Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα το Machine Gun Preacher . Πολλή καλή ταινιούλα σε τραβάει αρκετά από την στιγμή που ξέρεις ότι είναι και αληθινή ιστορία . βασικά δεν ήθελα να τελειώσει . ένα 9/10 από εμένα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις είδα στο σινεμά το Shame. Εξαιρετική ταινία αν κάτσεις και δέσεις το πάζλ (δεν είναι δύσκολο αλλα απο κάτι σχόλια που άκουγα στο σινεμά, κατάλαβα οτι πολλοί δεν κατάλαβαν Χριστό) για να καταλάβεις την ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή.

Τέλεια σκηνοθεσία, απίστευτος ο πρωταγωνιστής. Απολαυστική. 9/10 το αξίζει και με το παραπάνω. Σϊγουρα θα την ξαναδώ.

Μόλις είδα στο σινεμά το Shame. Εξαιρετική ταινία αν κάτσεις και δέσεις το πάζλ (δεν είναι δύσκολο αλλα απο κάτι σχόλια που άκουγα στο σινεμά, κατάλαβα οτι πολλοί δεν κατάλαβαν Χριστό) για να καταλάβεις την ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή.

Τέλεια σκηνοθεσία, απίστευτος ο πρωταγωνιστής. Απολαυστική. 9/10 το αξίζει και με το παραπάνω. Σϊγουρα θα την ξαναδώ.

και εγω θελω να την δω απειρα. περιμενω να βγει στα γνωστα μερη.

πιστευω οτι θα τον καταλαβω τον πρωταγωνιστη και θα μου αρεσει παρα πολυ η ταινια κιολας

Ειδα το Elevator μολις τωρα.

Τρελο budget η ταινια με ακριβοπληρωμενους ηθοποιους και γυρισματα σχεδον σε ολο τον κοσμο.

Για εφε δεν θα μιλησω θα παθει πλακα οποιος την δει.Τυφλα να εχει το Avatar.

Πλακα κανω φυσικα.

Απλα απο τις μεγαλυτερες μα@@@@@ες που εχω δει ποτε στην ζωη μου.

..'Requiem for a Killer' η 'Requiem Pour Une Tueuse' (2011)

Το imdb to 'θαβει'!,μη σας παραπλανησει..

Περιπετεια-Θριλλερ,με καλη πλοκη και σκηνοθεσια, ωραια φωτογραφια και το σημαντικο,οχι αμερικανικο!.

Ειδα το Elevator μολις τωρα.

Τρελο budget η ταινια με ακριβοπληρωμενους ηθοποιους και γυρισματα σχεδον σε ολο τον κοσμο.

Για εφε δεν θα μιλησω θα παθει πλακα οποιος την δει.Τυφλα να εχει το Avatar.

Πλακα κανω φυσικα.

Απλα απο τις μεγαλυτερες μα@@@@@ες που εχω δει ποτε στην ζωη μου.

Να'σαι καλα.Γελασα :P

Λοιπον,οι ταινιουλες της εβδομαδας αυτης ηταν....

1) Last Night :Η ευχαριστη εκπληξη της εβδομαδας!!!Πολυ καλη ταινια,pure fun και οχι για λογους που θα περιμενε κανεις.Οκ οι ερμηνειες και απο τους 4 βασικους πρωταγωνιστες ειναι αξιοπρεπεστατες,το ολο Νεουορκεζικο lifestyle τελεια στυλιζαρισμενο,οι φωτισμοι και οι διαλογοι σε αρτια επιπεδα.Αλλα αυτο που σε κανει να 'κολλησεις' μαζι της ειναι οι φασεις απο την ζωη σου που θα σου φερει στο νου...με επιασα να χαμογελαω κρυφα σε διαφορες στιγμες της.Αξιζει να την δει κανεις πιστευω....το ιδανικο ειναι με κρασι και την κοπελα/γυναικα αγκαλια.Το σιγουρο ειναι οτι μετα το τελος θα ερθει η κλασσικη ερωτηση 'Δηλ εαν συνεβαινε η ιδια φαση σε σενα τι θα εκανες?' απο εκεινη.....και να υπολογισει κανεις οτι θα χρειαστει κανα 2ωρο για να ξεμπερδεψει.(Οτι απαντηση και να δωσεις φυσικα το 2ωρο δεν το γλυτωνεις)

Αααα....να μην ξεχασω να σημειωσω οτι λατρεψα τα τελος!!Επειδη καπου διαβασα οτι ειναι η αχιλλειος πτερνα του.Ισα ισα...εκει ξεκιναν ολα.

6,5/10

2)Detachment : Οι μεγαλες προσδοκιες της εβδομαδας!Θεμα που κανει τζιζ,o Brody στο στοιχειο του..τι μπορει να παει λαθος???Δεν την λες κακη ταινια ουτε και βαρετη ........αλλα πολλα κλισε βρε παιδι μου.Τουματσιλα που θα ελεγε και ενας απο εδω μεσα...θελει να στηλιτευσει ορισμενα κακως κειμενα της αμερικανικης κοινωνιας (ενδοοικογενειακη κακοποιηση,αποξενωση,γονικη αδιαφορια) και καπως τα πεταει ολα ετσι χυμα και οτι αρπαξει κανεις.Ο κεντρικος ρολος κουβαλαει και αυτος τους δικους του δαιμονες αλλα δεν μας τους αποκαλυπτει δυστυχως ποτε...γενικα καπως προχειρα τα πραγματα.Εμενα μου εφερε στο μυαλο το υπεροχο Half Nelson το οποιο και φυσικα προτιμω,θα ξαναδω και προτεινω.Ολα τα λεφτα της ταινιας η κωμικη σκηνη του James Caan (η πρωτη του νομιζω,θα την καταλαβετε αμμεσως)...τρελλο γελιο.

5/10

3)Extremely Loud & Incredibly Close :Η πατατα της εβδομαδας!!!Οκ,δεν ειναι πατατα εγω ειμαι υπερβολικος και το ξερω.Δεν μου αρεσε....χωρις καποιον χτυπητο λογο.Απλα δεν με εβαλε στο παραμυθι της,βαρεθηκα για καποιον λογο και με τα 1000 ζορια την τελειωσα (ανεξηγητα μεγαλη σε διαρκεια)....Φυσικα και δεν γινεται να μην θαυμασει κανεις τον Max von Sydow!!

5,5/10

4)Carnage :4 ηθοποιαρες κλεισμενοι σε ενα διαμερισμα,ενας σκηνοθετης που κουβαλαει ενα χοντρο βιογραφικο στην μασχαλη,και ειναι χρονια στην πιατσα,ενα θεατρικο εργο που μιλαει για τις σχεσεις των ζευγαριων αναμεσα τους και ολα αυτα που 'κραυγαζουν' υποκωφα οταν επιτελους αναγκαζονται να ξεσπασουν....

Περιμενα ενα Death and the Maiden...το οποιο δυστυχως (ή ευτυχως) δεν βρηκα,αλλα ηταν μια πολυ καλη ταινια.Δεν εφτασε εκει που μπορουσε αλλα περναει κανεις καλα.Εγω δεν ταυτιστηκα με καμια απο τις 'νευρωσεις' που κουβαλουν οι 4 χαρακτηρες (το αμερικανικο κοινο παλι θα τις διακρινει ευκολα) αλλα η σκηνοθεσια που ειναι 'στην πριζα' και οι ερμηνειες (εξαιρετικο casting) φτανουν και περισσευουν.

6/10

Αυτα!!!Καλο Σαββατοκυριακο everybody!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...