ερθω καν σε επαφη.

Δημοσ.

Bribge of spies, 8/10 μονο και μονο οτι με μετεφερε σε εκεινη την εποχη.

Αυτο το Rush ρε παιδια το εχω κατεβασει και δε μου κανει καρδιά να πατήσω play. Το τραυμα σε σινεμα απο μια παλιοτερη ταινια με f1 δεν εχει επουλωθει ακομη, επαιζε ο σταλονε αν θυμαμαι καλα? Μη ζητησετε link δε θελω να ερθω καν σε επαφη.

Καμμια σχεση η μπουρδα που επαιζε ο Σταλονε  με το Rush  η μερα με την νυχτα ειναι ,δες το δεν παιζει να μην σου αρεσει, ειναι σαν την Johansson :P

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...