ASFE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 The Visit. Αρκετα καλο θριλερακι απο τον δημιουργο της 6ης αισθησης,Οιωνος κλπ. Εχει 3-4 στιγμες που εγω τουλαχιστον ανατριχιασα!! Περναει η ωρα.
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Είναι στη λίστα μου αυτή η ταινία. Μία άλλη ταινία ίδιας θεματολογίας που δεν έχω δει ακόμη είναι το Nordwand. Έχω ακούσει καλά λόγια. Μία που έχω δει είναι το Touching the void. Η ταίνια είναι κάτι σα ντοκιματέρ, εφόσον διηγούνται οι ίδιοι η επιζώντες, αλλά κρατάει την αγωνία σε καλά επίπεδα και δείχνει τι μπορεί να συμβεί σε τέτοια μέρη και προπάντως το πως σκέφτεται κάποιος όταν ξέρει ότι θα πεθάνει. Το Νordwand ειναι ταινιαρα ,να το δεις οπωσδηποτε 2
fylatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Και το Meru είναι στο ίδιο στυλ καλύτερο από το everest χειρότερο από touching the void. 1
Ntoubroutza Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το Snowpiercer είναι ταινιάρα. Εμένα μου άρεσε. Περιμένω σχόλια. Η ταινία δεν είναι ούτε για 3/10.Όχι 7 που έχει.Φίλε καιρό είχα να δω τόσο χάλια ταινία.Μεγάλη,άκυρη κι όσο προχωρούσε τόσο πιο χάλια γινόταν. Φυσικά και είναι προσωπική μου άποψη μη το πάρεις σαν επίθεση.Απλά έγραψες για σχόλια Γούστα είναι αυτά αν και πιστεύω το καημένο το 7 αν είχε μιλιά θα μας έβριζε όλους.Αν θεωρούμε 7 μια καλή ταινία βέβαια. Τέσπα,φιλικά πάντα Επίσης http://www.imdb.com/title/tt1725986/ 10/10 για τη Salma Hayek και 2/10 για την ταινία. 1
gon1332 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Η ταινία δεν είναι ούτε για 3/10.Όχι 7 που έχει.Φίλε καιρό είχα να δω τόσο χάλια ταινία.Μεγάλη,άκυρη κι όσο προχωρούσε τόσο πιο χάλια γινόταν. Φυσικά και είναι προσωπική μου άποψη μη το πάρεις σαν επίθεση.Απλά έγραψες για σχόλια Γούστα είναι αυτά αν και πιστεύω το καημένο το 7 αν είχε μιλιά θα μας έβριζε όλους.Αν θεωρούμε 7 μια καλή ταινία βέβαια. Τέσπα,φιλικά πάντα Επίσης http://www.imdb.com/title/tt1725986/ 10/10 για τη Salma Hayek και 2/10 για την ταινία. Δεν το παίρνω σαν επίθεση. Αλλά γιατί δε σου άρεσε; Τι περίμενες από μία τέτοια ταινία; 1
Ntoubroutza Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν το παίρνω σαν επίθεση. Αλλά γιατί δε σου άρεσε; Τι περίμενες από μία τέτοια ταινία; Γεια σου φίλε. Αν δει κάποιος το τρέιλερ θα νομίζει μια ταινία με πολύ δράση,στη μέση όμως αλλάζει κάπως.Ειδικά εκεί με το σούσι με έβγαλε από τα ρούχα μου.χαχαχα. Δεν είναι ότι περίμενα κάτι ιδιαίτερο είναι η αλήθεια,αλλά σίγουρα δεν περίμενα κι αυτό που είδα από τη μέση και μετά.Ίσως ξεκινάει ωραία και περιμένεις ότι θα γίνει ακόμη καλύτερη αλλά μετά τα πρώτα λεπτά (εκεί κοντά στα 20) η ταινία γίνεται αστεία σε βαθμό υπερβολής. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την ταινία γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να τη δει.Γούστα είναι αυτά είπαμε.Θα ήθελα όμως κι εγώ να μας πει κι άλλος τη γνώμη του.
7nisiotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 The Visit. Αρκετα καλο θριλερακι απο τον δημιουργο της 6ης αισθησης,Οιωνος κλπ. Εχει 3-4 στιγμες που εγω τουλαχιστον ανατριχιασα!! Περναει η ωρα. Ελεγα να το δω, τώρα το βράδυ, καλύτερα μέρα με το φως ?
gon1332 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γεια σου φίλε. Αν δει κάποιος το τρέιλερ θα νομίζει μια ταινία με πολύ δράση,στη μέση όμως αλλάζει κάπως.Ειδικά εκεί με το σούσι με έβγαλε από τα ρούχα μου.χαχαχα. Δεν είναι ότι περίμενα κάτι ιδιαίτερο είναι η αλήθεια,αλλά σίγουρα δεν περίμενα κι αυτό που είδα από τη μέση και μετά.Ίσως ξεκινάει ωραία και περιμένεις ότι θα γίνει ακόμη καλύτερη αλλά μετά τα πρώτα λεπτά (εκεί κοντά στα 20) η ταινία γίνεται αστεία σε βαθμό υπερβολής. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την ταινία γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να τη δει.Γούστα είναι αυτά είπαμε.Θα ήθελα όμως κι εγώ να μας πει κι άλλος τη γνώμη του. Η ταινία δεν είναι μια απλή ταινία δράσης. Στην ουσία μέσα από τους συμβολισμούς προβάλλει την κοινωνική διαστρωμάτωση, ποιος είναι ο ρόλος και πως κατέληξαν τα κοινωνικά στρώματα μέσα από τα μάτια του δημιουργού της. Όλα είναι συμβολισμοί. 2
rizla7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Talvar Βασισμένο στη διπλή δολοφονία, ενός 14χρονου κοριτσιού και του υπηρέτη της οικογένειας,Ινδία 2008. Εξαιρετικός .. Irrfan Khan. 8/10.
gon1332 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Solace. Κάποιος την είχε προτείνει εδώ. Πολύ καλή ταινία. Από τα καλύτερα thriller που έχω δει. 2
Luxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γεια σου φίλε. Αν δει κάποιος το τρέιλερ θα νομίζει μια ταινία με πολύ δράση,στη μέση όμως αλλάζει κάπως.Ειδικά εκεί με το σούσι με έβγαλε από τα ρούχα μου.χαχαχα. Δεν είναι ότι περίμενα κάτι ιδιαίτερο είναι η αλήθεια,αλλά σίγουρα δεν περίμενα κι αυτό που είδα από τη μέση και μετά.Ίσως ξεκινάει ωραία και περιμένεις ότι θα γίνει ακόμη καλύτερη αλλά μετά τα πρώτα λεπτά (εκεί κοντά στα 20) η ταινία γίνεται αστεία σε βαθμό υπερβολής. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την ταινία γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να τη δει.Γούστα είναι αυτά είπαμε.Θα ήθελα όμως κι εγώ να μας πει κι άλλος τη γνώμη του. Σοβαρα, εαν κρινουμε ταινιες αναλογα με το τι εδειχναν τα τρειλερ, και τι δειχνουν στη πραγματικοτητα, τοτε καλυτερα να σταματησουμε τις βαθμολογιες.. Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και μη ξαναδειτε καποιο trailer. Μια συνοψη που εχει το imdb μεσα σε 2 γραμμες αρκουν για να παρετε μια γευση απο την ταινια. Εχω να δω τρειλερ για ταινιες που με ενδιαφερουν πολυ καιρο.. Εκτος αν δω καποιο καταλαθος στον κινηματογραφο.. Πριν απο λιγο γυρισα απο το Star Wars VII. Αρκετα καλη ταινια. Πιανει τα επιπεδα των 3,5,6. 8/10 απο εμενα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Solace. Κάποιος την είχε προτείνει εδώ. Πολύ καλή ταινία. Από τα καλύτερα thriller που έχω δει. Προτείνω πάντα λίγες κ καλές να με ακούτε 1
actorgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 La grande bellezza,απολυτη κινηματογραφικη μαγεια.Το ξαναειδα ... Sorrentino,Jep Gambardella, Ρωμη μια ταινια διαφημιση για τον Ιταλικο κινηματογραφο 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Site: StarWars: The Force Awakens Nα πω πως με την σειρα εγω μεγαλωσα , ειναι η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα πολυ μικρος και αν και τοτε δεν καταλαβαινα τι εβλεπα ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα .Επομενως τρεφω μεγαλη αγαπη για την σειρα χωρις να ειμαι geek fan δλδ δεν τις "ψειριζω" μεχρι αηδιας . Την ειδα σε 3D sta village sto Φαληρο την προηγουμενη βδομαδα και εμεινα παλι με ανοιχτο το στομα ,αυτη την φορα με την κακη εννοια ομως .Ξενερωσα, δλδ τοσα χρονια ο Lucas αυτο περιμενε να βγαλει ? Εναν κακο στην ταινια που ο τροπος που επαιζε και η επιβλητικοτητα του ηταν για γελια και για κλαματα ταυτοχρονα.Το cast sto συνολο του απαραδεκτο (εξαιρουνται οι παλιοι ). Η τελικη μαχη copy paste την εχουμε ξαναδει σε προηγουμενο star war . Το χειροτερο star wars με διαφορα ,αν δεν μαζεψει αυτο το χαλι στο επομενο θα ειναι η ταφοπλακα του . 7/10 (για λιγοτερο ειναι αλλα ντρεπομαι και να το βαλω) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από Fotis13 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις