Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες και το reservoir dogs του Tarantino, το Django unchained και τα Kill Bill. Όσον αφορά την λέξη nigger που ανέφερες δεν σημαίνει κάτι αρνητικό το γεγονός ότι χρησιμοποιείται πολύ στις ταινίες του. Εξάλλου ταινία είναι όχι πραγματικότητα. Πάντως την ταινία που ανέφερες σκοπεύω να την δω σύντομα και εγώ.

Τά'χω δει. Kill Bill σιχαίνομαι, Django το πέρασα σε fast forward. Reservoir Dogs όμως θα το ξαναδώ γιατί θυμάμαι ότι μου άρεσε [απλά πάνε κάμποσα χρόνια, μια επανάληψη χρειάζεται].

Δημοσ.

Το μυστικό στα ματια τους

Ωραια ταινια σε γενικες γραμμες. Μου αρεσε το σεναριο , μου αρεσε η πλοκή της. Δε συμπαθω τη Ρόμπερτς αλλα τη βρηκα εξαιρετικη στο ρολο της.

7/10 απο μενα

Δημοσ.

Μόλις είδα Star Wars VII στον κινηματογράφο.

Πλέον είναι φανερή η έλλειψη φαντασίας στο σενάριο. Είχε γέλιο, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ αυτό που είδα κυρίως είναι πως προσπαθούσαν να κρατήσουν αυτή τη σπίθα των παλιών.

Δεν κρατιέμαι... Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Το 3 death star; Υπόψιν έχω δει μόνο την πρώτη τριλογία. Δε ξέρω αν υπάρχει κι άλλο death star στη δεύτερη τριλογία. Πάλι η σύνδεση κακού με καλού με οικογενειακούς δεσμούς; Ο άφαντος Luke; Περίμενα να δω Luke να σπέρνει πόνο. Ο κακός, τι κλαψομούνι που ήταν αυτός; Σαν γκόμενα έκανε. Πήγαινε κάτι στραβά, κατέστρεφε το σκάφος γύρω του αντί να δώσει θάνατο. Χρειάστηκε ακόμη και τη συγκατάθεση του πατέρα του για να τον σκοτώσει.

Το μόνο πράγμα που δε περίμενα είναι ότι δε σύνδεσαν (τουλάχιστον σε αυτή τη ταινία την κοπελιά με τους Skywalkers). Περίμενα να δείξει πως είναι κόρη του Χαν και του κρύβουν οι γονείς για να μη της συμβεί τίποτα λόγο του (μάλλον) αδερφού της. Επίσης η τύπισσα για να pown-άρει έτσι τον άλλον χωρίς καν να ξέρει τι είναι η Δύναμη πρέπει να είναι πιο δυνατή και από τον Luke. Θα δείξει στα επόμενα επεισόδια της 3ης τριλογίας.

Αυτό που είχε πει η nenya μπορώ να το αναγνωρίσω. Πολύ καλό soundtrack. Είχε ποικιλία σε σχέση με τα άλλα επεισόδια.

Οι μάχες ήταν καλές κατά την γνώμη μου. Στο σενάριο μας τα χάλασε.

Δημοσ.

Κραταω το ουτοπικο 9/10 για τα αριστουργηματα στυλ Νονος,Πολιτης Κεην και σια.....

(Δεν ηξερα πως εχει τοση σημασια η βαθμολογια.....οτι μου ερθει στο κεφαλι βαζω βασικα)

Και τι ακριβως θα παρει 10/10;

7 παντως βαζω σε ταινιες που ναι μεν ηταν μετριες, αλλα θα τις ξεχασω συντομα.

Δημοσ.

Ωραια ταινια σε γενικες γραμμες. Μου αρεσε το σεναριο , μου αρεσε η πλοκή της. Δε συμπαθω τη Ρόμπερτς αλλα τη βρηκα εξαιρετικη στο ρολο της.

7/10 απο μενα

Έπρεπε να δεις το αυθεντικό, το ισπανικό.

Δημοσ.

7/10 απο μενα

Είναι μεταφορά της ομώνυμης αργεντίνικης ταινίας; Αν ναι, μέγα λάθος που δεν είδες την αυθεντική.

Έπρεπε να δεις το αυθεντικό, το ισπανικό.

Αργεντίνικο. :Ρ

• Like 4
Δημοσ.

Συνηθως δεν τσιμπαω στα τρολ....αλλα μιας και εισαι εσυ....

Αναφερομουν στην αναγκαιοτητα του ρολου του Τζιλενχααλ (πως διαβολε γραφεται) και σε αυτα που περιμενες ο χαρακτηρας του να κανει....

Αλλα παλι....αυτη ειναι η δικια μου αποψη....δεν εχει και τοση αξια ουτε σημασια.

Δεν το'χω σπουδασει το θεμα!

• Like 1
Δημοσ.

το χαρισμα

στο στιλ του seven , αρκετά καλό 7/10

Ναι ήταν ωραίο και σε ρυθμό και σε σκηνοθεσία. Βέβαια μια παρατήρηση για το cast. Ο Hopkins έπαιζε τον κλασικό χαρακτήρα που έχει παίξει από το Hanibal ως το Fracture και η ξανθιά ήταν εκτός παρότι εξαιρετική ηθοποιός σε άλλες ταινίες όπως το Candy.

Δημοσ.

Cinema Paradiso. Το είχα δει μικρός 5-6-7 ετών, δεν θυμάμαι ακριβώς, σε ένα θερινο σινεμά. Θυμώμουν ότι μου είχαν κάνει εντύπωση οι σκηνές στο σινεμά. Την ξαναείδα πρόσφατα, ανετα 9.5/10, σχεδόν καμία κοιλιά σε όλη τη διάρκεια της ενώ προλαβαίνει να θίξει αρκετά, αντικρουόμενα, θέματα με αριστουργηματικό τρόπο. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...