Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The girl with the dragon tattoo

επιτελους αξιωθηκα να την δω. εξαιρετικη ταινια, δεν εχω δει την σουηδικη αλλα αυτη μου αρεσε

υπαρχαν καποια πολυ ωραια σημεια, πολυ βια και σεξ, και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις

εχω μονο μια απορια. η λιζμπεθ τι εκανε με τα λεφτα που δανειστηκε απο τον μαικλ; δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε με τις μεταμφιεσεις και τα λεφτα του τυπα που πεθανε

Δημοσ.

INTOUCHABLES Link

Ειναι αληθινη ιστορια και απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.

Δεν εχω λογια για την ταινια απλα δειτε την.

Δημοσ.

θα μπορουσε να γινει καλτ

αλλα απετυχε

Beyond the Black Rainbow

Για πες 2-3 πράγματα αν θες... Το trailer φαίνεται ενδιαφέρον αλλά μυρίζει και μούφα. Είναι τελείως μάπα ή βλέπεται με λίγη προσπάθεια?

Επίσης που το είδες ρε συ, δε το βρίσκω πουθενά...

Δημοσ.

Για πες 2-3 πράγματα αν θες... Το trailer φαίνεται ενδιαφέρον αλλά μυρίζει και μούφα. Είναι τελείως μάπα ή βλέπεται με λίγη προσπάθεια?

ε νταξει τωρα, δεν μπορω να μοιραστω το μυστικο της επιτυχιας μου :mrgreen:

γενικα εχει αισθητικη αλλης εποχης [που την εχουν γυαλίσει κιολας]

ο κεντρικος ηθοποιος [mega villian] μετραγε αλλα οι ολοι οι υπολοιποι ηταν δευτερατζες

καποια στιγμη προσπαθησαν να το κανουνε λιγο begotten

αλλα το τελος τους αυτοκτονησε...

επισης χρειαζεται υποτιτλους ή ακουστικά ή συστημα χωρις woofer...

you have been warned...

Δημοσ.

Αμα ψαξεις καλα στα γνωστα μερη θα το βρεις!

Δημοσ.

Χθες είδα το We Bought a Zoo που βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Είναι κοινωνική με κωμικά στοιχεία. Βλεπέται ευχάριστα. Ο Ματ Ντέιμον παρεπιπτόντως φαίνεται γερασμένος :P

Αν και μου αρέσουν οι ταινίες δράσεις το coriolanius δεν κατάφερα να το δω μέχρι τέλους. Με κούρασε.

Ξαλή ταίνια δράσης που είδα την περασμένη βδομάδα είναι το Headhunters η οποία είναι σκανδιναβική, έχει απίστευτη πλοκήκαι την συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

Δημοσ.

Ναι πολυ καλό το We Bought A Zoo... Εμένα μου άρεσε πολυ η Scarlett Johansson, έτσι μ΄αρέσει και όχο όταν την δείχνουν σαν πόρνη, φυσική.

Όλοι καλα έπαιζαν, μία ευχάριστην ταινία για να περάσει η ώρα. Ένα 7/10

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη ταινία και εγώ θέλω να την δω. Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Απ' το τρέιλερ πάντως φαίνεται καλή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...