gon1332 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε αυτές μου αρέσουν πάρα πολύ οι χαρακτήρες. Έχουν προσωπικότητα, ενώ η εισαγωγή τους, ειδικά στο Snatch ήταν τέλεια. Επίσης λατρεύω την Αγγλική προφορά. Αν δε μιλούσα ελληνικά θα ήθελα πολύ να μιλάω Αγγλικά με αυτή τη λοδρέζικη προφορά. 3
armin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Kill Bill 1 σημερα. Ολοι την ξερουμε ,οι περισσοτεροι την αγαπαμε... Πολλα μπορουνε να ειπωθουνε για την ταινια αυτη.Εγω θα πω απλα τα αγαπημενα μου.Υπεροχα χορογραφημενες σκηνες δρασης. Η μουσικη για εμενα παιζει τοσο πρωταγωνιστικο ρολο ειδικα στην ταινια αυτη,και δεν θυμαμαι ο Ταραντινο να εχει ξαναχρησιμοποιησει απο τοτε ισαξιου επιπεδου μουσικη. Τελος η βια.Ολοι ξερουμε ποσο πολυ την αγαπαει την βια ο Ταραντινο,αλλα στην συγκεκριμενη ταινια,η οποια ειχε την περισσοτερη δραση απο ολες τις αλλες ταινιες του,παρατηρω μια διαθεση και απο τον ιδιο να μην μας δωσει περισσοτερη βια αποσο ειναι απολυτως απαραιτητο. Αντιθετως στην προσφατη ταινια του Hateful 8,νομιζω οτι ολοι παρατηρησαμε,οτι πια ο Ταραντινο,ισως εχει αρχισει να χανει τα ορια αναμεσα στην βια που ειναι αναγκαια για το κλιμα της υποθεσης,και στην βια που υπαρχει μονο και μονο για να ικανοποιει εκεινος τις σαδομαζοχιστικες του παρορμησεις. Τεσπα πολλα ειπα.Βαζω ενα 9/10 στο Kill Bill 1,μονο και μονο επειδη πρεπει καπως να το διαχωρισω απο το αγαπημενο μου Kill Bill 2. 3
gon1332 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Turist (2014). Είχε προταθεί πριν κάποιες μέρες εδώ. Ωραία ταινιούλα. Χιουμοριστικές καταστάσεις οι οποίες πραγματικά καθορίζουν την εξέλιξη της ιστορίας. Δε νομίζω να "έπιασα" ό,τι ήθελε να προβάλλει, αλλά αυτό που απέσπασα είναι ότι σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένας "άντρας" σε μία οικογένεια. Πόσο αλήθεια το γεγονός που ο φίλος προσπαθεί να τα μπαλώσει για σένα, όσο βυθισμένος στα σκατά κι αν είσαι. Επίσης, αλήθεια το γεγονός το πως ζευγάρια μπορεί να επηρρεάζονται από προβλήματα άλλων. Τέλος, το πόσο μπορεί να σε τρελάνει μία γυναίκα και μετά να βγάλει την ουρά της απ'έξω, αναφερόμενος στο άλλο ζευγάρι, μετά τη συνάντηση με το πρωταγονιστικό. Turist - 2014 ... (καλυτερα να το ανοιξετε αφου την δειτε) το εμπνευστηκε απο ενα βιντεάκι στο youtube. Οντως η σκηνη ειναι σαν πιστη αναπαράσταση του βιντεο, αλλα δεν νομιζω οτι προσφέρει κάτι στην ταινία. Η αναφορά στο spoiler έχω την εντύπωση(θα μπορούσε) πως βάζει το κερασάκι στην τούρτα για αυτό που έγραψα σε italics.
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Kill Bill 1 σημερα. Ολοι την ξερουμε ,οι περισσοτεροι την αγαπαμε... Πολλα μπορουνε να ειπωθουνε για την ταινια αυτη.Εγω θα πω απλα τα αγαπημενα μου.Υπεροχα χορογραφημενες σκηνες δρασης. Η μουσικη για εμενα παιζει τοσο πρωταγωνιστικο ρολο ειδικα στην ταινια αυτη,και δεν θυμαμαι ο Ταραντινο να εχει ξαναχρησιμοποιησει απο τοτε ισαξιου επιπεδου μουσικη. Τελος η βια.Ολοι ξερουμε ποσο πολυ την αγαπαει την βια ο Ταραντινο,αλλα στην συγκεκριμενη ταινια,η οποια ειχε την περισσοτερη δραση απο ολες τις αλλες ταινιες του,παρατηρω μια διαθεση και απο τον ιδιο να μην μας δωσει περισσοτερη βια αποσο ειναι απολυτως απαραιτητο. Αντιθετως στην προσφατη ταινια του Hateful 8,νομιζω οτι ολοι παρατηρησαμε,οτι πια ο Ταραντινο,ισως εχει αρχισει να χανει τα ορια αναμεσα στην βια που ειναι αναγκαια για το κλιμα της υποθεσης,και στην βια που υπαρχει μονο και μονο για να ικανοποιει εκεινος τις σαδομαζοχιστικες του παρορμησεις. Τεσπα πολλα ειπα.Βαζω ενα 9/10 στο Kill Bill 1,μονο και μονο επειδη πρεπει καπως να το διαχωρισω απο το αγαπημενο μου Kill Bill 2. Δεν εχει σαδομαχιστικες τασεις ,αλλο φετιχ εχει . Site: Room Βασιζεται σε παγκοσμιο best seller καταλληλα διασκευασμενο για τον κινηματογραφο . Μια σπουδη πανω στα ορια της μητροτητας ,της κτητικοτητας ,της ανθρωπινης κτηνωδιας και της συγκλονιστικης προσαρμοστικοτητας του ανθρωπου σε ιδιαιτερα δυσκολες καταστασεις προκειμενου να επιβιωσει κυριως ψυχολογικα και δευτερευοντως βιολογικα . Το πρωτο μισο της ταινιας ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον στο δευτερο μισο κοινοτυπει . Εκπληκτικη η παρουσια του μικρου ,καλη η ερμηνεια της Larson ,ατμοσφαιρικη μουσικη απο τον Rennicks. 7.9/10 3
armin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν εχει σαδομαχιστικες τασεις ,αλλο φετιχ εχει . Τελοσπαντων ,οτι ανωμαλια τον διακατεχει τον τυπα.
Glikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε αυτές μου αρέσουν πάρα πολύ οι χαρακτήρες. Έχουν προσωπικότητα, ενώ η εισαγωγή τους, ειδικά στο Snatch ήταν τέλεια. Επίσης λατρεύω την Αγγλική προφορά. Αν δε μιλούσα ελληνικά θα ήθελα πολύ να μιλάω Αγγλικά με αυτή τη λοδρέζικη προφορά. Το ίδιο και εγώ!
Arikado Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 The 5th wave http://www.imdb.com/title/tt2304933/ Η αληθεια ειναι πως η συγκεκριμενη ταινια με προβληματισε αρκετα.ενω απο τη μια πλευρα εχει καποιο ισως μετριο σεναριο χαλαει σε ολα τα υπολοιπα... Για εφε δε μιλαω απλα της πλακας!ξεκιναει καλα κανει μια κοιλια και σε κουραζει αρκετα.θα μπορουσε να γυριστει καλυτερα αλλα χανει σε πολλα. Και μονο για το σεναριο ενα 4,5...
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Batman vs Superman. Snyder. Ήξερα που πήγαινα. Ποτέ δε σε απογοητεύει. Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση. Κρίμα για το DC Universe. Θα πνιγώ με Ευρωπαϊκό κινηματογράφο για να ξεπληθώ. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από gon1332 5
Mikeasdf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Site: Remember Καλη ταινια για να περασει 1-1μιση ωρα, αν και στην αρχη σε κουραζει λιγο με τον γέρο που παει απο'δω και απο 'κει.Επαναλαμβανεται σε μερικα σημεια αλλα εχει και ενα plot twist (πιστευω θα το καταλαβετε και εσεις καπου στη μεση και μετα) που την βελτιωνει λιγο. 6/10 απο μενα, περασε ανετα η μιαμιση ωρα που την εβλεπα.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Είδαμε Coherence http://www.imdb.com/title/tt2866360/?ref_=nv_sr_1 Δεν είναι πολύ παρείστικη ταινία αν και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Είναι γυρισμένη στο ίδιο στυλ με το man from earth αλλά είναι μυστηρίου/sci-fi με μηδενική δράση και σχεδόν αποκλειστικά μπλα μπλα. Αγνωστοι ηθοποιοί που κάνουν όμως καλά τη δουλειά τους. Ολόκληρη η ταινία είναι μέσα σε ένα σπίτι και στην αυλή του. Η πλοκή φανερώνεται σχετικά νωρίς και έπειτα από αυτό είναι απλά ένα τρέξιμο μέχρι το τέλος με σκηνές τη μια πίσω από την άλλη ακριβώς πάνω στο θέμα της πλοκής που αποκαλύφθηκε. Εμένα μου άρεσε και ήταν και κάτι διαφορετικό αφού την είδαμε στα τυφλά. Από εμένα θα πάρει άνετα το 7/10
kgian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Star Wars : The Force Awakens Ωραίο ήταν! Οι πρωταγωνιστές σε γενικές γραμμές καλοί. Η Rey όμορφη και χαρισματική, ο Fin μια χαρά, o γερος δεν με ξένισε. Η Leia κάπως δεν μου κόλλαγε και ο κακός είχε λίγο μαλ..φατσα. Η υπόθεση στα κλασσικά πρότυπα αλλά ποτέ δεν είχε και πρωτοτυπίες το star wars, δεν με ενόχλησε. Η δράση καλή, οι αερομαχίες ωραίες και τα φωτόσπαθα κλάσεις ανώτερα από τα 1-2-3 που ήταν τσίρκο. Γενικώς θα το ξαναδώ κάποια στιγμή για να σχηματίσω καλύτερη άποψη αλλά το χάρηκα.
speedy23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Deadpool- ευχαριστα περασε η ωρα βλεποντας το. Ηξερες τι θα δεις αμα ειχες δει το τρειλερ και δεν απογοητευσε. Ειχε γελιο απλα μερικες φορες σαν να προσπαθησε αρκετα γι'αυτο και επισης ισως too meta σε καποια σημεια; Συνολικα μια χαρα ηταν.
armin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Batman v Superman εχθες. Μωρη DC....Επειδη απλα εχεις καλο και πολυ υλικο απο τα κομικς ,αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει η καθε ταινια σου να αποτελειται απο 5 με 6 διαφορετικες ιστοριες. Παιδια η ταινια ηταν απλα μια βιαστικη προχειροδουλεια,για να κανει εισαγωγη η DC στο νεο Juctice League.Κατα την γνωμη μου,ηταν πολυ ανυπομονοι και επισης πολυ απληστοι καθως χρησιμοποιησαν και καταστρεψανε μια απο τις καλυτερες ιστοριες,Batman εναντιον Superman,μονο και μονο για να μας συστησουνε νεους υπερηρωες. Τωρα οσον αφορα την δραση.Σε πολλους αρεσε ο μπατμαν και οι σκηνες δρασης που ειχε,αλλα εγω προσωπικα χαλαστηκα πολυ οταν παρατηρησα οτι σκοτωνε ανθρωπους,κατα τη διαρκεια αυτων των σκηνων αυτων. Τελος,το συναισθημα.Η ταινια αυτη δεν σε κανει να νοιαζεσαι για κανεναν απο τους ηρωες,ποσο μαλλον εγω ψιλοηθελα να πεθανει και καποιος για να χει ενδιαφερον. Για να μην μακρηγορω,πιστευω οτι οι ταινιες που εχουνε καμια ντουζινα υπερηρωες η καθεμια,και αλλους τοσους κακους,ειναι τα χειροτερα ειδη ταινιων υπερηρωων.Οι πιο καλοφτιαγμενες ταινιες ηταν αυτες,που ειχαν εναν ηρωα και εναν κακο, που στεκοντουσαν μονες τους,χωρις να επρεπε να ανηκουνε σε καποιο συμπαν marvel η dc.Ελπιζω να μην επιβεβαιωθω με το civil war,και το suicide squad. Τεσπα η ταινια παιρνει απο εμενα ενα 5/10. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις