Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου άρεσε πολυ η Scarlett Johansson, έτσι μ΄αρέσει και όχο όταν την δείχνουν σαν πόρνη, φυσική.

7/10

scarlet ειναι αυτη, δεν εχω αποφασισει τι μου αρεσει περισσοτερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Grave of the Fireflies

Hotaru no haka

Παίδες σοβαρά προτείνω όποιος δεν την έχει δει να το κάνει άμεσα! Έχω να γράψω αρκετό καιρό για ταινία αλλά αυτή δεν θα μπορούσα να την αγνοήσω. Έιναι μία από τις πιο συγκινητικές/καταθλιπτικές που έχω δει! Δεν έχω άλλα να πω. Θα με θυμηθείτε! :D

Grave of the Fireflies

Hotaru no haka

Παίδες σοβαρά προτείνω όποιος δεν την έχει δει να το κάνει άμεσα! Έχω να γράψω αρκετό καιρό για ταινία αλλά αυτή δεν θα μπορούσα να την αγνοήσω. Έιναι μία από τις πιο συγκινητικές/καταθλιπτικές που έχω δει! Δεν έχω άλλα να πω. Θα με θυμηθείτε! :D

Νομιζω οτι την εχουν δει σχεδον ολοι εδω περα.Εχει γινει πολλες φορες αναφορα στη συγκεκριμενη ταινια.

Αν και δεν γράφω συχνά , είδα κι εγώ χθες τους "Intouchables" .

Απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η ταινία .

Αν είχα σινεμά , θα έβαζα να πληρώνουνε το εισιτήριο στο τέλος - όπως σε κάποια θέατρα και θα τα έβγαζα τα λεφτά μου σίγουρα.

Όποιος θεωρεί εαυτόν λάτρη του σινεμά μην την χάσει.

Αλλες 2 ταινιουλες....

1)We need to talk about Kevin :Μια ΩΡΑΙΑ ταινια!!!!!Υπεροχες σκηνοθετικες τεχνικες ......απαραμιλης εικαστικης ομορφιας αποτελεσμα.....και μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (πραγματικα οσκαρικη ερμηνεια) Tilda Swinton.Αυτα ειναι τα καλα....τα κακα (εαν επρεπε να βρει ντε και καλα καποιος τετοια) το καπως αφελες σεναριο χωρις ηθικο 'βαρος' και οι καπως βαρετοι διαλογοι.Προσωπικα απολαυσα ολο αυτο το αισθημα αγωνιας που σου βγαζει καθολη την διαρκεια της η ταινια.....τους εμπνευσμενους συμβολισμους (αρχικη σκηνη)......και ολη αυτη την διαφορετικοτητα που κουβαλαει πεναω της η συγκεκριμενη ταινια.Επιτελους ενα καλο ψυχολογικο θριλερ...μετα απο καιρο!

6,5/10

2)The way Back :Απο τον σκηνοθετη του The Truman Show θα περιμενα πολυ περισσοτερα.Κακογυρισμενη ταινια δεν την λες....αλλα πολυ πολυ αδυναμη.Με την καμία δεν σε εβαζε στο (ομολογουμενος αστεια ) τεραστιο ταξιδι της.....χαρακτηρες επιπεδοι και 'στεγνοι'...ερμηνεις 'αντα τακα-τακα γιατι βαριεμαι και καπως' αν και ο Harris παντα επαγγελματιας.....σεναριο οτι να'ναι (πως καποιος μπορει να διασχισει την Γκομπι με τα ποδια με ενα φλασκι νερο)!!Φυσικα τοπια εχουμε δει πολυ πολυ καλυτερα....περιπετειες επιβιωσης επισης....

Δεν τραβαγε η ταινια.......

5/10

The Proof (2005)

μου αρεσε παρα πολυ, ειχα δει το μισο στην τηλεοραση και ειδα σημερα το υπολοιπο. ειμαι λιγο "stuned"

μου εμεινε ενα πραγμα που ταιριαζει και με την ζωη μου. " Ποσες μερες εχασα;"

Intouchables 2011

χαιρομαι που σας ακουσα. ειλικρινα ηταν απο τις πιο ωραιες ταινιες φετος. ειχε και γελιο (πολυ σε καποια σημεια) και δακρυσα καπου...

με γεμισε, νιωθω πλουσιος και γεματος. αγαλμα σε αυτον που μας την προτεινε!

1000/10

Intouchables 2011

χαιρομαι που σας ακουσα. ειλικρινα ηταν απο τις πιο ωραιες ταινιες φετος. ειχε και γελιο (πολυ σε καποια σημεια) και δακρυσα καπου...

με γεμισε, νιωθω πλουσιος και γεματος. αγαλμα σε αυτον που μας την προτεινε!

1000/10

Mόλις βρήκα κι εγώ τι να δω.

Intouchables 2011

αγαλμα σε αυτον που μας την προτεινε!

Στον Κολοκοτρωνη θελω διπλα. :)

Ταινιαρα 2 φορες την ειδα.

Μπαινει ανετα στο Top 10 της χρονιας.

Αγαλμα στους πραγματικους ηρωες(παραδιπλα απο εμενα και τον Θοδωρα εννοειται).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...