alex_000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Site: RogueOne: A Star Wars Story έχεις άκρες με J.J. Abrams και σου κάνανε ιδιωτική προβολή? Είσαι μεγάλος ! 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 έχεις άκρες με Lucas και σου κάνανε ιδιωτική προβολή? Είσαι μεγάλος ! Eβαλα λαθος λινκ ε? καλα βαριεμαι να το αλλαξω . EDIT:To αλλαξα τελικα 1
D4rkshadow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt2379713/?ref_=nv_sr_1 Πολυ χειροτερη απο οτι περιμενα.Τελικα ειναι μακραν ο χειροτερος james bond 2
dkotanid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Da muss Mann durch Γερμανική - αστεία ταινία με πολύ γέλιο. Προτείνω για ένα ευχάριστo 90 λέπτο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από dkotanid
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 black coal thin ice δεν μπορω να πω οτι ειναι κακο παρολο που προσπαθησαν να αντιγραψουν τους κορεατες αλλα (yes there is an αλλα) με χαλασαν καπως τα χρωματα και η διαρκεια της ολης καταστασης. Γενικα "αξιζει" να το δεις αν σου αρεσει να βλεπεις το debate της ηθικης να θάβεται κατω απο τον παγο (Για την ηθικότητα του πρωταγωνιστη δεν προκειται να μιλησω καν...). επισης δεν βρισκω υποτιτλους για τα κορεατικα που κυκλοφορησαν το δευτερο μισο του 2015, wtf?
speedy23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Solace με Χοπκινς και Φαρελ. Yikes. 12 angry men. Υπεροχο. Οι προκαταληψεις, εμμονες και στενοκεφαλια των ανθρωπων στο πιατο σας. 4
liakinen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Spectre 2015 Η χειρότερη ταινία Bond του craig. Καλό ξεκίνημα στο Mexico αλλά μετά αρχίζει η κατρακύλα. Σενάριο μέτριο στην καλύτερη. Ο κεντρικός κακός μεγάλη απογοήτευση (είχε στα χέρια του τον Βαλτς και δεν μπόρεσε να τον εκμεταλλευτεί). Κούρασε αυτός ο τρόπος παρουσίασης των κακών (μυστήριο, έξυπνοι διάλογοι κτλ) και εδώ ήταν ένα μάτσο χάλια αν κάνω την σύγκριση με τον Μπαρδεμ. Το μεγάλο γέλιο ήρθε όταν η δράση μεταφέρθηκε στην έρημο στο αρχηγείο ο θεός να το κάνει. Τα σκηνικά ήταν τόσο πρόχειρα που τα βρίσκει κάποιος σε ταινίες πολύ χαμηλότερου μπάτζετ. Ο τρόπος απόδρασης και η εξουδετέρωση των 6 - 7 security τραγικός. Δεν έφτανε που είναι μέτρια ταινία συνδέει και με έναν γελοίο και απλοϊκό τρόπο τις προηγούμενες 3. Μην ξεχάσω και την Μπελλούτσι που πέρασε και δεν ακούμπησε (δεν ήμουν ποτέ λάτρης της ομορφιάς της αλλά εδώ έχει μεγαλώσει και φαίνεται άσχημα, είναι λες και φορά κορσέ για να κρατήσει τα πάχια). Και έφτασα στο ένα από τα λίγα θετικά της ταινίας που δεν είναι άλλο από την Γαλλιδούλα. Ένας πραγματικός άγγελος από τα ωραιότερα Bond girls των τελευταίων ετών. P.S Ακόμα και η ποιότητα εικόνας 1080p δεν είναι σε άριστο επίπεδο. 5
Ntoubroutza Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Η ταινία δεν είναι μια απλή ταινία δράσης. Στην ουσία μέσα από τους συμβολισμούς προβάλλει την κοινωνική διαστρωμάτωση, ποιος είναι ο ρόλος και πως κατέληξαν τα κοινωνικά στρώματα μέσα από τα μάτια του δημιουργού της. Όλα είναι συμβολισμοί. Καλησπέρα Κι έτσι να το δεις (αν και τέτοιες ταινίες δεν τις βλέπεις για κάποιο κρυφό νόημα κλπ) πάλι η ταινία παραμένει μια κακή ταινία. Ξαναλέω για να μην βγω μακάκας.Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και σέβομαι όλες τις απόψεις Σοβαρα, εαν κρινουμε ταινιες αναλογα με το τι εδειχναν τα τρειλερ, και τι δειχνουν στη πραγματικοτητα, τοτε καλυτερα να σταματησουμε τις βαθμολογιες.. Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και μη ξαναδειτε καποιο trailer. Μια συνοψη που εχει το imdb μεσα σε 2 γραμμες αρκουν για να παρετε μια γευση απο την ταινια. Εχω να δω τρειλερ για ταινιες που με ενδιαφερουν πολυ καιρο.. Εκτος αν δω καποιο καταλαθος στον κινηματογραφο.. Πριν απο λιγο γυρισα απο το Star Wars VII. Αρκετα καλη ταινια. Πιανει τα επιπεδα των 3,5,6. 8/10 απο εμενα. Τρέιλερ η αλήθεια είναι πως βλέπω(μάλλον λάθος) αλλά σταμάτησα να διαβάζω κριτικές(το οποίο ήταν σίγουρα λάθος ).Βλέπω πρώτα και μετά διαβάζω. 8.5/10 από εμένα για μια ταινία που μάλλον έχω στο προσωπικό μου τοπ 10 http://www.imdb.com/title/tt0113277/
yanc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Spectre 2015 Η χειρότερη ταινία Bond του craig. Καλό ξεκίνημα στο Mexico αλλά μετά αρχίζει η κατρακύλα. Σενάριο μέτριο στην καλύτερη. Ο κεντρικός κακός μεγάλη απογοήτευση (είχε στα χέρια του τον Βαλτς και δεν μπόρεσε να τον εκμεταλλευτεί). Κούρασε αυτός ο τρόπος παρουσίασης των κακών (μυστήριο, έξυπνοι διάλογοι κτλ) και εδώ ήταν ένα μάτσο χάλια αν κάνω την σύγκριση με τον Μπαρδεμ. Το μεγάλο γέλιο ήρθε όταν η δράση μεταφέρθηκε στην έρημο στο αρχηγείο ο θεός να το κάνει. Τα σκηνικά ήταν τόσο πρόχειρα που τα βρίσκει κάποιος σε ταινίες πολύ χαμηλότερου μπάτζετ. Ο τρόπος απόδρασης και η εξουδετέρωση των 6 - 7 security τραγικός. Δεν έφτανε που είναι μέτρια ταινία συνδέει και με έναν γελοίο και απλοϊκό τρόπο τις προηγούμενες 3. Μην ξεχάσω και την Μπελλούτσι που πέρασε και δεν ακούμπησε (δεν ήμουν ποτέ λάτρης της ομορφιάς της αλλά εδώ έχει μεγαλώσει και φαίνεται άσχημα, είναι λες και φορά κορσέ για να κρατήσει τα πάχια). Και έφτασα στο ένα από τα λίγα θετικά της ταινίας που δεν είναι άλλο από την Γαλλιδούλα. Ένας πραγματικός άγγελος από τα ωραιότερα Bond girls των τελευταίων ετών. P.S Ακόμα και η ποιότητα εικόνας 1080p δεν είναι σε άριστο επίπεδο. Ησουν επιεικης, απορω για ποιο λογο γυριζονται ακομα (τετοια) James Bond. Solace. 6/10 Κοινοτυπη ιδεα, ευκολη δοκιμασμενη συνταγη και ομως και παλι η υλοποιηση ηταν της πλακας, μαλλον ο Χοπκινς τους εφαγε ολο το μπατζετ αν και οι επιλογες του αρχιζουν και θυμιζουν Τζονι Ντεπ... Black Mass. 6.5/10 Κατι ελειπε χωρις να ειναι κακο. Legend 7/10 Στυλιζαρισμενο καλα, με κενα οι χαρακτηρες και το σεναριο. Μετριο προς καλο για το ειδος του. Durak 8.5/10 H καλυτερη των τελευταιων ημερων. Μια ιστορια διαφθορας και χαρακτηρων που καλλιστα θα μπορουσε να αφορα Ελληνες. Δειτε το. Bridge of Spies 7/10 Kαλη παραγωγη, το ξεχνας σε ενα τεταρτο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το χειροτερο star wars με διαφορα ,αν δεν μαζεψει αυτο το χαλι στο επομενο θα ειναι η ταφοπλακα του Ναι, αλλά στους περισσότερους άρεσε πολύ, οπότε δε χρειάζεται να μαζέψει κανένα χάλι. Απλά θα ζήσει χωρίς εσένα ως θεατή του. Απλά πάρτε το απόφαση εσάς που δε σας άρεσε ότι έτσι θα προχωρήσει το πράγμα. Η μόνη περίπτωση να άλλαζε, θα ήταν αν η πρώτη ταινία δεν άρεσε. Εγώ ας πούμε δεν βλέπω super hero comic book movies γιατί βαριέμαι αφόρητα. Ε, όσο πηγαίνει ο κόσμος και σπάνε τα ταμεία με αυτές, αποκλείεται να βγει κάτι που να μου αρέσει. Γιατί να τα αλλάξουν; Επειδή δεν πηγαίνω εγώ προσωπικά; Σκασίλα τους.
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι, αλλά στους περισσότερους άρεσε πολύ, οπότε δε χρειάζεται να μαζέψει κανένα χάλι. Απλά θα ζήσει χωρίς εσένα ως θεατή του. Απλά πάρτε το απόφαση εσάς που δε σας άρεσε ότι έτσι θα προχωρήσει το πράγμα. Η μόνη περίπτωση να άλλαζε, θα ήταν αν η πρώτη ταινία δεν άρεσε. Εγώ ας πούμε δεν βλέπω super hero comic book movies γιατί βαριέμαι αφόρητα. Ε, όσο πηγαίνει ο κόσμος και σπάνε τα ταμεία με αυτές, αποκλείεται να βγει κάτι που να μου αρέσει. Γιατί να τα αλλάξουν; Επειδή δεν πηγαίνω εγώ προσωπικά; Σκασίλα τους. ΟΚ. Site: Solace Tραγικο και ντροπη για τον Ηopkins να παιζει σε τετοια ταινια .Επισης εχει εξαντλησει το συγκεκριμενο τροπο υποκριτικης απο την εποχη της σιωπης των αμνων ,εγινε τεραστια επιτυχια αλλα δεν προκειται να επαναληφθει .Τεινει να του γινει μανιερα και σε μας βαρετο θεαμα . Το φιλμ δεν βλεπεται ,αστειες ερμηνειες(εκτος Hopkins) ,ακυρο casting , ανουσια και πληκτικη εξελιξη .Μεχρι μια ωρα αντεξα να το δω μηπως καταληξει καπου ,τελικα δεν κατεληξε πουθενα . 5/10 3
badweed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 τον hopkins δεν το εχω για ταλεντο ηθοποιιας , ανεκαθεν μπατλερ μου θυμιζε το βρισκω λιγο δυσκολο να μπορει να κρατησει με οποιο ρολο και αν του δωσουνε , πρωταγωνιστικη παρουσια . πολυ ηπιος για τα δεδομενα των ταινιων που λαμβανει μερος . μπορει να ειναι χρονια στον κινηματογραφο αλλα δεν νομιζω να εχει "γραψει" κατι το διαφορετικο με την παρουσια του .(στην σιωπη των αμνων και παλι , πιο δυνατοι ηταν οι διαλογοι και τα κουστουμια απο το ταλεντο του (ετσι νομιζω ) ) δηλαδη θα μπορουσε να δεις δυο σκηνες απο διαφορετικες ταινιες που παιζει ο χοπκινς και να μην καταλαβεις (αν δεν το προκαλουνε εντονα οι εικονες με τα σκηνικα ) οτι ειναι διαφορετικες ταινιες .
Ntoubroutza Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt3682448/?ref_=tt_rec_tt 7.5/10 από εμένα.Ωραία ταινία
Luxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 American Psycho. Δε καταλαβα και πολλα πραγματα για το τελος. Ισως να το αφηνει στη φαντασια του θεατη. Θα πεσει και λιγο διαβασματακι στο imdb. Ωραια ερμηνεια του Christian Bale και γενικοτερα καλο ολο το καστ. 7/10 1
gon1332 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 American Psycho. Δε καταλαβα και πολλα πραγματα για το τελος. Ισως να το αφηνει στη φαντασια του θεατη. Θα πεσει και λιγο διαβασματακι στο imdb. Ωραια ερμηνεια του Christian Bale και γενικοτερα καλο ολο το καστ. 7/10 Μου άρεσε αυτή η ταινία. Απίστευτη ερμηνεία από Bale. Τη βλέπω άνετα και τρίτη φορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις