*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι συγκινήθηκα με το Leon :/ τί ωραία ταινία. 3
rupak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 The Danish Girl , αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία για ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα που χρήζει προσεχτικού χειρισμού. Δεν προτείνεται σε πολύ mucho, ομοφοβικούς..
Fotis13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Site: Trumbo Προκειται για πραγματικη ιστορια την εποχη της κορυφωσης του ψυχρου πολεμου λιγο πριν και μετα τον "Μακαρθισμο".Η ταινια κινειται σε υψηλα επιπεδα με πολυ καλα σκηνικα κοστουμια και σωστη αναπαρασταση της δεκαετιας . Η ερμηνεια του Cranston ειναι υποδειγματικη και αποδεικνυει για μια ακομα φορα πως δικαια βραβευτηκε τοσες φορες για τον ρολο του στο Βreaking Bad. Η καυστικη κριτικη του φιλμ για τις καταφανεστατα αντιδημοκρατικες μεθοδους εκεινης της εποχης υπογραμμιζει το μεγαλειο της χωρας και την διαθεση αυτοκριτικης που εχουν ακομα και για πολυ λεπτα και σκληρα θεματα , καθως προβαλλουν τις αρνητικες πτυχες και στιγμες της ιστοριας τους σε ολο τον πλανητη μεσω του κινηματογραφου και οχι μονο . Δεν υπαρχει παραδειγμα αλλης χωρας που να το κανει αυτο σε τετοιο βαθμο. Καλα για την δικη μας σταση σε αντιστοιχα παραδειγματα δεν αναφερω καν γιατι ουτε για κωμωδια δεν κανουμε ... 8,3/10 Και Tarantino και Lars von Trier και Lynch Φυσικα ,ειναι ιερα τερατα και τρεις με πολυ διαφορετικα στυλ ομως . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2016 από Fotis13 4
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Bms: the rise of thadland Δεν ειχε τις καλύτερες καφριλες της σειράς αλλα ειχε γέλιο. Ps: μου λειψαν τα παιδιά, damn
StayrosT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλο το Creed αλλα σιγουρα οχι καλυτερο απο το καλοκαιρινο Southpaw και αν ο Σταλονε ειναι υποψηφιος για οσκαρ για αυτο καλο θα ηταν η ντενιση να γυρισει μια ταινια... εχει σοβαρες ελπιδες! 1
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 The Dead Lands Maori στύλ πολεμιστές, μέτριο σενάριο, εντυπωσιακές σκηνές μάχης. Μοναδική ταινία στο είδος της. 7/10 CREED 9/10 --- Ταινιάρα καθώς επίσης πέτυχε στο πιο δύσκολο κομμάτι, να κρατήσει την ιστορία και την ατμόσφαιρα του Rocky.
speedy23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 The Night before. Ρογκεν στον ιδιο ρολο ξανα και ξανα. Τουλαχιστον γελασα με την σκηνη στην εκκλησια. Dr. Strangelove. Κορυφη απλα. Κιουμπρικ και Σελλερς... You can't go wrong. Ο Σελλερς ιδιοφυια εδω και το εργο ηταν απιστευτη σατιρα και φουλ συμβολικο. 2
deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πάλι συγκινήθηκα με το Leon :/ τί ωραία ταινία. Λατρεία, όχι μαλακίες! Στο Leon πρόσεξα για πρώτη φορά ιδιαιτέρως - και τον κατέταξα πολύ ψηλά ερμηνευτικά - το Jean Reno. Όσο για τον Oldman, ο τύπος κουβαλάει μια από τις πλέον αυθεντικά ψυχοπαθείς φυσιογνωμίες. Η-ΘΟ-ΠΟΙ-Α-ΡΑ!!! 6
armin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Λατρεία, όχι μαλακίες! Στο Leon πρόσεξα για πρώτη φορά ιδιαιτέρως - και τον κατέταξα πολύ ψηλά ερμηνευτικά - το Jean Reno. Όσο για τον Oldman, ο τύπος κουβαλάει μια από τις πλέον αυθεντικά ψυχοπαθείς φυσιογνωμίες. Η-ΘΟ-ΠΟΙ-Α-ΡΑ!!! Ε ας αναφερουμε και την καημενη την natalie portman.Εγω προσωπικα απο παιδι στην ηλικια αυτη δεν εχω ξαναδει τετοια ερμηνεια.Ισως την πλησιαζει ο νεαρος απο την εκτη αισθηση,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ειναι ιδιου επιπεδου. 4
deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ε ας αναφερουμε και την καημενη την natalie portman.Εγω προσωπικα απο παιδι στην ηλικια αυτη δεν εχω ξαναδει τετοια ερμηνεια.Ισως την πλησιαζει ο νεαρος απο την εκτη αισθηση,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ειναι ιδιου επιπεδου. Δεν την ξέχασα, αλλά έχεις δίκιο που το επισημαίνεις. Απλώς, τη μεγαλύτερη «σφαλιάρα» στη συγκεκριμένη ταινία, μού την έδωσαν οι δύο που ανέφερα.
king2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Creed http://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=fn_al_tt_1 Αν και δεν εχω δει κανενα Rocky η ταινια ως ανεξαρτητη ιστορια στεκεται αρκετα καλα.Εχει καποιες στιγμες πολυ βαρετες αλλα εχει και τις δυνατες της στιγμες και ας πουμε και καποια νοηματα.7/10 παραπανω δεν αξιζει
Mau-Maus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αν και δεν εχω δει κανενα Rocky Μα Καλά , ΠΩΣ Γκινεν ΑΥΤΟ ???? :shock: 5
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Λατρεία, όχι μαλακίες! Στο Leon πρόσεξα για πρώτη φορά ιδιαιτέρως - και τον κατέταξα πολύ ψηλά ερμηνευτικά - το Jean Reno. Όσο για τον Oldman, ο τύπος κουβαλάει μια από τις πλέον αυθεντικά ψυχοπαθείς φυσιογνωμίες. Η-ΘΟ-ΠΟΙ-Α-ΡΑ!!! Και του πάει πολύ η συνεργασία με τον Luc Besson βλ. και The Fifth Element. 1
alex_000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Hannah and her sisters. (1986) http://www.imdb.com/title/tt0091167/ They don't make em like they used to. 8.5 Creedhttp://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=fn_al_tt_1Αν και δεν εχω δει κανενα Rocky η ταινια ως ανεξαρτητη ιστορια στεκεται αρκετα καλα.Εχει καποιες στιγμες πολυ βαρετες αλλα εχει και τις δυνατες της στιγμες και ας πουμε και καποια νοηματα.7/10 παραπανω δεν αξιζει έλεος ................. δες τα rocky πρώτα ρε. Το πρώτο είναι 9.5/10 2
ask Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt0283509/ no man's land (2001).. πραγματεύεται τον πόλεμο Σερβίας- Βοσνίας. στρατιώτες από τις δύο χώρες βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα και προσπαθούν να σωθούν. προσπαθεί να δείξει την ανυπαρξία λόγου της πολεμικής σύρραξης και τον κωμικοτραγικό ρόλο του ΟΗΕ.θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.σε ανάλογο κλίμα και για μ΄να πολύ καλύτερη είναι το Joeux Noel http://www.imdb.com/title/tt0424205/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις