ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Heist Ενώ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Είχε ωραίους ηθοποιούς, μερικές γαμάτες ατάκες, καλή και χωρίς υπερβολές δράση, αν και είχε σαφέστατα τις σεναριακές τρύπες της, και ήταν πάρα πολύ όμορφα μετρημένη. Βάλτε μέσα και την όχι κουραστική διάρκεια και έχετε μια αρκετά διασκεδαστική ταινία δράσης που έχει και κάποια όμορφα και απλά μηνύματα. Εγώ θα της βάλω ένα 7/10.
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τά'χω δει. Kill Bill σιχαίνομαι, Django το πέρασα σε fast forward. Reservoir Dogs όμως θα το ξαναδώ γιατί θυμάμαι ότι μου άρεσε [απλά πάνε κάμποσα χρόνια, μια επανάληψη χρειάζεται]. Ε εντάξει γούστα ειναι αυτα.
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς πρέπει να το πάρω απόφαση, εγώ κ ο Ταραντίνο δεν κάνουμε χωριό. 2
Arikado Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 The last witch hunter http://www.imdb.com/title/tt1618442/ Η αληθεια ειναι πως πριν δω την ταινια δεν περιμενα να δω κατι το τρομερο. Σεναριο καλουτσικο.πολυ δουλεμενο μεν ενας πρεπει μα σκοτωσει τον\την κακο και ιντριγκες που περιμενεις απο την αρχη. Ο Vin απο την αλλη κλασσικα γαμαω και δερνω και τρωω και και καμια που και που. Δε ξερω τι ειχαν στο μυαλο τους αλλα σε πολλα σημεια μου θυμησε Blade. Απο την αλλη το πιο τραγικο ειναι οτι παιζει ο Elijah Wood!!!! Ελεος ο Elijah Wood ρε φιλε???? Πφφφ τεσπα απο την αλλη οι χαρακτηρες τα ιδια οπως σε καθε ταινια τετοιου ειδους.... Δε θα πω πως ηταν ασχημη αλλα ουτε και κατι καλο. Κλασσικη Diesel ταινια.Η μυθολογια μου αρεσε καπως και η μουσικη πολυ καλη. 5\10 μια ταινια για να δεις με παρεουλα χαλαρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Crimes and Misdemeanors Από τις παλιές, καλές, απολαυστικές ταινίες του Γούντι Άλεν (δεν κριτικάρω τις καινούργιες, απλά λέω ότι είναι στο παλιό του στιλ, όπως πχ το Hannah and her Sisters). Άκουγονται κάποια φιλοσοφικά μηνύματα που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Επίσης άκουσα 5-6 (!!!) ατάκες που έχω ξανακούσει ως ανέκδοτα και υποπτεύομαι ότι τις έχουν πάρει από εδώ. Όπως και storylines που ξεσηκώθηκαν από εδώ βρήκα. Το ίδιο θέμα εξερευνά ο Woody Allen και στο Match Point, που είναι σε διαφορετικό στιλ, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα.
Luxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Sinister 2. Εχω δει και καλυτερα θριλερ.. 5/10 απο εμενα. Το πρωτο αρκετα καλυτερο σε ολα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από Luxx 1
jpaokx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Είδα σήμερα το Ip Man 3 πρεμιέρα. Δυνατή ταινία που τα συνδύασε όλα: Ξύλο, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, Κωμωδία, Αγωνία και Δράμα! Ό,τι θα ήθελε να δει ο καθένας! Βάζω 9/10 χαλλλαρά!!! 1
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 The Last Witch Hunter ( 2015 ) Μέτρια γενικά η ταινία, δείτε την αν δεν έχετε τίποτε άλλο να δείτε ή πριν τον ύπνο 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Tropa De Elite (2007) Δυνατη/σκληρη αστυνομικη περιπετεια με πολυ καλο πρωταγωνιστη (Wagner Moura)κ πολυ καλη σκηνοθεσια Ειδικες δυναμεις της αστυνομιας vs διεφθαρμενων αστυνομικων vs εμπόρων, στις φαβελες της Βραζιλιας ΜΟυ αρεσε πολυ κ οσοι ειναι φαν του ειδους πρεπει να την δουν (οσοι δεν την εχουν δει μιας κ ειναι παλια ταινια) 3
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Είδα σήμερα το Ip Man 3 πρεμιέρα. Δυνατή ταινία που τα συνδύασε όλα: Ξύλο, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, Κωμωδία, Αγωνία και Δράμα! Ό,τι θα ήθελε να δει ο καθένας! Βάζω 9/10 χαλλλαρά!!! Που το είδες αυτό;
jpaokx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Που το είδες αυτό; Στο Odeon στο Ηνωμένο Βασίλειο.
alex_000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 You'll meet a tall dark stranger http://www.imdb.com/title/tt1182350/ Εχω μεγάλη αδυναμία στον Woody Allen. Όσο copy paste και να είναι οι ταινίες του η συνταγή του είναι από τις πιο νόστιμες. Αυτή μου είχε ξεφύγει. 8.5. (υποκειμενικό γιατί αν αυτή είναι για 8,5 το match point ή το midnight in Paris είναι για 12, αλλά την γούσταρα τέρμα και δεν μπορώ να βάλω παρακάτω..) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Die Welle Την ίδια γνώμη που έχω για το Das Experiment. ΟΚ, πιάνω το νόημα, αλλά δε με πείθει. Όλοι οι χαρακτήρες μεταμορφώνονται χωρίς να καταλαβαίνω γιατί, παρόλο που οι λόγοι θα έπρεπε να είναι επαρκώς πειστικοί μιας και αμφότερες οι ταινίες βασίζονται σε αληθινά γεγονότα. Κι όμως... Μου άρεσε, όμως, περισσότερο από το Das Experiment. Ίσως βοήθησε το τέλος (όχι αυτό που προσθέσε ο σκηνοθέτης, αυτό με άφησε αδιάφορο, αυτό που συνέβη και στην πραγματικότητα).
gon1332 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Die Welle Την ίδια γνώμη που έχω για το Das Experiment. ΟΚ, πιάνω το νόημα, αλλά δε με πείθει. Όλοι οι χαρακτήρες μεταμορφώνονται χωρίς να καταλαβαίνω γιατί, παρόλο που οι λόγοι θα έπρεπε να είναι επαρκώς πειστικοί μιας και αμφότερες οι ταινίες βασίζονται σε αληθινά γεγονότα. Κι όμως... Μου άρεσε, όμως, περισσότερο από το Das Experiment. Ίσως βοήθησε το τέλος (όχι αυτό που προσθέσε ο σκηνοθέτης, αυτό με άφησε αδιάφορο, αυτό που συνέβη και στην πραγματικότητα). Αφού τα πήρες με τη σειρά τα κοινωνικά, δες και το La Haine. Εμένα μου είχε αρέσει το Die Welle. Το Das Experiment το έχω ξεχάσει. Λοιπόν, ταινία για αυτούς που ξέρουν. Αν βρεθείς να λες "τί βλακείες βλέπω", μάλλον δε βγαίνεις αρκετά στο internet. Δεινόσαυροi με laser, Thor, Nazi και Hasselhoff και άλλα πολλά.. Σας παρουσιάζω το Kung Fury. Μπορείτε να δείτε την ταινία από το youtube. Είναι ολόκληρη (30 λεπτά): 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αφού τα πήρες με τη σειρά τα κοινωνικά, δες και το La Haine. Εμένα μου είχε αρέσει το Die Welle. Το Das Experiment το έχω ξεχάσει Σίγουρα θα το δω! Συμφωνώ ότι το Das Experiment είναι πιο ευκολοξέχαστο. Το είχα δει πριν από χρόνια και δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα (εκτός από μια αηδιαστική σκηνή, μάλλον ξέρεις ποια λέω). Νομίζω ότι 1-2 σκηνές θα μου μείνουν από το Die Welle. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ και τώρα το συνειδητοποιώ, είναι ότι η ταινία (die Welle) προσπαθεί να πείσει για μια κατάσταση "θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε", δείχνοντας μου χαρακτήρες με τους οποίους είναι αδύνατο να ταυτιστώ γιατί δεν καταλαβαίνω τις επιλογές τους. Ξέρω ότι έχουν συμβεί τέτοια πράγματα, αλλά το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν τον εαυτό τους σε αυτές τις καταστάσεις. Η ταινία δεν το διορθώνει αυτό. Αντίθετα, κάνω τώρα μια σύγκριση με το Crimes and Misdemeanors που είδα προχθές, όπου και πάλι ένας χαρακτήρας έχει να πάρει μια δύσκολη ηθική απόφαση και εκεί παρόλο που το βάρος είναι τεράστιο, νιώθω ότι εύκολα θα μπορούσα να είχα πάρει κι εγώ την ίδια απόφαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις