Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθως δεν τσιμπαω στα τρολ....αλλα μιας και εισαι εσυ....

Αναφερομουν στην αναγκαιοτητα του ρολου του Τζιλενχααλ (πως διαβολε γραφεται) και σε αυτα που περιμενες ο χαρακτηρας του να κανει....

Αλλα παλι....αυτη ειναι η δικια μου αποψη....δεν εχει και τοση αξια ουτε σημασια.

Δεν το'χω σπουδασει το θεμα!

Οποτε ισως καλυτερα να ανοιξεις καποιο λεξικο και να ανατρεξεις στη λεξη "ανατροπη", γιατι αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με τον ορισμο της λεξης που εγραψες..

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Legend

Ειδα πριν λιγες μερες την ταινια legend..Η ταινια ειναι βασισμενη στην αληθινη ιστορια στα αδερφια krays..τους Reggie and Ronnie Kray!Πραγμαρικα αξιζει να την δειτε ειδικα αν καποιος που του αρεσουν οι ταινιες με γανκστερς!Και τα δυο δυδιμα αδερφια τα υποδυεται ο tom hardy οποιος κατα την γνωμη δινει ρεσιταλ ερμηνειας...Πολυ καλο στορι καλο γυρισμενη που δεν με εκανε να την βαρεθω καθολου!8,5/10 απο εμενα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hateful Eight

Κλασσική ταραντινιά. Το ομολογώ, πήγα και είδα ταινία ενός σκηνοθέτη που δεν γουστάρω (μόνο Pulp Fiction & Inglorious Bastards είχα συμπαθησει). Αλλά είπα να ξαναδοκιμασω μήπως αυτή τη φορά γίνει το θαύμα και με ενθουσιάσει.

Η πρώτη ώρα κυλάει με διαλόγους με αυτό το pretentious στυλάκι που με τη μία λες 'οκ, όντως βλέπω Ταραντινο τωρα, κάνει μπαμ'. Ακούγονταν κάτι γελάκια εδώ κι εκεί, αλλά εμένα ρε παιδιά αυτά τα repetitions στις ατάκες με κούρασαν. Στο πρώτο γέλασα, μετά όμως δεν είχε νόημα.

Και μου φάνηκε ότι κράτησε πολύ η ταινία ενώ δεν χρειαζόταν. Επίσης, υπερβολική η ερμηνεία της κρατουμένης, κάποιες φάτσες που έπαιρνε ή κάτι υπερβολικές στριγκλιες.
Ο Μορικονε πάντως μας έδωσε ένα καλό ost, πομπώδες εκεί που έπρεπε, έδενε ωραία με κάθε σκηνή.

Τέλος, και απ'αυτή την ταινία το αιματάκι δεν έλειψε ;)

5/10 δεν τρελάθηκα δλδ, κ δεν σκοπεύω και να την ξαναδώ...οι λάτρεις του σκηνοθέτη θα περάσουν πολύ καλά λογικά.

ps: τό'χει παραχέσει στις ταινίες του με την λέξη nigger ...

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

ted 2

αρκετά καλλίτερο το 1ο μέρος , τούτο εδώ δεν είχε ενδιαφέρον. η amanda seyfried όπως πάντα περαστική ηθοποιός που δεν κολλάει με κανέναν και με τίποτα. έπρεπε να συμμετασχει όμως για να μη χαθεί μπας και παίξει σε καμία άλλη ταινία. 

the man from uncle

ωραίο το κολπάκι με τα χρώματα προκειμένου να αποδώσει ρεαλιστικά την εποχή. μόνο μέχρι εκεί. ξύλινος cavil, ο armie πολύ καλός. δε χρειάζεται δεύτερο μέρος. καλλίτερα σε σειρά.

the revenant

την ταινία την κρατάει η ντι κάπριο. αληθινή ιστορία η οποία αποδώθηκε σε ορισμένα σημεία , απήχε όμως πάρα πολύ από τα πραγματικά γεγονότα. χωρίς δυσκολίες ο ρόλος του χαρντι . όμορφα τοπία αλλά δε ήθελε τόσο χρονοβόρα πλάνα. 2 βαθμοί κάτω από το imdb νομίζω είναι δίκαιο.

lady snowblood.

ευτυχώς υπάρχουν άλλες ιαπωνικές για να δεις.

Δημοσ.

Ενας αλλος κοσμος

Πρωτου με κραξετε να πω η ταινια για το μυνημα που θελει να περασει

και εννοω ολα αυτα που διαδραματιζονται στν χωρα μας τα δειχνει και με το παραπανω!

Ξενοφοβια αυτοκτονιες ανεργια αθλια ζωη κλπ παρουσιαζονται πολυ καλα απο τον κυριο Παπακαυλιατη.Σου αφηνει ενα ερωτημα γιατι?Γιατι ο λαος μας πρεπει να περναει ολα αυτα.

Απο εκει και μετα οσον αφορα τις 3 ιστοριες που παρουσιαζει νταξει κλασσικα δεν ειναι κατι το τρομερο!Ερως και μπλα μπλα μπλα μπλα.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως για αλλη μια η ξενοι γνωριζουν την μυθολογια και την ιστορια μας καλυτερα απο εμας.

Η ταινια δεμ εχει να προσφερει κατι με τις ιστοριες περι ερωτος και παπαρια αλλα αντιθετα σε κανει να προβληματιστεις για ολα αυτα που συμβαινουν.

Βαζω 5\10 μονο και μονο για κοινωνικο θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι ανατροπη ακριβως περιμενες να δεις στο Everest;

Να σπάει το βουνό στα 2 και να βγαίνει ο πίκατσου.

Μάλλον κάτι τέτοιο ήθελε.Απαντάω με αυτό τον τρόπο γιατί είναι λιγάκι εριστικός.

Όσο για την ταινία,το έβερεστ,είναι από τις καλές του είδους κι έχει την ανατροπή σε σχέση με όλες τις άλλες που είναι ίδιες.Επίσης είναι κι αληθινή ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως το Εβερεστ απο τις καλυτερες που ειδα μεσα στο 2015. Και εχεις αγωνια μεχρι το τελος της ταινιας.. Χωρις να εχω δει κανενα τρειλερ, οπως κανω τα τελευταια χρονια με ολες τις ταινιες που προκειται να δω.

Δημοσ.

La isla mínima  2014

http://www.imdb.com/title/tt3253930/

Ισπανικός Νότος, 1980. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ερευνήσουν τις υποθέσεις. Ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί τη μικρή κοινότητα , η οποία κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά. 

καταπληκτικη ταινια  σε κραταει καθηλωμενο ολη την ωρα με της ανατροπες του . 8/10

• Like 1
Δημοσ.

La isla mínima  2014

http://www.imdb.com/title/tt3253930/

Ισπανικός Νότος, 1980. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ερευνήσουν τις υποθέσεις. Ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί τη μικρή κοινότητα , η οποία κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά. 

καταπληκτικη ταινια  σε κραταει καθηλωμενο ολη την ωρα με της ανατροπες του . 8/10

Ακριβώς.8/10 κι από μένα.Για όσους δεν έχουν δει ισπανικό κινηματογράφο να ξεκινήσουν να βλέπουν.Θεωρώ πως είναι μαέστροι στις ανατροπές.Εκεί που νόμιζες κατάλαβες το τέλος σου πετάει κάτι άλλο.

Επίσης πολύ καλή ταινία.

http://www.imdb.com/title/tt1937149/?ref_=tt_rec_tt

Νομίζω για το awake είναι λίγο το 6.5.Ένα 7+ είναι ότι πρέπει.Ωραία ταινία.Να την δείτε

http://www.imdb.com/title/tt0211933/?ref_=nm_flmg_act_26

• Like 1
Δημοσ.

Hateful Eight

Κλασσική ταραντινιά. Το ομολογώ, πήγα και είδα ταινία ενός σκηνοθέτη που δεν γουστάρω (μόνο Pulp Fiction & Inglorious Bastards είχα συμπαθησει). Αλλά είπα να ξαναδοκιμασω μήπως αυτή τη φορά γίνει το θαύμα και με ενθουσιάσει.

Η πρώτη ώρα κυλάει με διαλόγους με αυτό το pretentious στυλάκι που με τη μία λες 'οκ, όντως βλέπω Ταραντινο τωρα, κάνει μπαμ'. Ακούγονταν κάτι γελάκια εδώ κι εκεί, αλλά εμένα ρε παιδιά αυτά τα repetitions στις ατάκες με κούρασαν. Στο πρώτο γέλασα, μετά όμως δεν είχε νόημα.

Και μου φάνηκε ότι κράτησε πολύ η ταινία ενώ δεν χρειαζόταν. Επίσης, υπερβολική η ερμηνεία της κρατουμένης, κάποιες φάτσες που έπαιρνε ή κάτι υπερβολικές στριγκλιες.

Ο Μορικονε πάντως μας έδωσε ένα καλό ost, πομπώδες εκεί που έπρεπε, έδενε ωραία με κάθε σκηνή.

Τέλος, και απ'αυτή την ταινία το αιματάκι δεν έλειψε ;)

5/10 δεν τρελάθηκα δλδ, κ δεν σκοπεύω και να την ξαναδώ...οι λάτρεις του σκηνοθέτη θα περάσουν πολύ καλά λογικά.

ps: τό'χει παραχέσει στις ταινίες του με την λέξη nigger ...

Δες και το reservoir dogs του Tarantino, το Django unchained και τα Kill Bill. Όσον αφορά την λέξη nigger που ανέφερες δεν σημαίνει κάτι αρνητικό το γεγονός ότι χρησιμοποιείται πολύ στις ταινίες του. Εξάλλου ταινία είναι όχι πραγματικότητα. Πάντως την ταινία που ανέφερες σκοπεύω να την δω σύντομα και εγώ.

Δημοσ.

Sideways 

Το ξαναειδα μετα απο αρκετο καιρο!!!

Πιστευω πως, οπως και το βασικο θεμα της ταινιας,ετσι και αυτο απελευθερωνει νεα 'αρωματα' με τον χρονο....

Εξαιρετικη σε ολα της...μαστορας της τεχνης ο 'δικος' μας Payne και φυσικα ο υπεροχος Paul Giammati!

A must see!!

7,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετική σε όλα της αλλά 7,5/10;  :huh:

Κραταω το ουτοπικο 9/10 για τα αριστουργηματα στυλ Νονος,Πολιτης Κεην και σια.....

(Δεν ηξερα πως εχει τοση σημασια η βαθμολογια.....οτι μου ερθει στο κεφαλι βαζω βασικα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...