RottenLungs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μόλις είδα το The Help. Εμένα μου άρεσε πάρα πολυ. Αρκετα συγκινητική γιατι ξέρεις οτι όλα αυτά τα γεγονότα είναι αληθινές ιστορίες (μπορεί όχι οι ίδιες αλλα κάποιες παρόμοιες) και μάλιστα πιστεύω έδειξε και light περιπτώσεις. Παλιότερα (14 αιώνα) ίδια και χειρότερη μεταχείριση είχαν όχι μόνο οι μάυροι που ήταν απλά αναλώσιμα τότε αλλα και όσοι δεν ήταν παιδιά ευγενών, εμπόρων και φεουδαρχών (πολυ σκληρό βιβλίο - Η παναγιά της Θάλασσας). Πολυ θα ήθελα να έβλεπα μία τέτοια ταινία (αν υπάρχει για πείτε). 7,5/10
Angeldust Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Hunger Games. Πάρα πολύ καλή, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λέει εδώ: http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/review-cinema/oi-agwnes-peinas-einai-mia-tainia-kaluterh-apo-o-ti-nomizeis.1702575.html Είναι πάρα πολύ κοντά στο βιβλίο (για όσους το έχουν διαβάσει)
polonos1313 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 We Bought A Zoo http://www.imdb.com/title/tt1389137/ Πολύ ωραία ταινία !!! Πέρασα την ώρα μου ευχάριστα !!
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ghost rider 2 δεν ειμαι σιγορος αν ηταν καλη ή οχι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ghost rider 2 δεν ειμαι σιγορος αν ηταν καλη ή οχι...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ghost rider 2 δεν ειμαι σιγορος αν ηταν καλη ή οχι... εγω αν την εβλεπα θα ημουν μαλλον στο δειλημα αν ειναι απλα κακη ή σκουπιδι..αλλα οκ ποτε δεν ξερεις..
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ειχε καποια καλα χαρακτηριστικα και τεχνικες αλλα hollywood δεν την λες...
gavros10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ειδα εχθες το βραδυ το Extremely Loud & Incredibly Close ηταν περιεργη ταινια. ασχοληθηκε με ενα ευαισθητο θεμα, ειδικα για τους αμερικανους. απορω πως δεν ηταν υποψηφια για οσκαρ. οτι μου αρεσε τοσο πολυ αλλα συνηθως αυτοι κατι τετοια ψηφιζουν
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ειδα εχθες το βραδυ το Extremely Loud & Incredibly Close ηταν περιεργη ταινια. ασχοληθηκε με ενα ευαισθητο θεμα, ειδικα για τους αμερικανους. απορω πως δεν ηταν υποψηφια για οσκαρ. οτι μου αρεσε τοσο πολυ αλλα συνηθως αυτοι κατι τετοια ψηφιζουν Καλύτερα να απορείς πως ήταν υποψηφια για όσκαρ, όχι πως δεν ήταν
gavros10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Καλύτερα να απορείς πως ήταν υποψηφια για όσκαρ, όχι πως δεν ήταν ηταν υποψηφια για καποιο αγαλματιδιο;
damian1977 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Τις τελευταιες μερες ειδα αλλες 2 ταινιουλες.... 1)Intouchables Δεν ξερω γιατι,ισως μαλλον τον διθυραμβικων κριτικων ποτ ειχα διαβασει εδω μεσα,περιμενα κατι σαν (το καταπληκτικο) αυτο και δυστυχως βρηκα κατι πολυ πολυ κατωτερο. Δεν μου αρεσε η ταινια πολυ,αν και ειχε αυτη την νεροβραστη 'γλυκα' που σε εκανε να την συμπαθησεις θελωντας και μη.Πραγματικη ιστορια ή οχι το σεναριο εβριθε κενων και ακατανοητων επιλογων....τα αστεια του μου φανηκαν μονοπλευρα,επαναλαμβανομενα και ρατσιστικα (για να μην πω οτι δεν βρισκω κατι το αστειο, στο να κοιροιδευει καποιος εναν τετραπληγικο και να του συμπεριφερεται σαν παιχνιδι). Στα συν χημεια των πρωταγωνιστων,που ειναι εξαιρετικη και γενικα η ταινια δεν θα κουρασει καποιον.Μια καλη κωμωδιουλα που σεβεται τον τηλεθεατη,αλλα δεν θα μεινει μαζι του για περισσοτερο απο ενα τεταρτο μετα τους υποτιτλους!(για αναμεσα στις καλυτερες ταινιες της χρονιας που διαβασα ....ουτε λογος) 5/10 2)Safe House Τα ιδια και τα ιδια.....εχουμε βαρεθει να βλεπουμε το ιδιο σεναριο.Τελικα εκει 'στο απεναντι' εχουν στερεψει εντελως απο πρωτοτυπες ιδεες. Ο Reynolds αιωνια αδιαφορος...flat ερμηνεια καθολου πειστικη (απο φοβισμενο κουταβι μεταμορφωνεται σε Rambo σε μια νυχτα)...ο Washington απο την αλλη την εχει καταβρει μιας και ειναι στο στοιχειο του,old school dog που καθε ατακα του εχει την καταλληλη χροια και βαθος για να πεις μεσα σου 'wow,τι ειπε το ατομο'..μια ευκολη ερμηνευτικη αποστολη απο εναν ηθοποιο που εχει αποδειξει οτι μπορει πολλα παραπάνω! Καταιγιστικη ρυθμοι,διαρκης δραση και καταδιωξεις,μπαμ μπουμ και σκοτωμοι θα βοηθησουν να κρατηθειτε ξυπνιοι...και σαν περιπετεια που ειναι σε πολλους θα αρεσει αν και θα εχουν μαντεψει το τελος απο το μισαωρο! Γενικα,υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες του ειδους....για μια χαλαρη βραδυα οτι πρεπει. 5/10
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ηταν υποψηφια για καποιο αγαλματιδιο; Ε, για ένα βραβείο καλύτερης ταινίας, τίποτα ιδιαίτερο. Α, και για β' ανδρικού ρόλου.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Triangle Λοιπόν η ταινία χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό, τη προτείνω σε όσους γουστάρουν ταινίες με παιχνίδια του χρόνου, λούπες κτλ... εμένα που μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια με κράτησε καθ' όλη τη διάρκεια (με μερικές εξαιρέσεις κυρίως στην αρχή). Είμαι περίεργος να ακούσω και τη γνώμη κάποιου άλλου που την έχει δει (ή θα τη δει). 6,5/10 edit: Σε αρκετές στιγμές μου θύμισε το Timecrimes
Sellers Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Είμαι περίεργος να ακούσω και τη γνώμη κάποιου άλλου που την έχει δει (ή θα τη δει). Καλή διασκέδαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις